💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 636
  • 1 189
  •   4
Отговори
# 435
Т.нар. "император" в "След игрите" при Ванчето.

# 436
Според мен основната им цел този сезон е най-накрая да направят жена победител.
Вкараха много силни жени, много от тях са в потенциални силни коалиции и в същото това време ги нямаме тези мъже - спортни машини от предните сезони (3, 4, 5 и 6).
И не само че няма мъже страшилища ами и средната им възраст е доволно над 30 г.

Ако и сега не спечели жена, никога няма да го бъде! Simple Smile
Да не кажа голяма дума (гледах половината на първия епизод), ама засега ми се виждат и умни. С известни изключения.

# 437
  • USA
И на мен нещо не ми хареса психиатърката.
Въобще не я харесвам. Да не кажа,че от всички участници,тя ми е най-непоносима.Ясно си показа прелестите по време на битката на Амазонките и коментарите за момичетата.
Заради нея Зеленото племе ми е неприятно,имат един Николай палячо,който е забавен и толкова.

Чикагото ми е смехотворен с тази суетност (и пак ми грознее),но смятам,че е подготвен физически и ще стигне далече. Пещерняка също,Калин мисля му е името.Той ми е фаворит.Има вайба на Момчи,Стратимир,Лефтеров,Рълев,Добрин...жилави момчета любимци.

Жълтите още на първата вечер се изпокараха.Очаквам големи конфликти в това племе.Сега и великана дойде при тях,а тя ясно заяви,че силиконките трябва да се махнат веднага.

Изненадах се, че не избраха Д-р Петров за капитан. Алекс е ясен.
Но доктора е много добър играч, подготвил се е чисто тактически.
Не смятам,започва ударно със стратегиите и мисленето на ходове 10 напред,а е ненужно на този така ранен етап.Вместо да се фокусира над победите,той смята кой ще пращат на елиминации.

Не ми харесва кастинга тази година и това е. Няма изразени атлети,няма млади момчета по-така,натренирани още от първата игра да ни впечатлят. Едни чичковци,едни женички там сложени.. И то си личи де,още на първата битка еедва избутаха. Втора категория кастинг е за мен.

# 438
Много мразя такива къдрави коси, направо ми се повдига от тях, но съм съгласна, че Чикагото е добре подготвен. Ама ме дразни с това мъжко кифлеене. наред с онзи другия, дето не се събирал в куфар.

# 439
Като цяло съм съгласен че този сезон каста е съобразен с това да няма такава физическа доминация каквато видяхме последните сезони. Но като знаем как "хич" не се намесват сценаристите в развоя на предаването,ако ще и извънземен да вкарат пак ще му намерят цаката! И да може би този сезон ще успеят да връчат победата на някоя дама,ще видим.....

# 440
При смесен формат дама няма шанс. Освен ако много нагласят нещата, но това ще раздразни зрителите. От друга страна пука им на продуцентите - раздразнени зрители значи скандали, писания по форуми и социални медии, приказки, с една дума РЕЙТИНГ.

# 441
  • София
Основното мнение на 1 стр. е обновено. 😊
Качил съм снимки от локациите, всички визитки с директни линкове към видеовизитките и профили и изобщо всичко случило се до епизод 2 включително.

Благодаря за бързата модераторска намеса!

# 442
  • USA
Moже би наистина гласят жена победител и затова са избрали мъже,които да не са й конкуренция.
По-възрастни, по-слабо тренирани...
Ако това е начина най-накрая да направят жена Победител,аз съм крайно несъгласна.
Защо просто не направят една дамска ИВ?

# 443
  • София
Или ще е жена победител или Давид. За него писах още след премиерния епизод, че следват едно към едно сценария от сезон 6 с Мартин. Буквално е едно към едно. И още от сега му градят уинър едит. Но го изключих като първа опция просто защото е прекалено очевидно.
Но да видим...

# 444
Така ми се искаше да оставят изцяло дамския отбор- отбор на Амазонките. Все си мисля, че можеха доста да напреднат, а кой знае пък и жена победител да изскочеше оттам.

# 445
Видяхме ги колко напредна отборът на амазонките преди два сезона. Повече такава грешка няма да направят.

# 446
Пекин не ми хареса още в началото, нечистоплътна ми е. Мисля, че надценявате психарските й способности.
Жалко, че толкова рано започнаха с интригите и зелените вече не са приятни.

# 447
  • Дубай
Така ми се искаше да оставят изцяло дамския отбор- отбор на Амазонките. Все си мисля, че можеха доста да напреднат, а кой знае пък и жена победител да изскочеше оттам.
Има силни жени, да, но просто има игри, които мъжката сила си е мъжка и там губят.
 Д-р Пекин и на мен не ми е по вкуса, но въпросът е там, защо дръпнаха  точно тези двете момичета,  след като заяви, че ги познава

# 448
  • София
Направо падам от смях JoyJoyJoy
https://www.facebook.com/share/v/1BDwuBuZEw/

# 449
  • София
Добра е стратегията на Д-р Петров, но според мен няма да сработи. Оставам си на мнението от вчера, че поне двама от мъжете ще предадат една потенциална мъжка завера.

Общи условия

Активация на акаунт