🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 5 666
  • 230
  •   4
Отговори
# 135
Напълно възможно е, bof4e. Явно накой ги е следил, но кой?
И всъщност, реално погледнато, Ешреф не е казал на Нисан, че я обича.
Казвал и е само, че е красива. Wink
A как тя реши, че я обича, не знам...
Днес забравих да ви донеса Imdb седмичната класация.
Чачо  е на трето място! Heart Eyes

И една току-що изскочила снимка с фен

Гери, Чачо си е купил нови маратонки Wink

# 136
Нези, тези мисля и преди съм ги виждала. Той не обича нови работи да си взима. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама така запасан ми е малко смешен. Нещо като чорапите от миналото лято.

# 137
Добро утро! Coffee

Тази сутрин чета доста разнопосочни мнения за снощния фраг.
И отново има много недоволни...
Моето мнение е, че и двата фрага си свършиха работата- нахвърляха някои детайли без да разкриват много,  някои неща запазиха в тайна и доста ни объркаха.
Голяма част от героите изобщо не се показаха. Лично при мен любопитството се засили.
Но, чакането почти свърши Wink

Гери, отново имаме типичния Чаатай стайл, нали! Grinning GrinningGrinning
Желая ви прекрасен ден!

# 138
Добро утро, момичета!☕
Гери, рано рано ме разсмя!😀
Тези маратонки не съм му ги виждала, Jordan's  стайл ми изглеждат.
Много си е хубав  аз лично и със сините чорапи го одобрявам. Въпреки, че  е много суетен, когато става въпрос за работа и да е той, - той е, "тузарски" дрехи не го влечат. Пак да се повторя, точно това много ми харесва в него - " Не си чеше Егото" .

Наистина, не остана. Времето неусетно мина обсъждайки "Eșref Rüya", "Medcezir" и по нещо от другите му проекти.
Сега съм на вълна "Eșref Rüya", след него искам "UYKUCU" да пуснат. Ще е голямо удоволствие.
Ей, да си пешеходец и кадилака на Ешреф да спре пред теб, все повече ще гледам да вървя пеш. Женичката, макар и с гръб как гледа.

Желая ви един прекрасен и слънчев Вторник!

# 139
Ели, виж какво става по улиците,  котато наблизо е Чаатай

Честно казано и аз им завиждам на хората. Wink
И Аслъханче работи- репетира за театралната сцена

# 140
Ле-ле! Що народ!  И Гюрдал, Фарук  и Мюслюм са там.
Гери, ти си по локациите, къде е тази улица?🤔
Заминавам за Истанбул🛫
Имам същата блузка като на Аслихън, мойта е 67, американска "polo"🤪

# 141
Резюме и кадри от епизод 14:
Ешреф продължава да сплашва враговете си с присъдата, която е определил в затвора, докато Нисан бързо се изкачва по стълбата на славата.
Докато Кадир, воден от жаждата си за власт, крои планове, за да принуди Йетимлерите да се отклонят от принципите си, новото му партньорство го поставя в неочаквана ситуация.
Когато мистериозна фигура изплува от мрака на миналото на Нисан, войната, която ще разтърси живота на Нисан и Ешреф, се разпалва.

Ели, и на мен ми се прииска. Grinning
Но, знаеш как е с локациите и информацията Wink
Скрит текст:

Уау! Рейтинга на другия силен сериал по Kanal D е страхотен!
Да си пожелаем и ние добър рейтинг след сряда! Sunglasses

# 142
Здравейте,
Ели, локацията е в Истанбул. Предполагам. На нищо не ми прилича. Аз картата я знам, но като ми посочат локация. Така от магазинче примерно, трудно ще я намеря.
За дрехите не мога да се съглася. Сигурна съм, че дрехите му не са от пазара. Просто не показва марки по тях. Носи ги сякаш е излезнал да изхвърли боклука. Не иска да привлича излишно внимание, но по него винаги всичко е премислено. Сетете се за ризата от получаването на българско гражданство. Беше толкова горещ ден, не вярвам ризата, която носи да има друго предназначение освен, за да му допълни аутфита.

Нези, този рейтинг е Open Mouth Nature Boom Някак нямам чувство, че нашия ще го стигне това. Да не забравяме, че Ешреф го гледат предимно мъже. Друга публика е. Хората предпочитат да го гледат онлайн. Дано да се получи.
Резюмето на мен ми е някак постно. Разказва фрага, но не подробно.

Снощи търсех една снимка, на която мисля, че е с тези маратонки. Не я намерих. Може да не съществува. Но вижте на какво попаднах.

Аз не го бях виждала. Прилича на събиране с приятели. Някак ми напомня на прическата от казармата.

Имам абсолютно същото долнище на пижама. Joy може да се каже, че имаме един и същ стил.

# 143
Гери, това с еднаквия стил ми хареса! Grinning
Тук мисля, че е по-млад от времето на казармата. Даже мисля, че е от периода на Емир, втория сезон.
Още е млад и усмихнат!
Сега е много по-сериозен. Не, че не ми харесва така. Wink
Но си остава майстора на погледите.

Мога да кажа, че тези погледи са неговото „оръжие“, с тях разкрива повече от десетки реплики.

# 144
Нези, Гери, Бофче, Ели... благодаря момичета! От мен един младичък Чачо, по Ешрефски брадат:
https://cagatayulusoyweb.wordpress.com/2016/05/09/cosmopolitan-05-2016/
Още не знам как да приложа снимка Simple Smile

# 145
Чаатай е много истински!
Погледът, мълчанието носят най-силни послания, усещат се интуитивно. Способността да те накара да изживееш всяка емоция, както казва Нези той не изрича реплики, споделя чувства, рядък Талант е!
Ами, прилича ми на пижамено парти, долнището на пижамата е M&S, Hollister худи, момчето все пак се е движело крак с модата.
И сега е млад ама всякаш много, много не му пука за аутфита на тинейджърите.
 Зрял и сериозен мъж е!

# 146
Joy Joy Joy
С Чаатай имаме толкова много общо. И аз много харесвам Защо тъгува Гилбърт Грейп. Много се бях впечатлила от Дикаприо там. Още не знаех кой е. И с детската си наивност бях много възмутена защо използват истински хора със затруднения.  Отделно и аз ходя на пилатес. Може да не ми личи, но и на мен ми харесва. Имаме еднакви пижами.
На пижаменото парти на Д и Г е с някаква лъскава пижама. Аз такава бих носила и в офиса.

А този новият лош ми е познат, но не съм го гледала всъщост. Сигурно майка ми го е гледала и съм го виждала.

# 147
Ешреф и Нисан, след много месеци на същото място

Всички са забелязали жената в бяло, която лежи на диванчето в хотела на Ешреф.
На снимките ту Нисан, ту Афра са в бяло.

Коя от двете ще е?
jasnazvet, благодаря! Hug
Най-лесно можеш да качваш снимка, като отидеш тук

и просто прикачиш снимка от галерията ти.

# 148
Момичета,Привет Heart

jasnazvet Благодаря за интервюто,не го бях срещала досега.Разбира се със сигурност не е актуално днес ,но ми беше интересно да прочета за младият Чаатай и какво го е вълнувало.

Момичета дочакахмееее,не останааааа утре е денят ! А за мен четвъртък,защото ще чакам БГ буквичките.

# 149
И аз ще съм като теб bof4eto, незнам как ще се преборя с това мое нетърпение. 🙃
jasnazvet, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт