🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 5 395
  • 221
  •   11
Отговори
# 150

Моето любопитство ще надделее и ще гледам още вечерта, макар и по-късно.
 Тези, които искат да си правят онлайн гледане, могат разбира се. Аз никога не съм била привърженик на това, защото не си го представям как е възможно да гледаш и да пишеш едновременно.
Но, ако има някой утре вечер в темата, мога да мина през рекламите да кажа какво съм разбрала.
А после имаме цяла седмица да разнищим епизода от- до.
Нося ви още един Чачо, с майстора готвач на Иляс

И Аслъханче се е включила с много хубави снимки.
Ще ги донеса по-късно.

# 151
И аз имам сага кога да гледам епизода, че четвъртък сутрин пътувам, не знам дали ще успея да го гледам, докато не съм в България, така че май ще ви правя компания в сряда вечерта онлайн. Не мога да чакам повече. Sweat Smile

# 152
  • AMS

Големият ден наближава!

Благодаря за споделеното!!!

# 153
Напрво ме кефи колко е небрежен... за ролите може и да е суетен,ама в живота изобщо не изглежда да е.Напротив,в това отношение много прилича на мен.Дънките,тениската,маратонките,една четка през косата ,слънчевите очила и съм навън вече.Никога не съм обичала и не съм се гримирала и контила с часове пред огледалото.
Нези - ще се радвам да ни донесеш по врее на рекламите,каквото си разбрала.Нямам търпение и аз да мога да гледам така и да разбирам всичко .
Скрит текст:
Нези,на теб колко време ти трябваше за да стигнеш до това твое ниво ? По мои впечатления си доста добре и разбираш всичко.

# 154
Някой е бил на ресторант.
Явно наистина вчера е бил почивен ден.

И една тъжна новина. Няма да я скривам, защото се отнася за актьор с изключителна харизма, съотносима с тази на Чаатай.
Починал е Робърт Редфорд

Робърт Редфорд беше повече от актьор за мен, той беше олицетворение на харизма, стил и истински талант. Всяка негова роля носеше нещо неподправено, човешко и дълбоко. Възхищавах се на начина, по който умееше да съчетава финес с сила, нежност с решителност. Филмите му ме учеха да гледам на живота с повече красота и смисъл. Ще ми липсва, но съм благодарна, че остави след себе си толкова много незабравими истории, които ще живеят завинаги.
"Поверително и лично" и "Повелителят на конете " са едни от любимите ми филми.
Ако не сте ги гледали- силно препоръчвам!
bof4eto,  редактирам се, за да ти отговоря.
При онлайн гледане разбирам около 80% .
Уча от две години някъде.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 11:29 от NeZ_9

# 155
Значи е скокнал до Бодрум ? Или Илияс има заведение освен в Бодрум и в Истанбул ?Но пък е с прическата на Ешреф Thinking

Робърт Редфорд беше легенда - Светлина по Пътя му Heart

# 156
Заведението е в Истанбул,  Zekeriya köy. Мисля, че те всички живеят там.
А заведението в Бодрум е само за през лятото.
Обещаните снимки на Аслъхан

Зачетох се в коментарите под поста и в Инстаграм.
Няма да спра да се чудя как може да има толкова лоши хора...Confused

# 157
Добре дошла, jasnazvet ❤️

Аслъханчето е голяма красавица 😍
А относно гледането на филма онлайн, аз лично го гледам на един телефон на другия превеждам с ChatGPT и копирам от чата и поствам тук директно. Затова и преводите са ми толкова скучни, само текст 😂 Нези слага и снимки от сцените и направо все едно филм си гледаш.
Утре си имам празник вкъщи и затова няма как да се включа да гледам, но от следващата сряда съм си онлайн и каквото успея ще превеждам Simple Smile
bof4eto замисляла ли си се да учиш турски? Аз бях започнала по едно време с duolingo и доста неща понаучих оттам, но не достатъчно, че да разбирам филмите. Стигнала съм до животни, храни ей такива неща 😂😂😂 Помогна ми за пазара на преждата в Одрин, че учудващо там не знаеха много български 😂

# 158
Ча не е отказал на никого снимка Wink

Нося ви и Бюшра, много е красива!

Поста на Аслъхан е харесан от приятеля Иляс и Енгин бей.
Ще чакаме и Ча да го направи. Wink
Lale, и аз започнах с думички и приложения в телефона.
Но това е достатъчно  до един момент.
И после си взех учителка.
Сега продължавам, вече ми е интересно.
Но ми е трудно, признавам си. На тази възраст не се учи лесно чужд език.
Rolling Eyes

# 159
Уви, доста е труден турския 😐
Браво Нези за желанието и затова, че го учиш. Няма представа на колко години си. По снимките, които си качвала ми изглеждаш млада, но човек се учи докато е жив! Винаги съм харесвала хора, които дето се вика и на 70 да е, пак има желанке да се учи. Затова мога само да те поздравя.
Бюшра нещо май само аз не я харесвам. Бях я гледала в един сериал играеха бивши съпруг и съпруга с Кадир - Когато я обичаш, там не я харесвах много. Тук кофти ролята може би също не ми помага. Факт е, че ролята си я играе перфектно, но нещо не ми е сред любимците.
А я да ви питам с коя друга актриса искате да видите Чаатай? Simple Smile
На мен би ми било интересно Ханде Ерчел, Туба вече сме я коментирали Simple Smile

# 160
Аз искам с онази от Присъда.

Лале, права си, Нези си е млада. Тук стари няма. Важно е как се чувстваш отвътре. Имам млади колеги, пълни пенсионери. Имам една приятелка, казва, че пие от младостта на колегите си като вампир. Ако се замисля, аз в мойта работа съм от по-възрастните. Това аз не го усещам. Мозъкът не ми е като на 20 и 30, но сега имам повече опит и като цяло това ми помага да не взимам нещата толкова сериозно.

Младите ги уча на няколко неща: Не се срамувай да питаш. В социалните мрежи поствай само неща, които да не те е срам от тяк ако станеш президент. Последното ми е любимо. Ако ще се забавляват - само твърд алкохол и вода, че не искам после да ми се оплакват колко им е лошо. Ама да си знаят и мярката.
Чаатай в интервю беше казал, че вече пие само със семейството си, защото само с тях може да се отпусне. Но това е било преди време. jasnazvet, благодаря за интервютата. Бях ги забравила. Уж само кликнах на едно да видя дали се отварят и се зачетох.

# 161
gerryto_2 аз пък в работата съм от младите и половината колеги още работят с кеф, ентусиазъм, учат нови неща, другата половина е ден да мине, друг да дойде, тя заплатата си тече... И се възхищавам на тези, които имат желание да се учат, това ме мотивира и мен.
А за съветите, които даваш, браво! Много ме изкефи това за президента и аз от време на време го ползвам като лаф, но вместо президент използвам премиер, но то същото😂
Ааа за Пънарчето забравих, да и тя ще си отива с Чачо

# 162
Аз не съм мислила по въпроса, но и не знам имената на много турски актриси. Blush
Отворена съм за всякакви предложения.
Знаете, ли, че в началото спрягаха Бюшра за партньорка на Чачо в Kübra? Сега не мога да си представя тя да е на мястото на Аслъхан.
С Аслъхан бих го гледала отново, този път повече. Wink
Гери, благодаря, ти, много си мила! Hug
Истината е, че годините са състояние на духа и това не е клише. Аз си се чувствам млада.
Grinning
Но паметта ми вече не е толкова услужлива и малко по-трудно става ученето, но не се давам. Wink
Скоро и bof4eto може да ми стане съученичка.
Още малко снимки
Нисан представя песента си на сцена

Гюрдал е много небрежен

И Ърмак се появи

# 163
Лале Въпрос на дни е да започна,очаквам включване от учителката да уточним последните подробности.Иначе готови фрази от сериалите съм попила доста,но това е недостатъчно дори и едно изречение да вържеш сам,затова започвам с инидивдуален учител,за което много Благодаря на Нези HeartHeartHeart

На мен ли ми се струва или Чачо е поналял ?

Бих искала да го гледам отново със Серенай.Чудно ми е дали след години химията ще е същата.

# 164
Момичета, благодаря ви за топлия прием. Утре ще гледам с вас, разчитам на линковете ви, а ако има и малко превод – супер, че турския за мен е чок зор 😉Робърт Редфорд – една звезда, която вече ще свети и от небето! Светла му памет! Невероятно красив мъж, много талантлив актьор и личност с принос към седмото изкуство-дано  Сънданс да продължи. Препоръчвам последния му филм с Джейн Фонда – Нашите души през нощта (Our Souls at Night, 2017 г.)

Общи условия

Активация на акаунт