🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 21 947
  • 736
  •   2
Отговори
# 75
Добро утро!

Lale, благодаря за снимката!
Много е готин изгрева! Още е само септември, а на мен вече ми липсва морето.
И аз понякога се чувствам като инвалид на писане.  Всички сме различни и имаме различни способности и възможности. На мен точно това ми харесва тука различните гледни точки, различният стил на изразяване, от всеки взимам по нещо.

Нези, много си мила!🤗 Ами фигурка на Ешреф много ще ме зарадвА, та и на Сарп да е!😉 Сериозно ли се продават?

Наистина Чаатай прави много силен образ в "Eșref Rüya". Аз всеки път като го гледам в нов проект и си викам колко дълбок и истински образ изгражда, та то е поглед, дори тишината му, усмивката му, сълзите му създават едни чувства които остават в сърцето ми. Аз за това си го харесвам от Емир до Ешреф, от "-" безкрая към "+" безкрая. Имам си фаворитни образи и сцени, даже и реплики, та нали съм му фен.

Момичета, имайте един чудесен почивен ден!
Скрит текст:
Гери, и аз забелязвам, но не смея да попитам. Надявам се, всичко да е наред.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 10:55 от eliet

# 76
Ели, не знам дали фигурките се продават, но са готини! Wink
А днес има годишнина
Преди 12 години на днешния ден легендата за "Medcezir" влезе в живота ни. 🫶🏻

Medcezir е от онези редки сериали, които не остаряват, а се наслояват. Причината е проста-  той не е само любовна история, а социална приказка за класови различия, семейни рани и личностно израстване.
Може би затова Medcezir е вечен, защото ни напомня, че дори когато всичко е срещу теб, можеш да избереш да бъдеш човек.
Ако трябваше да изберете само един урок от всички, който Medcezir остави във вас, лично, кой би бил?
Скрит текст:
Жаки,  липсваш! Почини си и те чакаме с нови сили за началото на Eşref Rüya Hug

# 77
Ооо Ели, съгласна съм с теб затова, че всички сме различни и това ми харесва Simple Smile
Аз също си взимам от всекиго по нещо Simple Smile
Още си пазя един цитат от Нези (мисля че тя го беше споделила) "Камъните, които махаме от пътя на някого, утре ще се превърнат в скалите, в които ще се разбие". Супер много ме докосна и впечатли. Simple Smile Беше по повод Нисан и Афра ако не се лъжа Simple Smile

# 78
Lale, да, аз го казах, но не помня по какъв повод. И наистина вярвам в това.
Моите уроци от Medcezir са:
Можеш да излезеш от гетото, но гетото в теб трябва да победиш сам. Яман показа, че средата не е присъда, ако имаш воля и сърце.

И родителството не е биология, а избор. Селим и Ендер бяха повече родители на Яман, отколкото Невин и Фарук някога успяха да бъдат за собствените си деца.

# 79
Момичета,Привет Heart

Ако трябваше да изберете само един урок от всички, който Medcezir остави във вас, лично, кой би бил?

Може би най-силният урок за мен е  да следваш пътя ,който си избрал без да позволяваш да те дърпат,отклоняват и да ти пречат.Всеки човек има глава на раменете си и носи отговорност за собственият си живот и никой -никому не е длъжен да спасява.Яман си навлече един тон проблеми,разочарова,нарани и обиди хора,които го обикнаха и му се довериха,заради това че тичаше да решава чужди проблеми.Човешко е да помогнеш - но е изключително важно на кой и кога.Че тези,които биват постоянно спасявани - накрая стават неспособни да се справят с най-елементарното в живота си.

# 80
Голям разкош е сериялът "Medcezir"!

В този сериал всичко хубаво се случваше неочаквано и внезапно.
Внезапно Яман заживява друг  живот, по-добър, Мира се появи неочаквано в живота му, той не е търсил.
Уроците са много. Когато правиш добро, няма как да не те следва добро! Независимо през какво преминаваш остави сърцето си чисто, не се пречупвай! Независимо дали си беден или богат, остани си верен на принципите си! Остани човек!
Яман ми е най- чистият образ в този сериал!♥️
Любовта винаги е добра, макар че е сложно чувство и трудно се изразява с думи!

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 17:03 от eliet

# 81
Това ли беше продуцентът на Нисан?

# 82
Това е, Гери.

Танер Румели. Опитният актьор се присъединява към историята като харизматичния и отмъстителен Динчер Бурчай.

ВСИЧКИ БАЛАНСИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ
Динчер Бурчай, една от най-влиятелните фигури в подземния свят и най-доверен човек на мафиотски бос с прякор „Ихяр“, е външно доминираща фигура в големи корпорации, но същевременно е безразсъден организатор на съмнителни сделки зад кулисите. Издигайки се от трудно детство до богатство и власт, Динчер никога не забравя миналата си болка. Единственото нещо, което го поддържа, е желанието за отмъщение, което носи в сърцето си от години. Умните ходове на Динчер Бурчай и безмилостната му борба с раните от миналото ще променят целия баланс на Ешреф Руя.

# 83
От Kanal D
Щом всички са готови, идваме

Публикувани са първите изображения на Танер Румели и Чаатай Улусой, които ще се срещнат в 14 епизод

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 19:59 от NeZ_9

# 84

За мен номер едно урок в Меджезир е родителството. Грижата, която Ендер и Селин полагаха за Яман, обичта, с която го дариха, сигурността, която му дадоха, са голяма част от желанието му за транформация. Те повярваха в него и го поставиха в среда, в която се чувстваше закрилян и чрез тази семейна среда, животът му смени посоката си. От объркано дете от лош квартал с агресивно поведение понякога стана млад мъж с перспективно бъдеще.
Вярно е, че Селим и Ендер имаха финансови възможности, но биологичната майка на Яман не успя да му каже едно "На твоя страна съм. До теб съм."
Това че с някого имате роднинска връзка далеч не означава, че са ни най-близките хора или можем да им имаме доверие.

# 85
И нещо, което прочетох преди малко

Колко поразителен е контрастът между двамата.
Ешреф е целият в черно, мафиот със строг поглед, а Динчър е толкова учтив, в светло, просто невинен ангел.

# 86
Надявам се да видим и Ешреф в бяло, поне този, от спомените на Чийдем.
И като споменах Чийдем,  тя отново се качва в колата на Ешреф.

Гьоркем и Левент

И, ако ви се слуша нещо, музиката от Eşref Rüya е вече на музикалните платформи.

Аз лично мисля по повод годишнината, да си пусна един(дано да е само един) епизод от Medcezir. Wink

# 87
https://www.instagram.com/reel/DOh7CMNCPkP/?igsh=M3BxNnF2cHl4OXVm
СЛАДУРИ
https://www.instagram.com/reel/DOcjT8SiLmT/?igsh=MTlkOWpqMnoyOWI4eA==

# 88
Нези И аз така - реших да си пусна някоя и друга серия и пак минава 4 сутринта.

Нямам никаква представа защо вратът му ми се струва ужасно привлекателен...вратът му..... толкова нелогично,че чак аз сама на себе си се учудвам,но е факт.

# 89
Добро утро!

Имаме нова сцена зад камера- отново Ешреф и Кадир

И още

Скрит текст:
bof4eto, не си сама.  За мен също е необяснимо. Wink
Снощи, докато гледах си мислех, че в Яман има една особена смесица от сила и ранимост.
А Чаатай сякаш е запазил част от това, не като игра, а като вътрешна човечност.
И може би затова толкова много го харесвам, не само защото е талантлив или харизматичен, а защото погледът му носи искреност, която не се играе.
Мисля си, че за мен момента на срещата с него и прегръдката  беше нещо като затваряне на кръга.
Гледала съм историята на Яман, изживяла съм я, понякога съм страдала с него, понякога съм се ядосвала… и накрая съм срещнала човека, който му е дал лице и душа.
Спомените винаги избледняват, това е естествено. Но онова, което остава, е усещането. Една снимка + едно усещане.
Това е повече от достатъчно, за да направи срещата вечна.
 И дори когато детайлите избягат, емоцията никога не изчезва.

Ето, че сме имали и така характерното облизване на устните

Поглед, характерното кимване с глава, когато казва "Merhaba ", ръце, малката адамова ябълка, прегръдката - това са нещата, които никога няма да забравя.
Извинете ме, че се увлякох в спомена! Blush
Желая ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт