💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 461
  • 1 189
  •   2
Отговори
# 1 065
Гледах подкаста След Игрите. Мартина, първата отпаднала, даде много интересно интервю, в което обяснява защо "Манга Героя" (казано с най-добри чувства, защото ми е любимец) номинира именно Гордито. Има неща, които не са били излъчени. Като цяло Мартина ми направи супер добро впечатление както в играта, така и в интервюто, и наистина е кофти, че отпадна толкова рано, иначе щеше да бъде в коалиция
с манга героя и Лапунов и щеше да бъде готино.

Преди това Павката и Раду направиха страхотен обзор на първата седмица на игрите. Изглежда всяка седмица ще има участници от миналия сезон, които ще анализират сегашният. Много ми харесва този формат и ще го следя с интерес.

И все пак си чакам Outcast BG с нетърпение.

# 1 066
Наистина е тъпо, че интересен и можещ играч като Мартина отпадна толкова рано.

# 1 067
Нищо, важното е, че двете грации са още в играта
Confounded

# 1 068
Наградите са
3 Някаква известност без значение с добро  или, повод да захлебиш с подкасти , да завържеш връзки
2 По -добре представилите се , като предната награда , плюс огромна реклама за бъдещ бизнес. Нещо , което би струвало сторици хиляди
1 Победителя -всичко това , плюс начален капитал. Защо да не се записват
Да, но на цената на здравето, гаврите, унижението, страданието, стрес, напрежение и т.н.

# 1 069
Гледах подкаста След Игрите. Мартина, първата отпаднала, даде много интересно интервю, в което обяснява защо "Манга Героя" (казано с най-добри чувства, защото ми е любимец) номинира именно Гордито. Има неща, които не са били излъчени. Като цяло Мартина ми направи супер добро впечатление както в играта, така и в интервюто, и наистина е кофти, че отпадна толкова рано, иначе щеше да бъде в коалиция
с манга героя и Лапунов и щеше да бъде готино.

Преди това Павката и Раду направиха страхотен обзор на първата седмица на игрите. Изглежда всяка седмица ще има участници от миналия сезон, които ще анализират сегашният. Много ми харесва този формат и ще го следя с интерес.

И все пак си чакам Outcast BG с нетърпение.
Къде може да се гледа подкаста ?

# 1 070
  • София
Скрит текст:
Последното шоО, където се бях запалил беше Островът и - паралелно с едни други репортажи (които се превърнаха в подкаст; привет, саркастични репортерю! - ново реалити, нов сезон, стари глупости), дори правех обзори с картинки. Имах и повече време.
Както и да бъда разбран/неразбран (подчертавам: не се заяждам с никого), 4-5 епизода мрънках или похвалвах, просто коментирах или се жалвах; мисля че мога (и винаги има с какво - това си е тяхна "заслуга") епизодично регулярно да се обръщам към Продукцията. Ала не виждам смисъл.
Нямам отявлени любимци, ИВ не ми осмисля вечерите; срещу говедата с рога - пишещи на компютри и владеещи участниците като Мордор - орките, няма позитивен ход, който да промени нещо на екрана.
Затова от снощи не гледам. Ще чета тук. При 3-часовите емисии, когато нямам др. интересно занимание или ТВ-предаване, ще хвърлям по едно око. (Ясно е, че докато ги има тези реалитита, участници винаги ще има. Всеки за своето си; за епизодична слава, за "нова любов" или цяла Б-я да разбере колко кила си. Тази есен шоАта не са ли повече от когато и да било? Изборите са лични: на създателите, на договорно заробените кандидат-Херои, на зрителите.) Ясно е също, че Игри и теми - подобни на нашата тук - са си вид социален експеримент или поне поле за наблюдения.
Прочее, искрено благодаря (и в аванс за нататък) на съфорумниците тук; ще чета, и го намирам (за себе си) за по-качественото и полезно забавление. От самия ТВ-формат в случая.

# 1 071
Истината е, че гледам поради липса на алтернатива. Ако се появи такава, веднага се премествам на нея. Иначе изобщо не им следя интригите и заверите. Имам си лаптоп, тракам си на него и гледам само игрите. И затова там най-много се дразня от недомислени и манипулирани състезания. До вчера това, защото от вчера вече и от ковчежетата се издразних силно. 100% е нагласена работа, просто продуцентите не могат да изпуснат типажа "кифла с голяма уста", която да дразни всички. 

# 1 072
  • Пловдив
Всички съвети към продукцията са напразни.
От години се пише едно и също, и в крайна сметка гледаме една и съща простотия.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 14:10 от miraluba

# 1 073
"Гледаме" е силно казано, миналата година зарязах сезона след нагласацията с влизането, бутането на Мартин и наглото човече Добрин. И този може да последва същия развой.

# 1 074
Наградите са
3 Някаква известност без значение с добро  или, повод да захлебиш с подкасти , да завържеш връзки
2 По -добре представилите се , като предната награда , плюс огромна реклама за бъдещ бизнес. Нещо , което би струвало сторици хиляди
1 Победителя -всичко това , плюс начален капитал. Защо да не се записват
Да, но на цената на здравето, гаврите, унижението, страданието, стрес, напрежение и т.н.
Стотици хиляди хора са изложени ежедневно в продължение на години , на стрес напрежение, страдат си , обидени са и прочие , за много по малки възнаграждения , така че , не ги мисля . Бързата слава /пари си има цена . Явилите се там са наясно.

# 1 075
Продукцията си следва сценарий, този сезон със заявката "нищо не е същото", ще се променят правилата в движение. Можем да пишем и мислим каквото си искаме, всичко е приключило и гледаме при свършен факт.

# 1 076
Тоя Калин естрогена ли взема?

# 1 077
  • София
Тройна кастинг битка ще определи следващия участник, който ще се присъедини към Войната на племената в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. В ексклузивния епизод на екстремното риалити зрителите ще се запознаят с програмиста Траян Мучев и бизнесмените Мирослав Великов и Миран Хатчарян в зрелищен сблъсък, който ще подложи всички техни умения на сериозно изпитание. Само най-добрият ще спечели място в едно от трите племена, но какви изненади още предстоят на Арената?
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/igri-na-voliata-posreshta … zi-vecher-2430983

# 1 078
За чий ще влизат още, като никой не е отпадал по здравословни причини все още  . Или си действат превантивно Grinning

# 1 079
Е, как, за всеки случай....

Общи условия

Активация на акаунт