💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 300
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Така е, защото продукцията много пъти е давала поводи да се съмняваме в нагласени игри, ситуации, побутване на тоя или друг участник, умишлено закопаване на някой от играчите...
Съгласна съм, просто не всичко в този живот е измама, нали. Губите си удоволствието от играта, но в същото време го гледате, за да си докажете, че можете да разкриете всяко "престъпление" в криминалето. Не към Вас лично, не се обиждайте.
По темата с хейта - жилетките са пълна глупост и единственото, което постигат е да не гледаме атлети, а някакви мъки по терена, грацията се губи и е тъпо.

# 1 051
Аз не мога да ги разбера кандидатите да участват. Съсипват си здравето - контузии, храносмилане, зъби, кожа... И на всичко отгоре продуцентите се гаврят с тях. Толкова ли пък им е важно да ги дават по телевизията???
Винаги съм се чудила и аз, защо си причиняват всичко това?
Достатъчно е само това постоянно стоене на слънцето без слънцезащита и кожата им става на нищо...
Вчера като им видях устните на жълтите … много личи на по-светлите типове … ужас !!

# 1 052
  • Sofia
Хареса ми постъпката на Йордан, дори да е действал с презумпцията, че изпращайки силен играч (Георги) увеличава собствените си шансове за измъкване от блатото, а не от любов към племето, което го номинира. От Гордиенко очаквах повече представяне и по-малко мрънкане, а то стана обратното. Русото същество от жълтите си е простакеса и скандалджийка, и поведението й не ме изненада. Захапа от рано другата кифла и набързо й обясни колко е безполезна, а не си дава сметка, че тя е същата. Всеки сезон се чудя, защо разни кифли с огромно самочувствие си мислят, че щом ходят 3 пъти седмично на фитнес са яката работа, и мястото им е точно в ИВ? Ок, девойчетата искат да стават известни и да ги дават по ТВ- то, но се чудя къде блее продукцията и защо допуска участието им в такъв формат, само за едничкия сеир?! Тянко и той същата ограничена, както физически, така и умствено кифла с претенции, но с брада..

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 10:34 от Crystal_Noir

# 1 053
На мен ли така ми се стори или Александра от жълтите намекна, че следващия път ако не отпадне, ще си тръгне сама?

И аз така разбрах думите й, направо още сега да си тръгва, така или иначе е ясно, че е взета за сеир и генериране на негативни коментари в СМ, едва ли някой е очаквал, че ще бъде страшилище на арената.

За тези от вас, които следят ЕзД, в темата за шоуто съфорумка писа, че Александра е близначка на Даниел от последния сезон, мъжът на Стела, бюти влогърката.

# 1 054
Голяма част от списващите ми приличате на Ръждавичка. Все нещо не ви е наред, всичко е нагласено, дори и кутиите (?!?). Всъщност, вие гледате с лупата, с която да откриете нещо, което да ви усъмни и да кажете А-хааа! Хванахме виии!, вместо да си доставите удоволствие от предаването. Много са ми безсмислени тези коментари, темата се превърна в хейт тема, а не в обсъждане на състезанието. Дори не ми е ясно защо всъщност голяма част от вас го гледат? Стигнахте до там, че обяснихте как е измамено всичко живо, като са предвидили (пак ?!?) кой къде ще седне и кой ще реши да смени кутията, и кой не. WTF???  Така се увличате по собствените си "разкрития", че понякога не се усещате колко абсурдни заключения правите.
И за всички Шерлок Холмсове тук, не се мъчете, не работя в продукцията, не съм трол и съм регистрирана точно преди 21 години във форума.
То дори не е нужно да гледаш с лупа. И слепец ще види колко нечестности има. Големи сме мазохисти и ние и горките участници Bowtie

# 1 055
  • София
Големи сме мазохисти и ние и горките участници Bowtie
И така 7 дълги години...😁

# 1 056
  • Stockholm
Големи сме мазохисти и ние и горките участници Bowtie
И така 7 дълги години...😁
Тази вярна фен маса се оформи от първи сезон, благодарение на Юлиян.

# 1 057
За нас е ОК, може да гледаме, може да не гледаме...
Но участници, хем знаят каква гавра са им приготвили, хем се напъват всячески да влезат във формата.

# 1 058
Всеки си има свой начин да си извлича забавление от предаването- за едни са "състезанията", за други интригите и ваимоотношенията в племената. Трети намират реалните "визитки" на героите. Не мисля, че ако се опитваш да разбереш защо и как се случва нещо това е хейт. Аз си го гледам с удовоствие цялото предаване. Малко ме дразнят като минават едно трасе 5 пъти, или когато на другия ден макар и други хора са на същото трасе. Но защо да не си играем и на криминалисти? Все пак ако има "състезание" , а не е само ШОО , става дума и за едни пари. Ето скрийншот от сандъчето с Йордан.

Скрит текст:

Колко накриво е сложено имоджито в рамката? И има стъкло отгоре?
Който иска да си мисли, че оставането на милите жълти момичета е "случаеност"- не съм против. Даже ме забавляват и сега като останаха ще е пак тръшкане, а може и на новодошлия Георги да хвърлят око.
След седем години съм сигурна в едно- последното в ИВ е състезанието или "игрите". Заплитат интриги, за да ни държат пред екраните. И си вършат работата.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 10:37 от victoria vassileva

# 1 059
Да оценим епизод 6  Kликни на картинката.

# 1 060
  • тук и там
Не знам какво могат или не могат от продукцията,ама как пък баш двете кифла,дето за нищо не стават,изтеглят "спасение"..Rolling Eyes За Данчо също не беше честно,Гордиенко тежи сигурно колкото него,но беше без жилетка и варелите,които тегли бяха доста по-леки от неговите.То,като си помисля и Мартина беше ущетена, щото Гордиенко два пъти колкото нея,а теглят едни и същи варели.

# 1 061
Случайност друг път....

# 1 062
Наградите са
3 Някаква известност без значение с добро  или, повод да захлебиш с подкасти , да завържеш връзки
2 По -добре представилите се , като предната награда , плюс огромна реклама за бъдещ бизнес. Нещо , което би струвало сторици хиляди
1 Победителя -всичко това , плюс начален капитал. Защо да не се записват

# 1 063
Не се бях вглеждала в сандъците. Наистина малко приличат на екранчета. Нищо не пречеше да лепнат просто по един лист с картинката, а то рамки, то чудо. Затова и са издадени по-напред, защото не могат да се огънат по капака. Ако нямаше повод за съмнение защо да си усложняват така живота?

# 1 064
  • тук и там
Там има няколко,които биха участвали във всичко,стига да ги дават по телевизията и да са известни.Вероятно кандидатстват наред във всички формати,и където стане.Тянко е за ББ,двете кифли и актрисата за Ергена и т.н.
Та са сбъркали формата,но нищо..Важното е да са на телевизора..

Общи условия

Активация на акаунт