💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 517
  • 1 189
  •   4
Отговори
# 990
  • София
Калин е много готин, но като си отвори устата и....
Най-добре е само да мълчи.

Дано Йордан спаси Шопа или Любо.

# 991
Ами тя и Гордиенко трябваше да носи жилетка Simple Smile От мен да мине, да си останат двата варела.
Хора, тя е висока и едра колкото Йордан. Какви сили изравняване?

# 992
Много е добър Павел като водещ, 100пъти по-добър от Димо. Не знам какво ви липсва , даже не мога да си го спомня. Ако сменят и Ралица ще е още по-добре.

Да шофираш пил не е недостатък, а безотговорност,отнемаща живот и трябва да се наказва безпощадно. Иначе няма управия.

# 993
  • Пловдив
Чудя се защо не избра Наталия.
И как ли щеше да се справи тя с тази битка.

# 994
  • София
Ами тя и Гордиенко трябваше да носи жилетка Simple Smile От мен да мине, да си останат двата варела.
Хора, тя е висока и едра колкото Йордан. Какви сили изравняване?

Малоумници.
Явно са искали мъж за мъж и отделно Йордан явно ги е ядосал с нещо...
Миналата година за Мартин нямаше жилетка.

# 995
Браво на Данчо за избора.

# 996
  • София
Какво му търсят сметка на момчето, защо ме изпрати, та защо ме изпрати. Ами така решил, така направил, няма как всички да са доволни. Той попита първо има ли желаещи.

Очаквано решение на Йордан. Жалко за него.

# 997
Браво за избора на Йордан!

# 998
  • София
Еее, браво. Много се радвам за Жорката. Simple Smile
Поне нещо хубаво в края на този безумен епизод.

# 999
Тия лигли само за резиденцията мислят.Дали изобщо осъзнават в кое реализира влизат
Алоооу жълтите дами това не е Ергенът

# 1 000
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много е добър Павел като водещ, 100пъти по-добър от Димо. Не знам какво ви липсва , даже не мога да си го спомня. Ако сменят и Ралица ще е още по-добре.

Да шофираш пил не е недостатък, а безотговорност,отнемаща живот и трябва да се наказва безпощадно. Иначе няма управия.
Вие явно не правите разлика между харесване като водене на предаване и некоментиране на нещо некасаещо ИВ. И като не знаете, както самата вие сте написала защо коментирате нещо, за което не сте компетентна?

# 1 001
Утре повторение на същото трасе. С това малко прекаляват.. скучно е така.

# 1 002
  • София
Това май ще е битка за влизане в сезона, защото за какво друго да е?
Няма да е битка за Ол Старс. Кастинг битка на резерви и победителят би трябвало или да влезе в този сезон, като първа резерва или автоматично да получи билет за сезон 8. Ама ако е последното, то явно Ол Старс няма да има (според мен този Ол Старс е все по-малко вероятно да се случи).

# 1 003
  • София
Още са началните епизони на игрите, а вече ми са скучни и някак предвидими.
На Калин вероятно му е прошепнато кой да изпрати, иначе няма никаква логика да не прати "куклата" - вярно е, че така щяха да са с двама човека по-малко от състава, но щяха да получат нов.

# 1 004
  • Буркина Фасо
Моля да спрем със спомените за Димо- всички сме на пътя, а хора като него безотговорно отнемат животи…
Моля, да не давате наклон кого и как коментирам. Димо водещия на ИВ на мен ми липсва, другото не съм го коментирала аз, а вие.
Подкрепям! Водещият Димо ни липсва, иначе всеки си има недостатъци и зависимости.
напротив, водещият Димо не ни липсва. за затворник никога не ми е жал.

Общи условия

Активация на акаунт