💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 520
  • 1 190
  •   3
Отговори
# 555
Ръждавичка ми изглежда много токсична, за момента пуска доста гадни коментари по синхрони. Любимци за момента са ми Калин и Лапунов.

# 556
Да оценим епизод 3 
Kликни на картинката.

# 557
Много добър каст на участници. Също харесвам и Павката. Към момента следя с интерес играта, но намам симпатии към никого от играчите.

# 558
  • Bayern
За мен Сезон 3 е най-добрия !!!  Никога не съм горяла така с някое реалити!  Никога не съм се ядосвала за прецакан участник така както за Марти! Broken Heart Колкото и да ме е ядосвала Мани най-забавните моменти, които се помнят и до днес са с нейно участие. За мен това е сезона с най-различни и запомнящи се участници. От всеки следващ сезон си спомням по 2-3 открояващи се образа , от Сезон 3 помня почти всички, а тогава дори нямаше подкасти , надкаст и т.н.

Това, че всички се подготвят при бивши участници е огромен минус за и без това нагласеното предаване!!!!!!
Като чуя, че някой се е подготвял при някой от бившите, автоматично ми изпада от класацията  на фаворитите!

# 559
Ръждавичка:  чай без захар бил гаден. Сериозно? Значи аз всеки ден пия гаден чай???

Доктора - с инструкциите за подреждането на чувалите - сякаш е чел коментара ми от миналата година.

Следват недомислиците/изгъзиците на продукцията:

Първа недомислица - жените не могат хвърли топката през преградата. Ми добре, качете се на варелите.
Втора недомислица - жена сменя жена, мъж сменя мъж -- след започнала вече смяна при която зелените изгубиха маса време   
Трета недомислица - Ръждавичка - стреляш отдолу! Като че ли някаква космическа сила изведнъж ще го направи възможно.  Ах, вярно бе, не било възможно - ако си направила 10 опита се качвай на варела.

Бисер:  вода на терен

Четвърта  недомислица -- по медицински причини 2-ра смяна изведнъж става възможна.

Пета недомислица - Объркал си топките - имаш си коридор!  Защо бе!!!! Аман с тия коридор, писах го 15 пъти. За да е сигурно че няма разлика в "коридорите" всеки трябва да има право да минава в който коридор пожелае!

Шеста недомислица - докторе 30 секунди наказание щото я вдигна.
Седма -  докторе 2 минути наказание щото бутна две плочки.
ЗА уважаемите читатели които се питат че кое му е лошото, нали и другите ги наказаха -  ами лошото му е че когато предварително знаеш за какво има наказания и по колко минути, може да внимаваш. Първият наказан, тоест Доктора можеше никога да не получи две минути. Вторият вече знаеше и си е чисто негова грешка, но при първия е различно.

Осма -  без абсолютно никаква причина  дадоха на жълтите трета смяна , айде някой ще рече медицинската да не я броим. Ама без нея стават две, а отначало казаха - само една смяна.

Девета: Смяната минава само халките а Димитър си добутва вагонетката!!!  WTF??? 

Десета недомислица - Ако пак направиш грешка ще те накажа жестоко??  Кой си ти бе ?
В кое уважаващо се състезание съдиите държат такъв гаменски език - "ще те накажа ЖЕСТОКО"???

Разбира се, както винаги,  бичмето крампира.
Това не му попречи да се шегува че Деси е  30кг момиче, а към края съвсем да се опростачи с намеци какво щял да направи на Тянко ако били навън.
Не че Тянко е стока, но него ще го подхвана друг път.

# 560
За мен Сезон 3 е най-добрия !!!  Никога не съм горяла така с някое реалити!  Никога не съм се ядосвала за прецакан участник така както за Марти! Broken Heart Колкото и да ме е ядосвала Мани най-забавните моменти, които се помнят и до днес са с нейно участие. За мен това е сезона с най-различни и запомнящи се участници. От всеки следващ сезон си спомням по 2-3 открояващи се образа , от Сезон 3 помня почти всички, а тогава дори нямаше подкасти , надкаст и т.н.

Това, че всички се подготвят при бивши участници е огромен минус за и без това нагласеното предаване!!!!!!
Като чуя, че някой се е подготвял при някой от бившите, автоматично ми изпада от класацията  на фаворитите!

+100

# 561
  • На брега на реката
Според мен е грешка, чувалите да се редят в задния край на количката. Вярно е, че така предната част ще е по-лека и ще се "повдигне", но на връщане, тежката част ще е отпред и ще "заоре", а и състезателя ще е по-уморен, отколкото на отиване. Да не говорим, че след минаването с халките, които се минават осоновно с ръце, ще са съвсем уморени!

Все още нямам фаворите, но харесах Калин. Стискам му палци!
Сапунджиева също ме впечатли, но нещо..., не мога да я харесам.

# 562
Не е грешка, ако задният край е пак заден и навръщане, тоест хванеш лекия преден край и я завъртиш на 180 градуса.

# 563
  • в моя гьол
От първи епизод седя и си мисля - що не ми харесва доктора. Силен, умен, комбинативен, с лидерски качества, пък нещо не мога да го харесам. И тая сутрин, докато гледах снощния епизод, ми просветна. Прилича ми на Делян Добрев. Ей, гадно е да си читав човек, а да навяваш асоциации на неприятна политическа фигура.

# 564
За първи път след сезона на Гого Blue Heart и Фифо Yellow Heart има толкова интересни образи и интелигентни участници! Много се надявам продукцията да не си е определила победителка и да подреди нещата да я добута до финал! Приятно гледане на всички

# 565
  • тук и там
Направи ми много кофти впечатление как жълтите набедиха Йордан за загубата.Не стига,че Димитър не можа да мине халките и Йордан ги мина вместо него,ами накрая го обвини за загубата,а реално ,за времето което имаше,Йордан се справи доста добре на пъзела.За двете кифли,дето нищо не направиха,да не отварям дума..

# 566
О, любими сезони. На първо място е сезон 3 и след това сезон 2. Незабравими. И правилно се каза, че не е само до спортните възможности. Тук е и игра на характери и стабилна психика.
Така и не разбрах с какво ги е изплашила Сапунджиева. Явно им е взела страха на жените още на кастингите  Simple Smile
Харесва ми и пещерняка.
Още не съм си избрала фаворити.

# 567
  • някъде другаде
Направи ми много кофти впечатление как жълтите набедиха Йордан за загубата.Не стига,че Димитър не можа да мине халките и Йордан ги мина вместо него,ами накрая го обвини за загубата,а реално ,за времето което имаше,Йордан се справи доста добре на пъзела.За двете кифли,дето нищо не направиха,да не отварям дума..
Дано не го изгонят.

# 568
Ца хвърлянето на топките през мрежата се чудя - трасетата не ги ли тестват и жени? Ако е било невъзможно да се прехвърли топката от жена, още от начало да им позволят да се качат на варела.

# 569
  • Буркина Фасо
не мога да оценя каста, защото не знам кои не са одобрени. Grinning
може много добри и универсални играчи да са останали извън игрите, а най-некадърните да са ги вкарали.
в този смисъл лош кастинг с лоши изпълнители.

Общи условия

Активация на акаунт