🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 5 178
  • 218
  •   4
Отговори
# 90
Добро утро в празничната неделя!
Честит Кръстовден!
Благословен да е всеки дом и всяко семейство!

Прекрасен ден!
Прекрасен Чаатай!♥️

Скрит текст:
И аз метнах една серия снощи, ама скромно в 11.15 pm си легнах
Скрит текст:

# 91
Нези, като си пускаш един епизод за Меджезира, кой точно е? Стана ми интересно вчера. Sweat Smile
И до останалите момичета, които си пускат определени моменти, кои са ви любимите сторилайнове?

# 92
Хриси, честно казано първия сезон ми е по-любим.Толкова са много любимите ми моменти, че  не мога да ги изброя.
А, когато искам просто да си направя Medcezir терапия, си пускам произволен епизод. На късмет. Снощи си пуснах 20-ти и изгледах и 21-ви. Satisfied
Вижте на какво попаднах:
Размяна на туитове между Чачо и Серенай, в началото на Medcezir.

И едно сравнение между Яман и Ешреф.
Явно и други, като мен намират прилика.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 12:41 от NeZ_9

# 93
Профилът на сериала отброява дните с нас. Аз ги броя с един повече, защото нали чак вечерта излъчват.

# 94
Снимките на сериала продължават, включително снощи е имало заснети  сцени в хотела на Ешреф. При липса на официална информация, ще ви разкажа какво все още циркулира в мрежите, очевидно въз основа на изображения, публикувани от екипа или феновете.
И колкото и да не ми се иска да ги виждам...

Изглежда, че някой е починал в хотела - не се знае дали е убийство или самоубийство, сигурно е, че полицията е била на място. Феновете свързват събитието с Гонджа, приятелката на Гюрдал, която очевидно ще напусне сериала.

Говори се, че първоначално ролята и е била планирана да бъде кратка, само за 3-5 епизода, като афера с Гюрдал. Сценаристите разширили историята и и дори я направили адвокат, но това не е било замислено да продължи. Сега, във втори сезон, тя е премахната (вероятно убита), за да може историята между Джерен (приятелката на Нисан) и Гюрдал да продължи.
Другата смърт е тази на Афра, сестрата на Нисан, за която говорихме вече.
И третата, казват, че ще е на Кадир. Феновете предполагат това от миналата седмица, когато забелязаха, че актьорът Гьоркем Севиндик публикува снимки от почивката си в Instagram Story, вместо да е на снимачната площадка (вероятно след като е приключил сцените от първия епизод на сезона). Всъщност трейлърът ни показва, че е прострелян от Ешреф, въпреки че не е ясно дали е починал или не. В известен смисъл нещата имат смисъл, защото за друг герой, Динчер, трябва да се направи място, а Ешреф трябва да се бори с него от силна позиция, тази на главата на Сираците.
Това, което ви казвам, е просто неофициална информация, от заключенията на феновете.
Тази информация е малко неприятна, но да не забравяме, че животът е прекрасен извън сериала и, че не бива да се увличаме напълно по историите на екрана. Пожелавам ви прекрасна неделя, с любимите ви хора!
И една красива Ебрар

# 95
Хриси, аз си  пущам на случаен принцип. Лошото при мен е, че се не се усещам уж малко, уж една серия и често съм е докарвала до сутринта. Вече избягвам да го правя. Когато го гледах за първи път, по време на работа съм зяпала при първа възможност, безсънните нощи не броя.
Добре, че сега като загледам сериял пускат една серия за седмица.
Въпреки, че другия вариант със  безсъните нощи повече ме кефи, но аз не съм от търпеливите да чакам да се натрупват серии.
Остават само дни до новият сезон,  готови ли сме с линиите Нисан Акьол?

# 96
Явно героят на Гьоркем Севиндик, Кадир, наистина ще напусне сериала.
От Бирсен
Гьоркем Севиндик ще играе в "Organize İşler"
Снимките на сериала  ще започнат на 26 септември. Актьорският състав на феноменалната филмова поредица на Йлмаз Ердоган е толкова добър, колкото Шампионската лига.
Още един успешен актьор се присъедини към актьорския състав на проекта, който обединява известни имена като Демет Акбаг, Къванч Татлътуг, Селим Байрактар, Мендерес Саманджълар, Ураз Кайгълароглу, Бурджу Йозберк, Окан Кабалар, Кубилай Ака, Екин Тюркмен, Джихан Талай и Шюкран Овали.
ТОЙ ЩЕ ВДЪХНЕ ЖИВОТ  НА АЙТЕКИН
Görkem Sevindik ще играе ролята на "
Aytekin в дългоочаквания сериал. Междувременно, "Eșref Rüya" , с участието на Гьоркем Севиндик в ролята на Кадир, ще открие втория си сезон следващата сряда. Действието ще се засили в новите епизоди.

# 97
Потвърдено, Кадир бързо ще си замине. А беше добър актьор. Гюнджа няма да ми липсва. Уж зряла жена, уж адвокатка, а се оставя да я правят на глупачка.

# 98
Актьорът ще ми липсва, но Кадир може би не. Като се застои един злодей твърде много време става досадно и като е криминален сериал, започваш да си казваш "Е, Ешреф толкова ли не можа да го гръмне", та май си му е време.
Чийдем, обаче, не я давам. Sweat Smile
Аз свързвам психиатрията с нея. Че е психопатка, психопатка е, ама дали тя ще попадне вътре, ще видим.
Нали Нисан каза, че пие успокоителни накрая, за да заспи. Може тя е пооткачила. Sweat Smile

Джерен като героиня ми е доста анти. Предпочитам Гюрдал и Гонджа.
Ама ако Афра наистина умре, трябва Нисан да си има една приятелка поне, някой с когото да има общи сцени, освен Ешреф. Sweat Smile

# 99
# 100
Ако трябва да съм честна до Гюрдал не виждам никоя жена. Скоро гледах началото на първа серия. Там някоя каза на Гюрдал, че мисли, че е бременна. После не го помня да е коментирано.

Чийдем е хитра. Няма да я вкарат в психиатрията. Може Ешреф да са го изкарали луд и така да го пуснат. Или пък да е комисарят. Него го подлудиха.

Аз също много харесвам първи сезон на приливите. Обаче имам любими моменти и от втори сезон. Аз от много месеци не съм гледала. Иначе май съм на 36ти реален епизод. Трето гледане ми е.

# 101
Нашичкият в добро настроение и както винаги суетен! - брадата си оглежда. "Който се съмнява в красотата се оглежда в огледалата!"😉

# 102
Привет ,момичета Heart

Нези и аз вчера пуснах 20-ти от първи сезон,ама спрях на 36-ти ,с превъртанията разбира се Joy

Жива -здрава и читава си е психопатката,нали току се качва при Ешреф.

В един от клипчетата зад камера,зад Ешреф мернах и Гюрдал-поне един от четворката се появи,да видим другите кога ще се появат на хоризонта,ако Ешреф си върне хотела,то Ърмак трябва също да се появи.Още малко остана - да видим какво са ни подготвили за старт на сезона.

# 103
bof4eto, аз си ги гледам от-до. Wink
Гери, и аз имам любими моменти от 2-ри сезон, но ако ме питат кой ми е любим, ще кажа 1-ви.
Ели, уж не е суетен, но не пропуска огледало

Уж не е социален, но все рови в телефона. Wink
Скрита лимонка е нашето момче! Heart

# 104
За днес не дават признаци, че ще има нещо ново и различно за предсоящата серия. Не и нещо потвърдено.

Утре вече трябва да ни зарадват. Нямат оправдание, че още сглобяват. Първи епизод е заснет. За втори имам подозрения заради Джерен. Даже и трети е поне написан.

А Аслъхан ни е показала своя снимка.

Общи условия

Активация на акаунт