🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 5 178
  • 218
  •   4
Отговори
# 120
  • AMS

Нови герои, нови вълнения!

Последни 2 дни. 🔥

EşrefRüya с новия си сезон в сряда от 20:00 по KanalD

# 121
Бофче, Кадир уби високия, забравих му името, този, който беше като дясна ръка на Якуб Баба.

# 122
Имаме фраг.

# 123
Ешреф: Кадир!!!

Нисан: Ако няма любов, има копнеж. Ако няма копнеж, има гняв.

Ешреф: Каквото трябва да се случи ще се случва.

Нисан: Ти избра да отидеш при Руя.
Аз наистина вярвах, че ме обичаш.

Кадир: Получих оферта.

Кенан: Ако Ешреф чуе за това, всички сираци ще станат ваши врагове.

Кадир: Тогава един сирак идва, друг сирак си отива.

Дикер: Ще бъдеш много голяма звезда

Мъж: Той се забърква в бизнеса с наркотици.

Кадир: Ако Ешрeф съществува на този свят, аз не мога да съществувам.
 Ако аз съществувам, Ешрeф не съществува.
Трябва да го елиминирам.

Нисан: Какво е това?

Ешреф: Нищо

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 22:36 от NeZ_9

# 124
Нези, благодарим за бързия превод ❤️ По-бърза си от мен Simple Smile
Значи все пак ще имат сцени заедно 😍 Може би наистина идването на Нисан в затвора със снимката на Руя ще е сън на Ешреф, щом тя му казва, че е тръгнал след Руя, а не след нея... Ох два дни само остават.
Аз сигурно няма да мога да гледам тази сряда онлайн Sad

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 22:35 от Lale2020

# 125
Мислих, че ще държат срещата между Ешреф и Нисан в по-голяма мистерия. А те дори са две.

Явно още Нисан не знае, че е Руя.

Хареса ми много как разби портите на къщата.

Излезе ми теория, че щом Нисан е известна, снимките от детството и ще излязат на яве. Може да ги покажат в интервюто, което дава. 😅

# 126
Да не забравяме, че фраговете целят да ни объркат. Wink
Нищо от това, което виждаме накрая няма да е същото.
Енгин бей рекламира Eşref Rüya

Значи Нисан първа вижда надгробната плоча?

# 127
Здравейте дами! Следвам ви повече от година и изгледах с вас Esref Ruia-сезон 1 от „балкона“. Шапки долу за всяка една от вас – на по-забавни, интересни и вдъхновяващи „разговори“ не съм присъствала в „реала“ отдавна.
Открих ви след като гледах Къванч в „Семейството“ и останах очарована от Серенай Саръкая, после гледах нейни сериали и стигнах до Medcezir, а там Чаатай е най-големият сладур - как да не се влюбиш, и така от Яман та до Ешреф. Останах много впечатлена от Medcezir. Има страхотни песни, които в изпълнение на Чаатай и Серенай са страхотни антидепресанти. Имам списък с всичките 21 - в коя серия в коя минута започват…
MEDCEZIR ми напомни, че нищо хубаво в този живот не се създава без страст, тази прекрасна целенасочена човешка енергия, която ни е дадена да творим и да обичаме истински. Тя не е безкрайна и устойчива, затова трябва да имаме воля, с която да държим посоката при силен вятър и вяра, която като спасителна вълна да ни изхвърля на обетована земя…
И аз очаквам с нетърпение Ешреф Тек. Чаатай в тази роля е перфектната комбинация на „Гепарда“ Ален Делон и „Доброто момче“ Робърт де Ниро.

# 128
Добре дошла!
Не оставай на балкона, Ясна. Ела на първи ред.

Нези, добре, че си ти, че нещо не ми работи автоматичния превод.
Сцената с надгробната плоча може да е трагична, може и да е комична. При тези двамата понякога комедията надделява.

# 129
jasnazvet, много ти благодаря за хубавите думи!
Както и се радвам, че си се решила да слезнеш от балкона!
Добре си дошла! Hug
За Яман и Medcezir, както вече знаеш, сме на едно мнение. Wink
И аз обожавам всички песни от сериала, знам ги наизуст. Grinning
Много интересно сравнение си направила между ролите на Чаатай,  Ален Делон и Роберт де Ниро.
Когато казваш, че Чаатай е „перфектната комбинация“ от тези  две роли, всъщност описваш точно какво прави ролята му в Eşref Rüya толкова въздействаща.
Той  наистина има магнетизма и елегантната опасност на Делон, но носи и човешкото лице на героите на де Ниро.
 И аз мисля, че Ешреф е  едновременно красив и страшен, твърд и раним.
И честно казано, ако сериалът бъде представен извън Турция, точно тази комбинация може да го издигне на световно ниво.
Аз мисля, че никой друг не би могъл да изиграе Ешреф освен Чаатай.  

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:56 от NeZ_9

# 130
jasnazvet Добре дошла ! Радвам се,че слезе при нас за да си обсъждаме.

Охххх мамин сладък Кадирчо - тик-так - цъка часовника на оставащото ти време живот.

Момичета обърнахте ли внимание на снимките ,които държеше Чийдем ? Бяха снимани двете с Нисан.Което означава,че когато се криеха и се срещаха някой ги е дебнел и заснел.Ако тези снимки попаднат в ръчичките на Ешреф и двете ще имат мнооого да обесняват Joy
Бил избрал Руя - а ти пък избра да го лъжеш цял сезон.Хич не ми се прави на онеправдана.

# 131
Добре си дошла, jasnazvet!
Момичета, благодаря за фрага, превода и всичко споделено!
Ей, много сте бързи! 👏
Ешреф е нямал посещения в затвора заради надгробнита плоча, така си мисля. Те са го обявили за мъртъв.  За това в началото липсват неговите хора Гюрдал, Мюслюм, Професора.
Кадир ясно заявява, или той, или аз. Ще яде 22 калибров Кадир, ако не в първата то ще е във втората серия.
Да, така е! Флаговете са подвеждащи.

# 132
Ели, може да си права. Те нали го наръгаха.

Бофче, права си. Реално не разбрахме дали избра Руя. Искаше да я види. Можеше и да зареже всичко заради нея. Но никога няма да пазберем. Но Нисан я остави. Иначе искаше после само да я прогони. А тя определено не е света вода. Тя така и не му каза цялата истина. Не го предаде защото го обича, но го следеше и работеше с полицията.

# 133
Ели, много интересна теория! Не се бях замислила. А в първия фраг имаше сцена на Ешреф пред един гроб.
Може и наистина да са го обявили за мъртъв!
bof4eto, да, това са снимки от тайните срещи на Чийдем и Нисан.
Кой ли ги е следил?

Става интересно!
Нисан една и съща песен пее. Че е избрал Руя. Той поне и го каза от началото.
А тя, избра цял сезон да не му се довери.
А уж го обича!  

# 134
Ели Напълно възможно.Изобщо не ми е минавало това през ума,но е логично.Тройката момци и д@петата без Ешреф не можеха да си избършат,като свекърви го следяха,най-вече Гюрдал,да не го посещават в затвора означава,че не са знаели че е там.И тук твоето предположение започва да звучи много достоверно.

Гери Той тръгна към Руя,но дори и да предположим,че не беше капан,той няма да и се изсипе пред напълно непозната жена и да и каже "Обичам те от 15 годишен" - по-скоро би казал да продължава да я следи на детектива,според мен тръгна само за да се увери,че е тя.Искаше да прогони Нисан според мен по 2 причини.Първата-той е в затвора за убийство,лежи се много години и няма смисъл да го чака.Втората - сделката с психопатката Чийдем да стои далеч от Нисан.

Нези Дали от това тесте снимки няма и убийството на Атиф ? Тогава вече на Чийдем ще и запари под четирибуквието.Безспорен факт е,че отначалото и го каза няколко пъти,че обича Руя,но тя удобно избира когато и отърва да си затваря очите за този факт.

Общи условия

Активация на акаунт