💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 022
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 30
Знаете ли дали ще се излъчва онлайн на живо? Нова плей?

# 31
  • Stockholm
И аз ще гледам днес, благодаря за темата. Естествено, че нищо няма да е различно, освен водещия. Продукцията не са  в състояние за нова концепция и честно отношение. Хубавото е, че имат доста конкуренция тази година, така че от тях зависи нивото на рейтинг.

# 32
Благодаря за темата! Нищо не очаквам така няма да съм разочарована Trollface

# 33
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Цитат на: Diavolo link=topic=1812533.msg50178972#msg50178972 date=1757331979
За съжаление няма да мога да гледам в реално време, защото има важни световни квалификации по футбол.
[/quote

E,как може да избереш тази скука футбола пред първия епизод на ИВ?
Иначе и аз ще гледам със закъснение заради часовата разлика,а и довечера ще посрещам гости заедно да гледаме.

От 3-те визитки съм неприятно изненадана. Не ми харесва представянето им.

# 34
Благодаря за темата. За мен засега най вълнуващото е как ще се справи Павел като водещ.
Иначе не очаквам нищо различно. Същите варели, змейки, същите напудрени визитки а после пълен шкарт. И както винаги моя фаворит не печели...
Дано ме опровергаят.
Приятно изкарване и пред тв и тук в темата 🍀🤞

# 35
  • София
Знаете ли дали ще се излъчва онлайн на живо? Нова плей?

Заповядай:
https://nova.bg/live

# 36
Благодаря, Дяволо за превъзходно оформената тема отново. Много предавания, много нещо. Не знам как ще насмогна, но игрите са ми сред фаворитите за развлекателно шоу. Приятно забавление на всички и не се връзвайте на сценариите прекалено много 🙂

# 37
  • гр.София
Фифо и Раду в новините по Нова в момента, в студиото са.
На добър час на темата !

# 38
  • София
Айдеее почва! Simple Smile

Кое е новото сега?
Да видим.
4 племена: резиденция ; стопанство ; див плаж и блато
Засега нови неща няма освен Павката, който пребори изолатора и стана водещ. Wink

# 39
  • София
Здравейте, радвам се, че отново съм с вас! Благодаря за темата, специални благодарности на всички, които ни снабдяват с информация, правят статистика и се стараят да ни е интересно.
Е, да започваме, надявам се да е интересно.

# 40
  • София
Неврохирурга е симпатяга, ще му стискам палци. Гледам Фифо го е тренирал.

Това племе май ще е на докторите. Simple Smile

# 41
Здравейте! Нареждам се сред гледащите.
Приятно гледане на всички!

# 42
На това шоу гледам на живо само първите епизоди с визитките. Останалото в Нова Плей с бързо превъртане, понеже съм вече на години и нямам време да гледам час-два как някакви балъци влачат варели по плажа.. Stuck Out Tongue Winking Eye Innocent

P.s.. Гледам бая лекари на животни и хора.. ако стане някой сакатлък в игрите май..  Joy

# 43
  • София
Този път ще има буквално - Лекар на терен. Grinning Wink

# 44
Сега го пуснах. Започва с песничката от клиповете на Юлиян от финала на 1ви Сезон.

Общи условия

Активация на акаунт