🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 5 284
  • 219
  •   2
Отговори
# 165
Малката приятелка Лейля, на гости на amca Чаатай Heart Eyes

Вече се обърках- кога е на ресторант, кога е на снимки Rolling Eyes
Ама пък, колко е усмихнат! Heart

# 166
bof4eto, и на мен! Не ми гърми, изобщо! Даже ми е смешно като видя някой да се вживява, но да си призная винаги са ме впечатлявали красиви жени и мъже. 😉
"По дрехите те посрещат, по - акъла те изпращат" май така беше поговорката.
Нези, аз все хубави коментари прочетох в Инстаграм. Къде ги четеш лошите?
Между другото, Нези наистина е с младежки дух.  Аз като я видях на снимка с внуците и, за първи път, помислих си, че са децата и. Това е то! - "Сърце, което обича, не остарява"!
Аз пък утре вечер съм и на танци.
На тоя красавец исках да му видя марката дънки, изкарал си е тениската. Знае той как, до  половината...

# 167
О, Ели, мерси! Hug
Сега да не излиза, че си крия годините- на 55 съм. Но общувам предимно с по-млади от мен и се чувстваме добре, почти като набори. Grinning
Ели, ами обвиняват я, че си прави реклама на гърба на Чаатай, като публикува тези снимки 1 ден преди началото на Eşref Rüya.
Че не и пука дали ще му съсипе рейтинга и кариерата, че го ревнува, затова е отишла и на сета.
Че той скоро щял да я зареже, защото не обичал използвачки...

Направо нямам думи! Neutral Face
Момичето си има живот и кариера и извън Чаатай, все пак!

# 168
Малката приятелка Лейля, на гости на amca Чаатай Heart Eyes

Вече се обърках- кога е на ресторант, кога е на снимки Rolling Eyes
Ама пък, колко е усмихнат! Heart

На тази снимка е ТОП Heart Eyes Голям сладур е с децата.
И аз четох някакви обвинения,че е пуснала снимките точно ден преди старта на Ешреф за да облажи и тя от славата Joy и преди първият сезон била направила така.Хората си нямат друга работа.Впрочем те я спрягат ,че е с Чачо ,но той е толкова скрита лимонка,че вече може отдавна да е с друга,никой няма да разбере Joy Може да се залюби и разлюби и никой да не разбере,така че не мога да си обесня защо нападат жената - и да е с него и да не е с него и да пуска снимки и да не пуска- все нейна си работа.... странен народ.

# 169
Може да са снимали някъде в квартала. Детето е отишло на снимки с техните и после в ресторанта. Забелязвам, че е през деня. Няма никакви клиенти.

Нези, ако отворим на тези снимки коментарите сигурно ще пише, че и те си правят реклама на ресторанта с него. В което лошо няма. Това даже ми се вижда по-реално. Защото се опитват да прехвърлят клиентите от морето в града. Сега и тук ще дебнат дали няма да се появи.

Аслъхан сигурно и театъра се опитва да си рекламира с Ешреф. Смешно ми е. Ама някой много хубаво беше казал, че ако си въобразява, че ще я зареже заради друга, трябва да халюцинира. Или там каквото беше.

# 170
Лале, много готин въпрос. Аз много харесвам Ханде, заради нея започнах и да гледам турски сериали. Би ми било интересно да ги видя в един проект, не знам доколко биха си отивали като двойка обаче. И със Серенай щв ми е любопитно да ги видя отново.

# 171
Със Серенай много бихме искали, но шансовете се доближават до тези да зареже Аслъхан и да се хване с Демет. Не че е невъзможно, просто има минимални шансове. Първо мислех да напиша и да се хване с мен, но там шансовете са тотална 0%. Даже отрицателни. Обаче мечтите са безплатни. Аз ще си вярвам, че е възможно.

Докато се прибирах и ми хрумна нещо. А ако започне със старта на първи епизод. Отива без подкрепление стрелят се и уж умира. Ама не. Само надгробната плоча ползваме и почва да движи зад кулисите. Като призрак.

# 172
Ох,Гери, не...
Аз си искам трагичния край за Ешреф. Той ми изглежда най- реалистичен за него.

Хайде и Нурана Багиева се отчете със снимка с Ча, която даже ми изглежда като колаж.

"Можем ли да се наречем приятели завинаги"

И още

Докато новото предаване, което постави турската телевизионна сериална индустрия под светлините на прожекторите, включваше специални кадри от сета на EşrefRüya, се проведе пълноценен разговор със съоснователя на TIMSB Тimur Savcì, обхващащ периода от „Великолепният век“ до наши дни!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:07 от NeZ_9

# 173
Много ни зарадва Чачо днес, толкова снимки в един ден рядко се случва.
Аз бих искала да  го видя в един проект с Hafsanur Sancaktutan.
(Хафсанур Санджактутан)

Преди съм си мислила за Серенай, вече не. Пък и не мисля, че ще ги съберат, това което направиха в  "Medcezir" винаги ще е база за сравнение.
Ако един ден Чаатай реши да участва в мюзикъл бих искала да го видя с мойта дъщеря. Той добре танцува, мойта пее добре и танцува.
Мечтите са безплатни!
Много ми хареса тая снимка, извинете ме, ще я повторя.

Робърт Редфорд, Поклон 🙏

# 174
Всеки има право на мечтите, Ели! Никой не знае какво ще му предложи живота. Kissing Heart
Както каза bof4eto, Чачо е страхотен с децата.
Имахме и друга снимка с това малко слънчице, след Gaddar Heart Eyes

И аз ще си позволя последни думи за Робърт Редфорд, като цитирам Георги Тошев, когото също много харесвам:
"Робърт Редфорд винаги изглеждаше така, сякаш знае нещо, което ние още не сме разбрали. Не защото е по-умен, а защото умее да мълчи. А тишината му беше онази, която караше зрителя да се вслуша -не в него, а в себе си.
Като актьор можеше бъде всичко разбойник, любовник, герой. Но като режисьор в „Обикновени хора" ни показа, че киното е най-силно, когато говори за обикновени неща. Болка. Вина. Прошка.
Мисля, че затова го харесвам толкова. Защото в свят, пълен с хора, които искат да бъдат забелязани, той просто искаше да бъде разбран".

И отново ще кажа, че намирам прилика с Чаатай.
Единственият Гетсби, когото харесвам е този на Робърт Редфорд.
Пожелавам на Чачи един ден да го изиграе и той.
Почивай в мир, мистър Неприлично предложение!

# 175
И аз намирам прилики да има Чаатай с него. Дано да го изиграе един ден!
Много ще се радвам Чаатай един ден да се появи на световната сцена. Има талант, има умения има всичко. Просто трябва да опита.
Тъй като днес отворихме тема за кой на колко се чувства,  преди малко прочетох това, ще го споделя с вас:
„Всеки, който спре да учи, е стар, независимо дали е на двайсет или осемдесет. Всеки, който продължава да учи, остава млад. Най-великото нещо в живота е да поддържаш ума си млад.“
Хенри Форд

# 176
Ще си доразвия идеята с началото. Очевидно няма да започне с тази злсцена, но в някакъв момент влиза с колата през вратата. Ще се кастрират. Ранен е. Слагат плочата, но той оцелява. За финала та епизода утре го оставям.
Следващия епизод почва с погребението му. Всички много страдат. Ама Ешреф е жив. Като Джон Сноу си отваря очите и си поема дъх. И в сянка очиства всички врагове. Накрая Нисан го убива.

# 177
Леле Гери с последното изречение направо ме закопа.Днес е 17-ти - ще видим какво са ни подготвили сценаристите.Твоят сценарии на мен ми идва доста хард честно казано.Все пак сериала започва с " Най-великата любовна история" - до тук аз такова нещо не видях.По турските стандарти не знам как е,но ако има любовна история то ние видяхме опит за начало - неуспешен .Ако въпросната любовна история,която Йомер разказва в началото е този опит - ще е жалко.Надявам се тепърва да видим развитието на нещо,което още с първите минути на първи епизод в първи сезон дадоха,като огромна заявка.

Скрит текст:
Относно възрастта само едно нещо ще кажа.Познавам жена на 80 години,която изглежда на 30 без нито една хирургична корекция.При медицински преглед удивени лекари от състоянието на организма и или по-точно шашнати от липсата на износване и остаряване.Годините наистина са само цифра - можеш да поддържаш тялото и ума си млади.Тя обаче е и най-щастливият човек който познавам.Много мога да пиша за нея.Може да е изключение,но по-скоро наистина вярвам,че емоциите,раните,травмите,недоволството и още много други емоции са тези,които ни остаряват и разболяват.Ще спра до тук,че ми домъчнява,беше ми съседка - в момента живее в Родопите.

Нези И на мен ми изглежда ,като колаж.

# 178
Здравейте,

Денят дойде.

А мрежата бълва нови снимки.

Може и да не са нови, но ще ги повторя.

# 179
Добро утро, момичета!

Дочакахме!
Лятото мина в много обсъждане, дневни предизвикателства, размисли и страсти и вече смe готови за нова среща с Ешреф Тек.
Успех на целия екип, хубав рейтинг и много нови зрители!
Толкова много нови снимки наведнъж не сме имали отдавна. Ще ни останат за спомен.

bofceto, малко по-късно ще ти пиша какво мисля по повод на великата любовна история. Hands V
Честит празник на всички!
Нека бъде Вяра, Надежда, Любов!

Желая ви прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт