💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 931
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Направи ми впечатление, че пъзелът на жълтите беше с нареден първи ред, трябваше само да се избутат плочките една по една.
Не, просто монтажа изглежда е правен от AI на принципа на случайно събрани кадри. При сините забелязах няколко пъти нареден първи ред, после всичко разбъркано, после пак първи ред нареден и така няколко пъти. Доколкото разбрах много дълго са висяли на този пъзел.

# 541
Участниците ми харесват много и са ми интересни, особено лекарите и Чикагото.

Преди се коментираше тук, че има само нацепени батки, сега пък има недоволни, че не били достатъчно тренирани Grinning 

Този сезон, ако не друго откъм общо IQ обаче бие всички сезони досега.

# 542
Има някаква носталгия по сезоните до 5, но може би пресолиха манджата с твърде много фитнесджии и стратези. Харесва ми идеята и обикновени хора да могат да бъдат герои в това предаване. Все пак се казва Игри на волята, а не на силата.
викаш по-интересно да гледаме Тянко и компания,които не могат да минат елементарни компоненти,вместо играчи от типа на Фифо,Гого,Цецо,Момчил,Рълев и т.н.?
Да. Не знам кой е Тянко, но точно тия,дето си изброил/а на мен ми бяха скучни.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 22:39 от araselia

# 543
Има някаква носталгия по сезоните до 5, но може би пресолиха манджата с твърде много фитнесджии и стратези. Харесва ми идеята и обикновени хора да могат да бъдат герои в това предаване. Все пак се казва Игри на волята, а не на силата.
викаш по-интересно да гледаме Тянко и компания,които не могат да минат елементарни компоненти,вместо играчи от типа на Фифо,Гого,Цецо,Момчил,Рълев и т.н.?
Ми не гледат ми се хора като Лазаринов и Наско , които надскачаха себе си, като Марто , който прецакаха , заради Паулина. Като малката Джери, която победи натренирания Милен. И разбира се Неделчо срещу Горилата.
Гледат ми се ъндърдогс..подценявани, но пълни с воля. Това му е красотата на това предаване..В пътите, когато силата свършва и остава волята и именно тя побеждава.

# 544
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сезон 4 за мен винаги ще си остане номер 1. Толкова комплекси мъже и жени имаше, а беше интересна и социалната игра. Какви битки и караници се водеха тук във форума, всички бяхме полудели по участниците. Сезон 1 си е класика и наистина за ценители. Миналия сезон за мен беше пълен провал и заради Мартин и патерицата му дори го зарязах. Явно доста от старите фенове са се отвратили защото много познати от преди никове ми липсват. Този сезон засега става, но още е много рано. Учудващо, но големия трафик и коментари са за Ергенът, но то там онзи психодиспансер не е за изпускане.

# 545
  • Stockholm
Сезон 1 си беше незабравим. Само за истински ценители.
Много хора никога няма да го разберат... И не знаят какво са изпуснали.
Освен това сезон 1 и разбира се Юлиян създадоха огромния интерес към предаването. И за мен сезон 1  е най- автентичният и интересен  сезон евър.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 00:13 от silsto

# 546
  • София
Ако има интересни социални сблъсъци, сблъсъци на характери и сблъсъци на волята ще им простя с охота липсата на топ атлети, защото наистина има я и другата страна на монетата. Вкарваха се машини, но нямаше интересни и забавни случки, като в сезони 2 и 3. И постепенно спадна интереса.

Бъдещето ще покаже, сега само си приказвам дали този очевиден факт, че се връщат към доброто старо време от сезони 2 и 3 ще се окаже печеливш ход или провал. Simple Smile

# 547
Завоеватели:

Според мен ще номинират Александра и Йордан, защото никой от племето им не ги харесва, но според мен ако махнат първо Тянко мърморкото, жълтото племе рязко ще се облекчи откьм напрежение, защото той е много докачлив и като цяло си се държи като петокласник (във всичко), после ако махнат и Александра и може и да потръгнат нещата при тях. Но при условие, че другата седмица не са пак на плажа, защото явно много им подкопава физическата енергия и ако продължава така, ще започнат да отпадат по медицински причини. За другите от жълтото племе засега е рано да коментирам, тепърва ще се разгръщат.

Феномени:

Засега се очертават като най-комплексни и сплотени - ако не ги разместят или не си покажат някакви кофти магарии, ще стигнат много напред. Макар че Ръждевичка ми изглежда като труден характер, но е рано да се каже. Фаворит засега ми е 'манга героя'.

Лечители:

Вече коментирах за тях, но мнението ми се затвърди още повече, при тях 3/4 от жените са змии.  Според мен твърде рано започнаха с коалициите, та те още дори не се познават. А и зъболекарчето никак не ми изглежда много възторжен от идеята да е в коалиция с доктора (спомена дори, че започва да го дразни) и най-вероятно или ще играе двойна игра, или ще играе с жените. Дино също.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:57 от S. Saturn

# 548
Или ще е жена победител или Давид. За него писах още след премиерния епизод, че следват едно към едно сценария от сезон 6 с Мартин. Буквално е едно към едно. И още от сега му градят уинър едит. Но го изключих като първа опция просто защото е прекалено очевидно.
Но да видим...

Добре, записваме прогнозата.Когато спечели друг, да не кажеш, че си познал?😜🤣

# 549
На мен сезон 1 си ми остава фаворит. Въпреки недоизпипаните неща и финала със смс. Дори Александра Сърчаджиева си харесвах.  
И на мен първият сезон ми беше най-любим.   Добрин, близначките, Наско къдравия, Март, Томас, Веско ... и като водещ Алекс Сърчаджиева ми харесваше много.

# 550
Чикагото е голям образ, но не мога да му отрека, че е като роторен багер, извлачи количката много скорострелно. Жалко, че обърка топките, но нали не са на елиминации. Най-много симпатизирам на Феномените, много са ми свежи. Единствено Ръждевичка ми е леко неприятна, с цялата ѝ схема с анулета. И тая липса на захар ще речеш, че е краят на света. Ми, захарта дори не е полезна, особено ако наоколо нямаш задоволително количество храна, след един час направо ще трепериш. Голяма работа, че чак да коментираш.

# 551
Много се радвам,че активността в темата не е брутална като миналите сезони и мога да я следя,че ми беше непосилно преди.
Александра от жълтите не става за ИВ,но я съжалих,а русата ми е доста по-неприятна.
Йордан от жълтите най ми харесва и много несправедливо се отнесоха с него.
Прилича ми на Шкодров от Хелс китчън-а,който пък изобщо не харесвах.
Зелените жени са ужас просто до една.
За сините ще съм май,като Калин май ще ми е фаворита.
Сезон 1 ми е най на сърце,а Юли любимец от  всички сезони.Сезан 4 най-силен и въздействащ,всички останали са ми между другото,защото нямаше какво да се гледа.
Алекс повече ми харесва за водеща от Ралица.

# 552
  • София
Еее, БгЛюбо, аз колкото да се намирам на приказка. Grinning
Тези първи прогнози са винаги в не малка степен несериозни, защото нищо не сме видели все още. Simple Smile

Наистина сериозно си мисля за жена победител, като ако трябва да стесня избора си бих сложил Сапунджиева и Ръждавичка, като топ фаворитки. Д-р Пекин ми е трети избор. Но и от тях все още не сме видели почти нищо. Нека мине поне месец, хехе. Реално Сапунджиева има най-голям шанс, защото е кросфит машина от това което знам за нея. Но зависи дали ще е в силна коалиция, доколко ще е съхранена. Има много игри, свършват им силите, това са битки всеки ден. Зависи с кого ще играеш и на какъв етап от играта и т.н.

От мъжете също има силни кандидатури.
На блатото Давид и Любослав се открояват. Иначе аз там си стискам палци за Йоанчето.
От Феномените слагам Калин, Чикагото и Лапунов.
От Лечителите слагам Иван и Д-р Манчев.
От Завоевателите само Данчо бих номинирал на този етап.

# 553
Много добър каст на участници. Нещо в повече ми идват тежките битки.

# 554
  • София
Успях да изгледам/изслушам близо четиричасовия надкаст с Туджаров и Неделчо.
Препоръчвам, много добре им се получи този път.
Обидени са на продукцията, то си личи, но си разбират много добре специално от това шоу. Отвътре им идва. Колкото и да наблягат на ергенките. А в началото дори не искаха да ги погледнат. Особено Туджаров. Но както и да е, да не се отклонявам. Препоръчвам наистина.
Оказа се, че мислим еднакво за почти всичко. Не е за първи път, но съм приятно изненадан.
И те като нас и Д-р Петров обаче се подведоха по Д-р Пекин. И те и голяма част от нас я набедихме, че едва ли не си е оплела кошницата и ще има сигурна четворна коалиция, но реално виждаме как само Д-р Петров се коалира и върти схеми, докато тя се съмнява в новите момичета и се опасяват да им разбият комфорта. Поне това се видя от разговора и с Д-р Койджикова. Сега в крайна сметка нищо чудно да се стигне до това което очакваме, но само като ответна/защитна реакция на действията на Д-р Петров. То реално и миналия сезон ако Раду беше подходил по един по-различен и разумен начин със Силвето щяха да са железен тандем, но избраха да водят война, която загубиха и двамата. Раду остана без сили за финалните битки, а Силвето и се спихна желанието за игра.
Та нищо чудно действията на Д-р Петров да се окажат пагубни за него в дългосрочен план. Ако е истински интелигентен играч няма ли да е по-добре да иска да се съюзи с интелигентен и зрял човек като Д-р Пекин вместо веднага да мисли схеми как да ги номинират? И то реално без нищо реално освен едни голи предположения, че се били познавали. Емии, алоо, дааа. Познават се. А ти къде бля с твоя капитан, когато се взе това решение да се вземат точно тези две жени?

Общи условия

Активация на акаунт