💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 614
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 035
Днес се надъхах да проверя в оригинала на Игрите,  Desafio  дали така мъчат половината от участниците с глад, без репелетни и слънцезащита.
Ами не ми изглеждат изтормозени, видях че пише, че има такива предизвикателства да карат по една седмица без храна или без токи вода...но никъде не видях да има такова нещо - половината участница без хапка храна, а и разни нагласени неща за отпадане.

Не знам. На кой му е кеф така да се гаври с хората.

Игри на Глада
Гавра в Рая
Диви и Нагласени
Да, и играта с предателите тепърва ще е гледаме.

Евала на Йордан, за малко да ги бие дори с тая жилетка, молейки се за вода. (Нито един път не видях някой да пие вода в това предаване). Изборът му кой да е върне, лъч надежда за жълтите  miserables.

# 1 036
  • София
Можем ли да вярваме на продукцията, че тези кутии на късмета са чист късмет?
Принципно може ли да се вярва на която и да е продукция?
Особено пък на тази с оглед всичко, което знаем за миналото...
Как аз лично мога да бъде убеден, че на правилния човек не е подшушнато коя кутия да избере?
И какъв е шансът при 5 човека, две от 7-те кутии да се озоват точно в двете най-безполезни кифли, чието оставане обаче гарантира сеир поне още седмица.

# 1 037
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък съм много доволна от нововъведението със съвета на номинираните и кутиите.

Късмета също е част от това състезание и смятам,че точно тук им е мястото на въпросните кутии.
Защо да не ви харесва? Това много добре раздвижва играта и специално тук не можем да виним Продукцията в нагласеност. Която кутия си избереш - това ще ти е съдбата.

Така се случи просто,че силиконките взеха кутиите с имунитети... за голямо съжаление на жълти и зрители.
Ще гледам Александра още една седмица. Гергана и Наталия кукловеда също им виждам края скоро,макар Наталия приятно да ме изненадва в игрите.

За Йордан бяха несправедливи като му дадоха жилетка 15кг (без нея щеше да победи). Хем варели,хем жилетка - прекалиха. Обаче Данчо Грилс не се предаде,бори се момчето.

И това раздвижване в блатото също ми харесва.В общи линии и така като гледам, всички състезатели ще минат от там.

Не разбрах новите 3 за какво се борят? Чух резерви нещо си..Ще влизат ли,какво?

# 1 038
Дойде ми наум как могат да манипулират кофчеджетата. Ако вътре се сложат тънки таблети в дебелите рамки- на екраните може да се представи каквото искат продуцентите. Заради това са избрани толкова тежки сандъчета.

# 1 039
  • София
Днес се надъхах да проверя в оригинала на Игрите,  Desafio  дали така мъчат половината от участниците с глад, без репелетни и слънцезащита.
Ами не ми изглеждат изтормозени, видях че пише, че има такива предизвикателства да карат по една седмица без храна или без токи вода...но никъде не видях да има такова нещо - половината участница без хапка храна, а и разни нагласени неща за отпадане.
Не знам на кои точно сезони сте попаднали, защото при тях от един до друг сезон има планина разлики. Има сезони в които не им дават нищо (все пак по техните локации могат да си хванат я рак, я някое рибе, но пък дъждовете им са баш тропически, така че си ходят на битки често по-изтормозени и от нашите). Разбира се когато в сезона имат известни (4 такива сезона плюс техния вариант на all-stars), тогава са много по-човешки условията, но в други сезони в които се делят на региони си е здрав гърч. Дори за определен кратък период (обикновено първата седмица) локацията им един понтон (3 на 5 метра) в морето без никаква храна или сянка, само вода им дават.
Също така там съм видял абсолютно всички нагласянки за които може да се сети човек, влючително да добутат и направят някоя от най-слабите жени победител, така че нашите хубавци изобщо не са открили топлата вода, а още са си пеленачета в сравнение с оригинала. Ако някой го интересува, мога да дам повече инфо за всеки отделен сезон до 15-ти (излъчен 2018г) включително. Другите не съм ги гледал още.
Скоро планирам да хвърля по едно око и на мексиканския вариант (там са 8 сезона) дано поне при тях е по-добре, но като се има предвид че турската Аджун Медиа им е копродуцент, нямам чак толкова големи надежди.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 02:08 от dido2k

# 1 040
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как прецени,че ковчезите са тежки?
И екран не личи да се вижда,а залепена картинка с емоджи.
Вярно е,че Продукцията много се намесва и все търсим несправедливост, но на днешния съвет нямаше такава.

# 1 041
Вярно е,че Продукцията много се намесва и все търсим несправедливост, но на днешния съвет нямаше такава.

То и в големите хипермаркети етикетите с цените на стоките "екран не личи да се вижда",  приличат на хартиени но са дисплеи. Дано да са били принтирани картинки, да не им даваме идеи.

# 1 042
Гергана имаше такава реплика- докато разменяше “кутиите”. Каза, че едното сандъче е по- тежко от другото… емоджитата можеше да са в пликове залепени на столчетата. Продукцията толкова се пести от разходи и изведнъж- Али експрес съкровищни сандъчета. И вътре в тях пак не лист хартия, а мощна рамка в капака…Ето това видях аз…

# 1 043
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само тя коментира,че било тежко.
Съвсем лесно си ги държаха,мятаха и отваряха.
За мен са стандартни кутии със залепена картинка в тях и няма смисъл да търсим пак драми и нечестности.

Ако могат да сменят картинките дистанционно,тогава защо им предлагат да ги сменят с други?

# 1 044
Павел: Не са слагали нищо в устата си 5 дни на блатото
Ние: да бе, да! За канарчета ни взехте, като че ли не знаем.

Имат ли някаква храна там на блатото? Защото тия на плажа бедстват не на шега.
Няма. Наистина не им дават.

# 1 045
Само тя коментира,че било тежко.
Съвсем лесно си ги държаха,мятаха и отваряха.
За мен са стандартни кутии със залепена картинка в тях и няма смисъл да търсим пак драми и нечестности.

Ако могат да сменят картинките дистанционно,тогава защо им предлагат да ги сменят с други?
Защото така се прави в илюзионното изкуство- има екшън, който отвлича вниманието, докато ти създаде желаната илюзия. Ако са наистина картинки в рамката в капака защо са толкова нескопосно направени, че да “се вижда” как уж има крайчета на лист? Спирах кадрите да гледам. Никой нормален човек, който слага рамка няма да остави такива “полета”. Ерго- полетата са там за да си мислим, че е картинка…

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 10:02 от victoria vassileva

# 1 046
Дайте една снимка да ги видим отворени тези сандъчета. простирах снощи изпуснах момента.

# 1 047
Дайте една снимка да ги видим отворени тези сандъчета. простирах снощи изпуснах момента.
Започнах работа и не мога да пускам скрийнщот. Ако някой има желание да го направи. Хубав ден от мен!

# 1 048
"В тоя случай ако ме бяхте загубили, не знам какво щяхте да правите" Joy ох тези Ръждавейката и Гордиенко, не знам коя е по-неприятна. Да, има игри, при които жените имат предимство, ама не са толкова много.
Извинявам се, че стъпвам на вашето мнение.
Анулетът на Ръждавейката Simple Smile ще действа ли, при избор на кутия "блато"? Нали може да отменя неща? Или ще може да отмени на някой изтеглен късмет "спасен" и тя да се спаси от участие в елиминация?

# 1 049
  • София
Сандъчетата са вкарани с цел да се прокарва линията на продукцията, замаскирано като късмет и случайност.

Общи условия

Активация на акаунт