💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 772
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 975
Данчо на блатото ли ще ходи

# 976
Пре@баха го здраво

# 977
  • София
Нямам думи.
Гавра с Йордан. Явно е ядосал с нещо боговете.
Зверска битка за Йордан и за награда - блато. А за кифлите - спасение.
Игри на НЕволята.

Значи все пак правилно разгадах промото. За да реагират така на блатото, значи мъж е отишъл там и то силен мъж.

# 978
Матрина си тръгва, Мартина е спасена🤣
Данчо гризна дървото и на блатото, от трън на глог(от мравки на жаби).

# 979
Отново поредните мозъчни пръдни на продукцията!!! Що не го накичиха Данчо с още нещо.....ама накрая ако спечели жена ше вземе ли по малка награда,ей така да се изравнят нещата!!!

# 980
И сега защо прецакаха момчето? Браво на Йордан!

# 981
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тази гавра с Йордан беше ненужна, ужасна и нечестна, Витомире всеки сезон дълбаете, вече стигнахте ядрото на черната дупка. Гордиенко ми стана противна и тя, жалко за Данчо.

# 982
Моля да спрем със спомените за Димо- всички сме на пътя, а хора като него безотговорно отнемат животи…
Моля, да не давате наклон кого и как коментирам. Димо водещия на ИВ на мен ми липсва, другото не съм го коментирала аз, а вие.
Подкрепям! Водещият Димо ни липсва, иначе всеки си има недостатъци и зависимости.

# 983
На Данчо на битката трябваше жилетката да тежи 50 кила, варелите да са десет и ако случайно дръпне напред, да го спират и заключват да чака дамите да го изпреварят.... От тази по-не честна битка не е имало.

# 984
Аз пък не знам не ви ли омръзна да мрънка те.Само недоволството. Защо са напрвили това,защо са направили онова...Ми това е,така са го направили.И да мрънка те и да се ядосва те това е.Ако ви харесва гледате,ако не ви телевизии бол

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 21:34 от djoleva

# 985
Ръждата и Гордиенко ,май има игра там Satisfied

# 986
Гледам назад, но не мога да си обясня кой ги мисли тези тоалети на Ралица, специално този на днешната елиминация ме върна 15 години назад.
Вярно, че Y2K модата си завръща, ама можеше доста по-креативно да я накипрят.

И, за да не е спам - Ръждавето не се трае, Гордиенко е толкова безгласна буква и супер много си влияе от Симона.
Като си спомня визитката и си викам, че това е една яка мадама, дето ще играе като лъв, а тя - мрън-мрън ( Гордиенко, имам предвид ).

Калин ще си избира, когато иска, кои са те да му държат сметка.
Жалко, че е малък, а и възпитан и не им репликира подобаващо. Ако друг беше на негово място, нямаше да посмеят така да врякат.

# 987
  • София
Правилният ход на Йордан е да изпрати в племето на жълтите най-силният от Победителите. Така на него ще му е една идея по-лесно след това в битката.
Но Йордан на 90% е АУТ. Сготвен като Цецо от сезон 5.
Трудно ще спечели срещу всички в племето, а там има много добри играчи. И при първият съвет е АУТ.

# 988
Моля да спрем със спомените за Димо- всички сме на пътя, а хора като него безотговорно отнемат животи…
Моля, да не давате наклон кого и как коментирам. Димо водещия на ИВ на мен ми липсва, другото не съм го коментирала аз, а вие.
Подкрепям! Водещият Димо ни липсва, иначе всеки си има недостатъци и зависимости.
Скрит текст:
Ако сте загубили близък пометен на пътя от пиян дрогиран шофьор пак ли щяхте да го определите като “недостатък и зависимост”, които всеки има?

# 989
Разбирам негодуванието на двете девойки,ама малко двойни стандарти.
Трябвало да изпратят мъж,за да може жените да са равнопоставени с другите жени.Обаче ако изпратят мъж и той отпадне,то другите 3ма щяли да компенсират за това????
Въпреки това Сашо се скри,а според мен той трябваше да отиде.Наталия не можеха да я изпратят.

Общи условия

Активация на акаунт