Колко много сте писали! Ние се изнасяхме, пътувахме и въобще не ми остана време да поглеждам във форума. Онзи ден беше първото пътуване със самолет на Матео. Мина много леко. Спази си всички дремки, хапваше. Изобщо не плака, нито се изнерви. След проучване из нета реших да взема с нас възглавница за кърмене за пътуване и сгъваема, лека количка (Не искахме да мъкнем нашата, че е много голяма. А тази, която взехме е специално за пътуване със самолет и я пробрахме в багажното над седалките). И за двете неща не съжалявам, че взехме. Количката ни беше супер полезна, защото го приспах в нея на летището, а и при ходенето по терминали и прочие е много по-лесно да е в количка. А възглавницата служеше и като легло, освен за кърмене. Беше ми много притеснено за пътуването с кола от София до Бургас, защото той хич не си обича столчето и изобщо не го свърта в столче за кола. Обаче купихме едно на Чиполино, от 0-36 кг, защото има опция за регулиране на позицията на тялото и като заспи може да стане по-легнало. Не гъкна в него. Единствения проблем е, че коланите имат едни мекички, които са доста големи и не може да се стигне палеца и да го лапне, а той често така се приспива

Моите очи са зелени, на баща му са сини. Засега на Мати очите са копие на тези на баща му.
Нас от първия ден като ни почнаха роднините, 100 души му говорят, занимават го, а той не е свикнал с толкова хора. Снощи плака на сън. Нищо не помогна, чак като го взех до мен на леглото се успокои и заспа дълбоко. Затова днес отложих всякакви уговорки за гости и прочие и ще си стоим малко на спокойствие вкъщи.
Ние хванахме някакъв супер студ и много сухо време. У нас влажноста е 31% понякога. Той на такъв климат не е свикнал и сега му се появи и лека хрема. Има воднист секрет от снощи и като спи го дразни. Няма температуа, хапва си, не изглежда отпаднал, само този секрет. Вие какво давате в такива случаи? Тук ми казаха капки Грипстоп 2х1 и Осцилококцинум 2х1/2 флаконче разтворрено в малко вода през устата.
Нещо тези дни всичко ми куца.
Иначе абсурд - навсякъде режат. Пробвай с д-р Мила Дукова в superdoc. Много ми беше далеч, но поне има метростанция там и все някак щях да стигна. Малко дръпнато се държа по телефона "нямате ли ЛЛ във Вашия квартал?", но след като ѝ казах, че всички са ме отрязали склони да се видим и да говорим за записване при нея. Ако не ме беше приела сегашната ми ЛЛ най-вероятно щях да съм при Дукова.