🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 4 892
  • 212
  •   13
Отговори
# 105
Екипът на Ешреф се завръща

Ето я и Джерен

Демет показва промяната на прическата си за новия сезон

И Чаатай, който си почива между снимките

(защото наоколо няма досадни фенки Stuck Out Tongue Winking Eye)
Засега толкова.
Аслъхан е много сладка! Дали не е от събитието на Mercedes? Между другото съм планирала да ви покажа и Елчин, като рекламно лице на Mercedes, в едно предаване, но ще е в следващ пост.

# 106
Тези снимки си ги крада от Габи.

Синьото определено му отива.
А прави ли ви впечатление, че мустаците преобладават? Дали това ще е новата визия?

# 107
На Мr  Харизма всичко му отива.
АСЛИХАНЧЕ е много сладка, като  момиченце на 18 е! И Джерен е чаровна!
Все красотички сте донесли.
Чаатай с кафенцето, ами в другата ръка държи ли нещо или просто  така си я държи.
Като се гледа какво ли си мисли?🤔

Като го гледам така виждам едни добри топли очи, не че не ги видях на живо.
А, очите. Те никога не лъжат!
https://www.instagram.com/reel/DOkdqRbiFQe/?igsh=MTlrZ2JkZGRxYm92dQ==

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 00:10 от eliet

# 108
Добро утро,момичета! Coffee
Честит първи учебен ден на всички деца, учители и родители!
Да имат здрава, успешна и интересна учебна година!
На добър час! Bell
На добър час ще кажем само след 2 дни и на "Eşref Rüya "

Гери, според мен ти се струва за мустака. В първия сезон беше със същата къса брада и мустаци.

Ще сложа и последните класации, в които Чаатай, Демет е "Eşref Rüya" са на челните позиции.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 109
Добро утро, момичета!
Честит първи учебен ден на всички ученици, родители и колеги!💐
Нека годината да е добра и благотворна!
Пожелавам на всички деца да са смели, любознателни и упорити в преследването на мечтите си!

Нова седмица, нов сезон "Eșref Rüyа" и много вълнения!
Много се радвам, че се появиха хората на Ешреф - Гюрдал и останалите, интересно обаче Джерен още е по Гърция искам си на Ърмак участието.
Много ми хареса Чачо като си почива, все едно виждам себе си.

Хубав ден и успешна седмица на всички!🍀

# 110
Естествена красота, харизма и стил-  точно това обединява Elçin Sangu и Aslıhan Malbora.
Чудесен избор на Mercedes Türkiye, за да гo представят! 🚘
Тяхното сияние е най-доброто отражение на философията на Mercedes - елегантност без усилие и вдъхновяващо излъчване. Heart

В първия епизод на програмата „Ключът е твой“ на MercedesTurkiye зад волана е Elçin Sangu! Нямам търпение вече да я видя като партньорка на Чаатай!

# 111
Здравейте,

Никакво време не остана до старта на втори сезон. Каквато и информация да изтече, какъвто и спойлер да е имало, за мен всичко ще е ново. Едно е да си мислим, че знаем какво ще се случи, а друго е нещо съвсем да се случи.

Това си е усмивката на Чаатай.

# 112
Сряда е зад ъгъла Wink

Възможно е днес да имат почивен ден, освен, ако Бюшра не е споделила стара снимка

Има включване и от Демет - "Днес се събудих така"

И, ако това наистина е първата среща между Динчер, Нисан и Ешреф, има много напрежение в тишината между тях, сякаш всеки миг може да избухне нещо.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:27 от NeZ_9

# 113
Да, Гери това си е типичната Чаатай's усмивка.
Най-вероятно днес почиват.

# 114
Момичета ,привет Heart

Нези Разсмя е с глас.Хем не е суетен,а не  пропуска огледало и хем не е социален,а не пуска телефона Joy
Напълно права си.

Подозирам ,че 14-ти и 15-ти епизод ще зададат линията ,в която ще се движи вторият сезон.Което означава,че който умира ,за да освободи място на новите играчи - ще го направи или 14-ти или 15-ти епизод.Много съм любопитна.

# 115
bof4eto, може още тази вечер да ни задоволят част от любопитството, защото май предстои фраг

Има и съобщение за нов актьор, който се присъединява към сериала

И снимки на всички от продукцията

# 116
Че защо са сложили и снимка на онзи,който Кадир уби от Сираците ? Чудна работа.

# 117
Бофче, тези и двамата май са живи. Поне единият е жив от снимката. Този с тефтера със сметките оцеля.

# 118
И двамата от Сираците са живи или поне последно бяха. Този отляво звънна на Ешреф да го вкара в капана на Кадир, а другия си го даваха до края.

# 119
Този със сметките и който пазеше черната тетрадка оцеля,ама що си мисля че другият го гръмна Кадир ?!? Трябва да си върна 13-ти епизод да се подсетя.

Общи условия

Активация на акаунт