🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 19 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Ямбол
Благодаря ти Нези.🤗 И за мен е голямо удоволствие да чета разсъжденията ти 🥰.Определено съм съгласна изцяло с теб.Такава любов е разтърсваща,поглъщаща и величествена.Заслужава си абсолютно всичко. Все си мисля ,че  момента в който ще бъдат заедно имам предвид интимно.Ще е момента в който вече ще знаят цялата истина . Без да има никакви пречки между тях...
Дано поне един ден да ги видим щастливи отдадени на своята любов. ❤️
Но си мисля и друго,че Ешреф се чувства отново неразбран от хората около него.Дори от Нисан.Това,че тя се съмнява в него и го упреква за смъртта на Афра е толкова обидно за него.Все едно не го познава,все едно той е един злодей,един чужд човек. Той страда,както и тя.Но може би тази болка ще го подтикне да се окопити и да се събере -да бъде отново онзи Ешреф Тек,който само той може да бъде.
" Ти си вдъхновяваща жена " ...

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:02 от roxy94

# 706
Roxy, според мен Нисан не се съмнава в него,  по-скоро косвено го обвинява за смъртта на сестра си.
 А Ешреф не се гневи. Не и се обижда.
Той страда тихо. Защото знае, че има основания тя да мисли така. В крайна сметка, животът му е белязан от насилие, от избори, които тежат.
И тази нейна реакция го кара да си каже: „Може би тя е права. Може би всичко, до което се докосна, накрая умира.“
Но парадоксът е, че именно тази вина, която не му принадлежи, ще го направи и по-решен да докаже, че може да защитава, а не само да руши.
Това е и вътрешният катализатор, който ще превърне Ешреф от „оцелял“ в изкупен.(много се надявам!)
А за Нисан, нейното обвинение е не от омраза, а от болка.
Тя има нужда някой да понесе удара вместо нея, защото иначе ще се срине.
И Ешреф, колкото и да го боли, и позволява това, защото я обича повече, отколкото себе си. Heart

# 707
Момичета, чудесни анализи на чувствата и душевността на Ешреф правите.
Благодаря ви за което, приятно е наистина човек да ви чете.🥰
Поствам ви една рускиня живееща в Турция, която е шокирана от фурора който предизвиква Чаатай дори в мъжете... 🤭
Не знам как да постна тук клип, май става само с линк...  Слагам ви краткото клипче с Чаатай от рускинята.
Опитах да го конвертирам в гифтче, но пак не се получава. Ако знаете как, моля да ми кажете, че с години не съм влизала тук и съм босичка относно кое как ...😀
Следя с интерес постовете ви.😍

https://photos.google.com/photo/AF1QipMBdhRgWI50XaPMk_PEiNMDlkUiJOk-YQvyf8om

# 708
  • Ямбол
Да така е наистина я обича.❤️
Толкова красиво е Нези факта,че неговата Руя  се влюби в него и му го каза първа.Тя го прие такъв какъвто е с всичките му недостатъци.
Ешреф се чуди с какви очи ще го погледне неговата Руя ако някой ден я срещне.Дали ще го хареса или ще я отблъсне като разбере,че се занимава с мафия. Дали ще приеме неговата всъщност. Според мен ще изпита облекчение от това,че тази идеализирана жена отдавна вече го е приела с цялото си същество и с цялото си сърце. ❤️

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:49 от roxy94

# 709
Roxy, така е! Обещаха ни любовна история, като от класически роман и аз мисля, че е точно такава! Heart
Лори,

Аз съм през телефона и имам разни програмки, ако ще ти е полезно, ще споделя.

# 710
Нези, много ще съм ти благодарна.
 Аз също съм през телефона и ще ми е полезно да знам как да боравя с "новите технологии", че въпреки че съм 90-ти набор съм малко ретро типаж.🤭🫣

А това е една оманска художничка, която рисува Ешреф.

# 711
Здравейте!

Отдавна не съм се вясвала, но пък идвам с подарък
Новия  плакат  на Сънливеца

# 712
Благодаря ти,  Цвети! Hug
Мисля, че е много добре направен, а агент Ферман, нашият Чаатай, е внушителен мъж. Още от плаката вдъхва страх и уважение. Чаатай вероятно ще играе ролята на мъж, по-възрастен отколкото е всъщност. Поредното предизвикателство за него. Wink
Трябва да призная, че изглежда страхотно!

Лори, ще ти пиша ЛС, малко по-късно. Blush

# 713
Добре дошла, Лори! Flowers Hibiscus

Аз снощи попадхнах на вечерен сет пак пред къщата на Нисан, толкова много хора, шумотевица, дано не ги напряга много обстановката. Но както каза Нези, когато ходихте вие, не се е излъчвал сериала още и не е имало толкова хайп.

Чаатай е хамелеон, пак ми е много различен и на плаката на Сънливеца.

# 714
Още снимки от 17 епизод

# 715
Ново от Uykucu

# 716
ЧАСОВЕТЕ, В КОИТО РАЗБИРАМЕ ЗАЩО ЧААТАЙ НЕ СИ ВЗЕ ПОЧИВКA ПРЕЗ ЛЯТОТОТО Sunglasses

Ферман е един от наемните убийци на тайна организация, наречена „Маса“. Маса разполага със „спящи“, за да елиминират дългогодишни агенти, когато мандатът им изтече. Ферман е един от тези спящи. Спящите, по заповед на Маса, убиват бивши агенти, преоблечени като самоубийци. Всеки агент, чийто мандат е изтекъл, е убит, представено като самоубийство. Не се започва разследване за смъртта на тези лица и досиетата им се затварят завинаги. Ферман живее със своя асистент и партньор „Афро“ в стар апартамент в Бейоглу. Както всички членове на Маса, те имат и други занимания в цивилния си живот. Ферман е художник, занимаващ се с мрамориране. Той използва картините и шарките, които създава с мрамориране, за да реставрира подвързиите на стари книги. Той също така има особен интерес към Месневи. Той е очарован от Месневи и се стреми да следва пътя им. Често посещава ложа на Месневи и разговаря с нейния дякон. Той също така доброволно поправя износени твърди корици в библиотеката на Маснави. Тайната организация, известна като Маса, се ръководи от много важен началник на име „Картал“. Ферман получава всички заповеди директно от Картал и незабавно ги изпълнява. Един ден, докато Ферман убива бивш агент, прикривайки го като самоубийство, той задържа жена на име „Сайе “, която е била свидетел на инцидента. Сайе е жена, бореща се да оцелее сама и е платила висока цена, за да се спаси. Нейният живот, борба, усилия и амбиция привличат вниманието на Ферман. Първоначално несигурен какво да прави и нетърпелив да унищожи жената, която е била свидетел на тези убийства, той постепенно развива влечение към нея.

# 717
  • Ямбол
Нези определено изглежда много интересен проект.Заинтригува ме 😉 .Ще се гледа то е ясно.
 Не е същата пейка,но паралелът е поразителен.Миналия път той направи грешката да си тръгне понеже предпочете Руя ,когато тя го чакаше и му поставиха капан и така и не достигна до нея. Този път,когато тя го отблъсква съмнявам се той да я пусне отново .Страхът,че може да я загуби е истински и той няма да рискува. Ще направи всичко за своето момиче,което много обича ❤️ Мисля си,че в този епизод ще има целувка.

# 718
Roxy, и на мен ми звучи интересно!
Казах ви аз,че Чачо ще ни направи разногледи! Rolling Eyes

И нещо много хубаво за Eşref Rüya

Безпрецедентен успех!

Според резултатите от измерването и оценката на Exert Point на MevcutBilgi Exert Point бихме искали да поздравим Eșref Rüya и  екипът на KanalD, които са обект на най-много търсения в Турция в резултат на търсенията, направени със "Социални медии, търсачки" в рамките на собствената си специалност, и когато се сравнява с данните на агенциите от различни страни в света.
Пожелаваме продължаване на успеха на поредицата!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:41 от NeZ_9

# 719
  • Ямбол
Защо "Мечтата на Ешреф стана истинска легенда"?
Като започнем от безупречните актьори до продуцента,от сценариста до режисьора,зад камерата и пред нея всички вършат работата си с голям ентусиазъм и любов и този любов и ентусиазъм се предава на зрителите пред екрана по прекрасен начин. Сериала стана феномен сред хората.Според мен ще се нареди сред един най - хубавите проекти правени някога в турското кино.
Пожелавам им от сърце да не спират да жънат успехи.Прекрасници.
С риск да се повторя това е един мащабен проект,които завладя милиони сърца.
Siz hepiniz Eshref Tek.. Това не е сериал, това е магия,това е сън. ❤️

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:06 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт