Моля помогнете ми… цистит и гъбична инфекция

• 481
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте моля ви за помощ. Преди 11 месеца получих много тежък цистит. Пареше ми страшно много, болеше ме не можех да спя а ходенето до тоалетна беше смърт. Правих си компреси с топла вода, но не даваше особен ефект. Не се записах за гинеколог и това беше най-голямата ми грешка защото се влоши повече. Пих някакъв антибиотик, но той не подейства особено, а тогава ни се налагаше да заминем за Ирландия и точно 2 седмици преди да заминем отидох на гинеколог при жена в Монтана. Тя ни изписа куп лекарства на мен и мъжа ми от които нито един не дадоха ефект, но трябваше да опитаме защото много ме болеше. Изписа ни куп хапчета антибиотици за нас двамата свещички за мен и още много неща. След като заминахме вече за Ирландия изпихме всички лекарства, но ада не свърши той тепърва започваше. Както се сещате секса беше ужасен пробвали сме болеше ме жестоко пареше ми и не можехме да правим секс. А там нямахме документи нямахме как да отидем на лекар и това беше ад. Преди време писах отново в бг мама много хора ми дадоха съвети от които много бяха да се прибера на България аз също много исках повярвайте, но нямах избор. За мое щастие открих една гинеколожка в европейската част на Ирландия тя ми помогна доста. Облекчи ми болките и ми поспря паренето като че ли наистина виждах някакъв шанс да се оправя, защото бях изгубила всякаква надежда. Когато се прибрахме сега в България решихме да си останем тук и тук да си живеем, записах се на гинеколог веднага за преглед и ми казаха, че имам просто обикновена гъбична инфекция. А в началото имах гарднерела, уреаплазма и гъбички. Каквото и да значат първите две, жената от Монтана  ме беше наплашила, че няма да имам деца ако не се оправя. Та след като отидохме последно на гинеколог човека ми каза, че просто се филмирам твърде много и аз се облекчих честно. Отново ни изписаха лекарства същата процедура. Най накрая си мислех, че можем да правим секс нормално правихме го няколко пъти нямаше проблем, но след това отново започна едно парене отново почнаха някакви такива неща и аз много се наплаших постоянно плача и се тормозя заради това защото нямаме нормален полов живот постоянно ми е некомфортно и днес паренето се засили и стана като в началото отново ме боли. Сега сме в Пловдив тук ще си живеем моля ако някой знае някой гинеколог, лекар или специалист в тази сфера моля да се свърже с мен, защото повярвайте ми 11 месеца това мъчение не го пожелавам и на най големия си враг.😢
Според мен посетете нефролог може да имате бактерии и от тях да се получават гъбичките.

# 16
Много много благодаря ще го направя непременно и ще се обадя на този доктор в най скоро време а нещо за мъжа ми може ли да предложите защото една жена сподели че може би той ми лепва нещо ако може да споделите дали този доктор ще ни помогне

# 17
Да разбрах но пробвахме с презерватив и отново имам дразнене даже пак се върна паренето ми не толкова силно но ако ми дойде цикъла става ужасно на работа почти не го търпя защото просто ми е некомфортно ще последвам съвета. Но с содата съм пробвала даже получих алергична реакция от него така че ще опитам при този лекар ако вие лично знаете някой в Пловдив моля да споделите. Благодаря

# 18
Отново пиша само да попитам ако случайно не го намеря дали може някакъв контакт номер или нещо благодаря🫶🏻🙏

Общи условия

Активация на акаунт