💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 485
  • 1 189
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Аз май отивам към сините, зелените ще се надцакват явно цял сезон.
А жълтите са ужас! Двете кифли, които непрекъснато се хапят са... Русата даже ми по-неприятна. Очаквам първо да изхвръкне Алекс, а после и русото.
Не е ясно кой отбор ще отиде на съвет, особено с тея плаващи правила.

# 481
  • Буркина Фасо
Toтално недомислени игри - непосилни за жените. Респективно почват импровизации и нагаждания за да продължи някак състезанието.
А и се видя колко пречат големите бомби Wink
какви игри да им измислят, че да са доволни? прехвърляне на червило  вместо топка ?
за следващият сезон да питат момите какви игри искат.

виж ги само как скачат от високото - като си хващат носа все едно, че ще скачат във вода  rotfImbo

# 482
  • На Изток от Рая
Жените не са наблягали на wall ball-a При тренировките. Много хубаво упражнение само дето не хвърляш топката на 5 метра😀. Наистина трябва да си с физиката на Теодора за да прехвърли жена топката

# 483
Тоооо пълна анархия,кой скача,кой хвърля,от варела,от тук от там.....абеее както дойде да,върви играта! Той и Павел не смогва да гледа кой какво прави....

# 484
Аз не разбирам - тия жени как са се подготвяли за това предаване? Щото според мен само на фитнес са ходили и пъзели, и дотам. Не ми е особено интересно, става банално вече.

# 485
  • София
Ето че и мъж не успя с 6 кила топа на 3, 4 метра мрежа.
Тянко мяташе от варела. Тянко и на моста е зле.
Инфлуенсър баце.

# 486
Е Тянко е мъж,та дрънка:grinning:

# 487
  • някъде другаде
Тянко е трагичен.

# 488
д-р Петров  е като стрела.

# 489
  • София
Сапунджиева беше най-близо от всички жени + Тянко, като изключим Теодора, ама тя е ясна.
Сапунджиева се очертава, като най-силната/комплексна жена в моите очи.
Браво и на хитрата Д-р Пекин. Видяхте ли как метна 10 пъти набързо, за да се покатери? Докато Сапунджиева наистина се опита да успее без варела.

# 490
  • София
А защо Алекс е първи от мъжете? Малкото кльощаво планинарче повече от него сили има да бута явно

# 491
  • някъде другаде
д-р Петров  е като стрела.
И аз го харесвам. Алекс от сините и той много добър.
Започва Калин от сините. До сега ми е харесвал.

# 492
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Пекин е много корава мацка, очаквам да е един от основните герой този сезон. Засега съм впечатлена от нея да видим докога. Тянко бавно, но славно успя да премине, очаквах да се откаже, но той държа фронта.

# 493
А коя е ‘Мишето’:) участничката в 4-ти сезон ли ?

# 494
Калин също много добър.Сините стабилен отбор си заформиха.

Общи условия

Активация на акаунт