🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 6 508
  • 255
  •   5
Отговори
# 60
Ели, взаимно е! Hug
Идвам да ви споделя Инстаграм сторито на Джерен

Казва:
Аз, след като прочетох 16 епизод. Етем Йозъшък, чакам с нетърпение 17 епизод, здраве на ръцете ви!

Какво ли ни предстои?

# 61
Ели, моят рожден ден беше минал март, когато бяхме там. Срещата с Чаатай си я подарих сама. Но Нези е причината да се случи.

Ако сега чете 16 сигурно са заснели 14 и 15. Браво на тях. А така обвиняваха Чаатай, че се бави.

# 62
Много съм щастлива, че го направихме! И, че ми се вързахте на акъла.Kissing Heart
Зад камера - момичетата са си момичета, обичат да се снимат! Heart Eyes

# 63
Срещата ми с най-известният актьор в Турция Чаатай Улосой, дължа на вас момичета. Огромно благодаря!🤗 Без вас едва ли! Но, пък в момента се замислям и връщам лентата назад и си давам сметка, че няма нищо случайно.

Работят наистина усилено. Много нови дизизита⁸ стартираха, на 16 стартира и друг сериял с големи заявки, изобщо конкуренцията е много голяма този сезон.
Аз си мисля, че искат да имат преднина със сериите и ако нещо не потръгне да имат аванс и веднага да сменят посоката.
Не съм разбрала, че обвиняват Чаатай, че се бави, те пък и те. В края на сметка трябва да проявяват толерантност към такъв талант като Чаатай.

# 64
  • AMS
Привет и благодаря за реакциите и споделеното!!!
Някой от обичайните заподозрени в тема ми липсва!?
На снимачната площадка всичко е наред >>>

Скрит текст:
Не съм гледала ОС, а Нарекохте Фериха.
След Забраненият Плод исках да гледам
новите проекти на Берен, Хазал, ... и затова ги последвах.
Харесвам сериалите, в които женските образи са силни,
независимо бедни ли са или богати.
Знаеше се тогава за болестта на Вахиде Перчин.
Логично беше да напусне сериала преждевременно,
но нелогично за мен си остана напускането на Хазал.
Даже тогава не се разбра, кой уби Фериха, как така, ...
Доста по-късно, когато Емир беше задържан и страдаше,
от кратка реплика на полицейската служителка се разбра.
Изразявам това, което съм видяла и почувствала тогава.  
И въпреки всичко, не бих казала, че най-хубавото,
което му се случи на Емир е, че Фериха я убиха.
Не искам да отварям спор!  
А за дрогата, което се случи доста по-късно, си спомням,
че именно майката на Хазал, като адвокат, защитаваше Чаатай.

Пожелавам  пътят ви да е открит за нова среща с Чаатай!!!

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 18:00 от * Diva *

# 65
Момичета,Привет Heart

Не съм се замисляла какво бих искала за рожденият ден-обикновено си го подарявам.Но би ми харесало да поканим Чачо тук,да се съберем момичетата от темата и да седнем на маса.Хапване,пийване,сладки приказки до сутринта.Не обичайното фенско събиране,а по-скоро лежерно,спокойно,приятно такова.

Нези Следващият път ,като ти хрумнат такива хубави идея ще се рдвам да ги споделиш Heart

Дива Не виждам повод да отварям спор,моето мнение е ,че Емир се отърва от ужасно токсичната Ферия,това е моето впечатление от героинята,това мисля-това съм написала.Ти имаш друго мнение - това мислиш-това си написала.Различни хора сме,различно виждаме нещата. Само искам да вметна ,че правя разлика между Емир и Ферия и Чаатай - Хазал Кая и не намирам нищо учудващо това,че майка и го е защитавала по време на процеса.Подозирам ,че са изградили добро и силно приятелство по време на снимките. Относно напускането и - бях чела ,че е заради диабета и.

# 66
KanalD
"Насилник от миналото..." Така са описали новия герой Хъдър Елверди
Нека разкрием кой е той .Този сезон Левент Йоздилек се присъединява към силната звезда на сериала - Чаатай Улусой.
Актьорът ще вдъхне живот на харизматичната си и впечатляваща личност като Хъдир Елверди.
ТОЙ ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ВАЖНОТО ИМЕ В ЖИВОТА НА ЕШРЕФ
Хъдир Елверди, един от основателите на „Йетимлер“ заедно с Якуп баба, в крайна сметка обръща гръб на ученията на организацията и избира да изгради собствения си живот.
Хъдир, който е бдял над Ешреф по време на престоя му в затвора, ще бъде едно от най-важните имена в живота на Ешреф през новия сезон.
Хъдир не само ще ръководи конфликта между Ешреф и Кадир, но и ще играе ключова роля в съдбата на Сираците.

bof4eto,  това беше още преди началото на първия сезон и вие още не се бяхте присъединили към нас. Wink
Иначе,  предложих на всички момичета, но, беше доста трудно да се синхронизираме. Успяхме само аз, Ели и Гери. Щеше да е хубаво да можем да го поканим, но е трудна работа. Grinning
Както всеки път повтарям, съжалявам, че не му казах толкова неща, а можеше и да го поканя все пак. Neutral Face

# 67
Нези

Надявам се Хъдър да е от нашите,че от лошите се навъдиха чок.Но щом е бдял в затвора над Ешреф - да не се окаже и прокурорката приятелка.Охххх хайде да идва вече.

Предполагам има официални канали по които можем да се свържем с него.Примерно там,където изпращат уведомленията за дарението по случай рожденият му ден.Ние можем да попитам какви са условията ,които трябва да покрием,за да ни дойде на гости,пък той ще си реши дали иска или не.

Скрит текст:
В това отношение Джан беше супер лесен.Пишеш на Сузана ,казва ти колко хиляди евро иска и ,като организираш нещата Джан се качва и идва.Нищо сложно,освен че минималната ставка беше 50 000 евро,сега не знам колко е,може да е качил ставката.

# 68
Чаатай толкова ревниво се пази личната пространство, в реклами не участва, нищо сам не показва. Не вярвам, че има цена, която да го изкуши.
Нали се коментираше за някакви от ОАЕ, които са можели да си платят. И е отказал.

# 69
Гери, ние нямаше да му плащаме. Wink 
Пак психиатрията, този път в Инстаграм стори на Бюшра

И самата Бюшра от вчера

Аз си мислех друго - дали новия пeрсонаж, който е пренебрегнал правилата на Сираците и е започнал свой живот, ще бъде стимул за Ешреф да направи същото?
Якуп баба го няма, а неговият "заместник " се оказва доста демократичен.
Според вас това ще повлияе ли на Ешреф?

# 70
Може пък да се смили и да ни уважи Kissing Heart
Едва ли..........но иначе би било хубаво.

Допълвам се Нези зависи доколко е уважаван от Ешреф.

# 71
Понеже си бяхме говорили, дали Ешреф ще промени правилата на Сираците, се замислих дали сега няма да го направи, ако има подкрепата на Хъдир.
И, да, разбира се, ако го уважава.
------
В X е пълно със снимки, създадени с ИИ на Чаатай с кого ли не.
Изобщо не харесвам такива изображения, но признавам си, че това прави изключение.

Heart

# 72
Добро утро, момичета! Simple Smile
Ето един изгрев от морето, като добавка към кафето Simple Smile Снимката е от август Simple Smile

Огледален свят ми беше доста странен филм, поне за мен. В началото ми беше интересен. Типичния турски сюжет - бедно момиче се влюбва в богат мъж, но после стана малко скучен... Много ми хареса анализа, който сте му направили. Понякога като ви чета си викам, малеее как четат между редовете, аз имам чувството, че само картинки гледам. 😂😂😂 Наистина ви се възхищавам как виждате толкова много символики във филмите, а и успявате много красиво да ги напишете. Истински писатели ❤️
От всички роли, в които съм гледала Чачо, те не са много, още не съм изгледала всичко, Ешреф най ми харесва. Много е хубав ❤️❤️❤️
А този Левент Йоздилек, не си спомням да съм го гледала в друг сериал, но според мен ще помогне на Ешреф и не мисля, че ще иска нещо в замяна или поне така ми се иска.

# 73
Добро утро! Coffee
Lale,  благодаря ти за изгрева и за споделеното! Hug
Аз изхождам от това, че всеки филм, сериал, всяка книга, иска да ни каже нещо. И го търся.
А иначе, всички гледаме картинки. Kissing Heart

Ешреф и аз го нареждам сред най-добрите образи на Чаатай.
А, ако можех, бих ви подарила по една такава фигурка за рождeните дни - която си изберете.

Желая ви прекрасен ден!

# 74
Здравейте,

Избирам си Ешреф. Stuck Out Tongue Winking Eye

Жаки, нещо ми се губиш тези дни. Надявам се да си на почивка и всичко да е наред.

А какво мислите, че вчера много усилено споделяха фрага с вечерята при Кадир и тн. Сякаш е нещо ново. Аз колко пъти го гледах и нищо ново не видях. Малко по-кратък просто.

Общи условия

Активация на акаунт