💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 346
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 005
Много е добър Павел като водещ, 100пъти по-добър от Димо. Не знам какво ви липсва , даже не мога да си го спомня. Ако сменят и Ралица ще е още по-добре.

Да шофираш пил не е недостатък, а безотговорност,отнемаща живот и трябва да се наказва безпощадно. Иначе няма управия.
Вие явно не правите разлика между харесване като водене на предаване и некоментиране на нещо некасаещо ИВ. И като не знаете, както самата вие сте написала защо коментирате нещо, за което не сте компетентна?

Колкото и да харесвам "воденето" на някой, факта, че е пиянде, което си шофира пиян без да му пука ме кара да съм доволна, че са го разкарали от популярно реалити като водещ!

# 1 006
Много е добър Павел като водещ, 100пъти по-добър от Димо. Не знам какво ви липсва , даже не мога да си го спомня. Ако сменят и Ралица ще е още по-добре.

Да шофираш пил не е недостатък, а безотговорност,отнемаща живот и трябва да се наказва безпощадно. Иначе няма управия.
Вие явно не правите разлика между харесване като водене на предаване и некоментиране на нещо некасаещо ИВ. И като не знаете, както самата вие сте написала защо коментирате нещо, за което не сте компетентна?
    Коментирам си водещите на предаването Игри на волята. ,които съм гледала и гледам , имам компетентност и мнение на зрител като всички. И разбира се ,че всичко касае публичните личности .

# 1 007
  • Буркина Фасо
на ленорката и липсват една вратовръзка,един дебел кожух и един калпак за да се бори с 40 градуса жега Grinning

# 1 008
Това май ще е битка за влизане в сезона, защото за какво друго да е?
Няма да е битка за Ол Старс. Кастинг битка на резерви и победителят би трябвало или да влезе в този сезон, като първа резерва или автоматично да получи билет за сезон 8. Ама ако е последното, то явно Ол Старс няма да има (според мен този Ол Старс е все по-малко вероятно да се случи).
Таман това коментирахме вкъщи тоз прословутия Ол Старс! Тия, старите участници, вече ще са за ОЛД СТАРС, га решат да правят Ол Старс! Направо сезон Игри на волята: Пенсионери!

# 1 009
Първият епизод, който гледах в реално време.

Ралица се облича по-мъжествено от Павел, забелязвам. Имам чувството, че и очила си менкат.

Изненадващо, сякаш взех да свиквам с него. Димо пускаше по-забавни майтапи, но пък съм и съгласна със съфорумците, че след подобни издънки той няма място там като водещ. Но пък слуховете, че е прекарал лятото там зад кулисите... нали. Явно все пак е изкарал някаква пара като консултант.

Според мен от генерална гледна точка, не беше справедливо Йордан да го изпращат на блатото, при положение, че той не изтегли този сандък. Но явно продукцията е имала нещо предвид.

За идеята със сандъците имам смесени чувства. От една страна, съм ЗА на участниците да им се наруши "коалиционния комфорт" и да са малко повече на тръни. Също, време беше да вкарат нови неща. От друга страна може да доведе и до много несправедливости. Но все пак рядко сме можели да говорим за справедливост в това реалити. То животът не е честен и това мисля, че на всички им е ясно, дори на тези, които се самонавиват, че съществуват неща като "карма" или "всичко се връща".

Наталия и мен ме дразни. Типичния актьорски егоцентризъм, че всичко се върти около нея. Също, начина по който говори, аз ако съм там, ще изперкам. Ще имам чувството, че съм влязла в някаква виртуална реалност или Нарния и ще търся портала да се върна у нас.

# 1 010
  • Stockholm
Отвратително сготвиха Йордан, защо ли се учудвам Disappointed
ИВ деградират от година на година. Освен да хвърлят на блатото в забвение силни и свестни играчи, са измислили и как да държат туристите максимално дълго чрез ковчеже, руски рулетки и прочее измишльотини.  Да извикат и някой фокусник  на тези съвети за по-силен ефект.

# 1 011
Защо трябва да влизат нови участници. Няма напуснали по медицински причини или изгонени по други причини.
Макар че погледнато от друга страна е добре че влизат защото мъжете от племената са пълен потрес.
За първа година нямам фаворит след едноседмично гледане. За сега  добро впечатление ми прави Сапунджиева. Трите грации от жълтите са пълна пародия.
Павката е по добрия водещ. ♥️♥️♥️

# 1 012
Потресена съм от нововъведенията! На това нагласено от А до Я предаване само изкуствено намесване на късмета му липсваше! И резултатите са светкавични - двете кифли се спасиха, а останалите ще ходят или на блатото, или вкъщи. Rolling Eyes Направо беше неудобно да се слуша как мрънка Александра, докато едно 18-годишно момиче се показа много по-зряло от нея.
На Данчо защо не му дават да си свали жилетката, когато минава по стълбата? В предишните сезони ги сваляха, когато минаваха подобно препятствие. Няма логика да се минава с нея. Утре ще вземат да ги карат и да плуват с жилетките....

To това е стратегията на продуцентите от няколко сезона - винаги да има някоя кифла, която да ядосва зрителите и да ги дразни и затова я пазят до последно.
И да се гаври с мъжете пак за да дразни публиката. И после подвиг било... Педерасти Sad
А защо когато има стоене на разни колчета не дават пък на мъжете по-широка плочка?

# 1 013
На мен ли така ми се стори или Александра от жълтите намекна, че следващия път ако не отпадне, ще си тръгне сама?

# 1 014
  • София
Не знам кой ги е измислял всичките нови "правила" от днес, но със сигурност е бил на някакви тежки субстанции и има спешна нужда от консултация с Д-р Катрин Арютова JoyJoyJoy

# 1 015
Аз не мога да ги разбера кандидатите да участват. Съсипват си здравето - контузии, храносмилане, зъби, кожа... И на всичко отгоре продуцентите се гаврят с тях. Толкова ли пък им е важно да ги дават по телевизията???

# 1 016
  • Буркина Фасо
To това е стратегията на продуцентите от няколко сезона - винаги да има някоя кифла, която да ядосва зрителите и да ги дразни и затова я пазят до последно.
И да се гаври с мъжете пак за да дразни публиката. И после подвиг било... Педерасти Sad
А защо когато има стоене на разни колчета не дават пък на мъжете по-широка плочка?
не да им дават по-широка плочка, а да натоварят жените с тежест за да се изравнят с мъжете. еднакви кила в/у еднаква плоскост.

# 1 017
Павел: Не са слагали нищо в устата си 5 дни на блатото
Ние: да бе, да! За канарчета ни взехте, като че ли не знаем.

Имат ли някаква храна там на блатото? Защото тия на плажа бедстват не на шега.

# 1 018
Аз не мога да ги разбера кандидатите да участват. Съсипват си здравето - контузии, храносмилане, зъби, кожа... И на всичко отгоре продуцентите се гаврят с тях. Толкова ли пък им е важно да ги дават по телевизията???
Винаги съм се чудила и аз, защо си причиняват всичко това?
Достатъчно е само това постоянно стоене на слънцето без слънцезащита и кожата им става на нищо...

# 1 019
Оф, ами и тази година как да симпатизирам на жените- или мрънкат без край, или голяма драма защо ги били номинирали...ама на визитките всичките или са много печени с милион медали, или не знам си колко били тренирали и били много яки....Особено пък Симона чак и сълза пусна за Гордиенко...все едно Теди Мудева и Радев гледам....Ами, нали МауТау шампион, тъкмо ще покаже колко е силна.....единствено за сега приятно ме изненада Сапунджиева, дано така и продължи....Калинчо, макар и да не се изказа политкоректно за жените, донякъде е прав, че  ги използват продуцентите за цвят, пардон, сеир и интрига.....Май с тези повторения на игри, ще си избирам кои битки и дни да гледам......А, и докога ще вкарват нови хора, вече се чудят какво да измислят, да го докарат до Различния Седми сезон, ама пак претоплена манджа.....

Общи условия

Активация на акаунт