💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 177
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 765
  • София
При положение, че има ласо и дискове е нищо.

# 766
  • София
С тези наказания много ме дразнят. Трябва да са по-дълги, и без това си почиват. И да има ограничено количество на битка. То така цялото трасе може да се мине.

# 767
Всички, ако така реагират на номинация в една игра, не знам какво се случва при реални ситуации в истинския живот (визирам Наталия).
Иначе за хъркането на капитана имам решение, мъжът ми е със сънна апнея, но като го бутна да легне на една страна, си спим двамата в мир.

# 768
Лесото май ще изяде главата на Дино
А,успя разгеле

# 769
  • София
Дино не мисли.
Винаги съм се удивлявал как така някои хора не мислят, като виждат, че едно нещо не става и не го променят. Ивйало има акъл поне. Мисли бе човек. До техника на мятане е. После се изкатери на стената ама забрави ключа и айде пак.
Добре, че има кардио.

# 770
  • Пловдив
Каква е тази двуфазова игра. За една година време това ли успяха да измислят - едно голямо нищо.

# 771
Алекс е зорлем и тук.Да не търси и тук наказание

# 772
  • София
Алекс е зорлем и тук.Да не търси и тук наказание
Ако пак иска наказание и вземе да бие после, ще е...

# 773
  • София
Ивайло изненадва приятно. И той не е някой младеж. А и идва от дивия плаж.
Алекс поне не се отказва и опитва. Ами на 50 г. е все пак човека. А и не е бил професионален спортист, като един Краси Дунев например.

# 774
  • София
За пореден път се убеждавам, че борците са много добре подготвени физически. Другата част не им е сила, но тук Дино блести.

Браво на Ивайло, много добре се движи.

Алекс се излага. Не може ли да види как минава Ивайло?

# 775
По принцип харесвам много Дино, но сега ще гледаме точно воля..Браво на ИВАЙЛО..

# 776
  • София
Казах на мъжа ми в началото, че Дино ще ги изяде на трасето, а пък Ивайло ще бие, заради дисковете. Май май натам отиват нещата

# 777
Дино не съм много убедена,че ще се справи на дисковете

# 778
Всички, ако така реагират на номинация в една игра, не знам какво се случва при реални ситуации в истинския живот (визирам Наталия).
Иначе за хъркането на капитана имам решение, мъжът ми е със сънна апнея, но като го бутна да легне на една страна, си спим двамата в мир.

cpap машина не ползва ли?

# 779
  • София
Не беше честно, Алекс не се качи на понтона, а само се пресегна да удари камбаната..

Общи условия

Активация на акаунт