🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 19 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
В "Eșref Rüya "  е наистина всичко е изпипано от-до.
Roxi, много хубаво заключение:"Siz hepiniz Eshref Tek.. Това не е сериал, това е магия,това е сън."
Страхотни разсъждения правите днес, момичета! И не само днес! 🤗

# 721
Да не забравяме и уникалната кинематография.

Иначе, съм съгласна с вас, момичета!
Аз бих го определила така :
"Eşref Rüya"- когато сънят се превръща в съдба
След всичко, което видяхме до момента, мога да кажа, че „Eşref Rüya“ не е просто сериал, той се превърна в емоционална драма за вина, любов и изкупление.
Ешреф е човек, белязан от миналото си, който плаща цената на едно добро, което е извършил по грешен начин. Той е излязъл от затвора физически, но душата му все още е зад решетките. Цялото му съществуване е борба да намери онази чиста любов, която някога му е дала смисъл и я открива в Нисан, без да знае, че тя е именно Руя, момичето, заради което животът му се е преобърнал.
Любовта тук не е утеха, а изпитание. Нисан е неговата мечта и неговото наказание едновременно. Двамата са като две половини на една и съща болка.
И докато за някои това изглежда като разрушителна връзка, всъщност това е величествена любов, която не търси щастлив край, а смисъл.
 Сериала сякаш е построен върху огледала-
всяка история, всяка съдба отразява друга.
Напримир Ешреф и Динчер- дветете лица на миналото
Чийдем и майка и - майка и дъщеря, разделени от вина

Нисан и Руя-  една и съща жена, гледана с очите на любовта и на болката.

А най-голямата ирония е, както каза Roxy, че врагът научава истината преди самия Ешреф, но той пак ще я защити, дори без да знае коя е. Защото сърцето помни това, което разумът забравя.
Аз силно вярвам, че „Човек, който е нещастен цял живот, поне един ден ще бъде щастлив.“
И може би точно този един ден е достатъчен, за да се нарече животът му истински.
Надявам се да продължават да поддържат интереса на зрителите и да изкарат целия сезон!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 17:04 от NeZ_9

# 722
  • Ямбол
Една и съща снимка с различен смисъл ❤️

# 723
Когато Чаатай работи се случва това:
Влиза в тренда

Превръща се в тренд

Пистолетът, използван от Чаатай в сериала „Ешреф Руя “, е лицензиран в редица региони на Турция, но без боеприпаси.
Зароди прекалено голямото търсене, цената му се оценява на 1500 долара. След славата му в сериала „Ешреф Руя", цената му се повиши до 3000 долара. В момента на някои пазари в Турция филмова версия (реквизитно оръжие) се продава за 32 000 лири.(малко по-малко от 1300 лв.)

Утре вечер, в 20.00ч

# 724
  • Ямбол
Нези нашия сериал се превръща в Марка,която всеки иска да притежава. 😍

# 725
Както и Чаатай,  Roxy Wink
Не случайно е най-скъпо платения актьор в Турция в момента.

Най- много се е обсъждал нашия сериал през изминалата седмица

Първи поглед към Ферман и Сайе

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:58 от NeZ_9

# 726
Момичета, много ме глождят снимките в 9 и 16 епизод... Ако на едната е малкия Ешреф със семейството си, на другата кой ли би могъл да е?🤔 Извинявам се ако вече сте го обсъждали и съм пропуснала.

Скрит текст:
Бих искала да прочета и мненията ви за песните които изпълнява Нисан във филма, харесват ли ви?
На мен толкова ми харесват, че съм ги добавила в чукурския списък и си ги слушам много често.
Песента Aşiyan е на певица на име Afra и е в дует с певец на име Sefo, пуснали са я лятото. Като ритъм и енергия звучи и се усеща съвсем различна от това, което Нисан ни показа. Даже пишат коментари в профила на певицата, че на Демет изпълнението е по-добро.
Други пишат пък,че не е редно да се отнасят така с певицата, тъй като песента е писана от нея, а Демет е актриса и изпълненията й са  непрофесионални. Аз смятам,че Демет се справя страхотно и успява да предаде емоция чрез изпълнението си. Харесва ми и оригинала, не знаех коя е певицата Afra, доста е интересна.
Ужасно ми допада изпълнението й и на Zaman, или Ah Yar както я пишат на доста места.

И за да си тествам усвоила ли съм правилно всичко, което Нези ми даде като инструкции  на лично,ще ви споделя два мои любими момента от филма. Айй набора е 🤌🔥🔥🥵

# 727
В този филм явно не целят да изглежда перфектно. Ще прилича явно на обикновен човек, на склуптор, който се занимава с реставрации.

А за Ешреф, аз подозирам, че този човек, който е страдал цял живот, ще бъде щастлив точно един ден. И после ще дойде саморазрушението и края.

# 728
Кулминацията ще е когато Ешреф
с  Нисан са щастливи, може да е за ден, за откраднат миг, но определено ще има такъв момен в сезон 2.

Гледам, че Ешреф е с оръжие в ръка, да вземе да гръмне някой, толкова нови актьори влизат, трябва някой да излиза.
Кадир, например- дразни ме!

# 729
Lori, аз си мисля, че не случайно ги показват тези снимки.
Но наистина нямам идея каква е целта.
Колкото до пеенето на Демет, мнението ми е,че тя пее правилно,  без да е нещо уау.
Определено уроците, които е взела са помогнали.
Песните са добре подбрани, харесват ми.
Моята любима е тази от първия тийзър.

Иначе си мисля, че не е справедливо спрямо певицата, защото това е нейната песен, а за Демет е просто роля.

# 730
  • Ямбол
Ели и мен много ме дразни този наглец,ама споко и неговия ред ще дойде.Няма вечни хора все пак.😉 Всичките ще ги застигне куршума на Ешреф Тек.От ляво врагове,от дясно врагове,а в сърцето и душата Нисан-Рюя ❤️

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:12 от roxy94

# 731
Момичета, свършиха ми лайковете 😀
Много сте писали днес, ама ви изчетох 😍
Страхотни неща сте споделили Simple Smile
Лори и аз си имам цял плейлист с песни от турски сериали 😂 от първия сезон едната песен вече я знаех, тази, която и Нези сподели.
На мен много ми хареса песента от сиропиталището, оказа се, че са я използвали и в Любов под наем (Елчин и Баръш) Демет има красив глас, не мога да кажа, че е певица, но ѝ се получават песните. Да не забравяме, че началната песен на птичката, тя я пее 😉
https://youtu.be/ygotTM_4x-g?si=aVZ_Mw_8Spsq4ooY

Aaa и между другото, Лори и аз съм ви набор  😂

# 732
  • Ямбол
Като заговорихме за любими песни от сериала мен първо ме плени песента Bir Attese attin beni слушам я постоянно дори и научих текста,след това Asiyan,Ikili delilik, Simdi boyle biriymis,Ah yar...
Но когато чуя Bir attese Attin beni веднага се сещам за Ешреф и Нисан. ❤️

# 733
Lale, добре,че ми напомни!
Песента от сиропиталището и на мен ми харесва.
И, ако сме на тема песни(макар и не изпрати от Демет)аз имам още една любима

На фона на тази песен Ешреф взе трудното решение да остане със Сираците.

И една сладка среща на фен с Бюшра Девели

Roxy,  дай линк към тази песен,не се сещам коя е.

# 734
Roxy, нали Нимет умря... Ешреф я лежа в затвора даже. Заради полицайката психопат.
Кадир и мен така ме дразни, че ми иде да счупА тоз тиливизор.🙄
Ще се повторя, понеже вече го писах, но нямам търпение Ешреф да му начупи краката и ръчичките иии да му откъсне главата.🥰
Нези, много ги мисля тези снимки, ще видим какво ще се окаже.
Съгласна съм, че не е справедливо да пишат на изпълнителката на песента, колко по-добре е изпълнена нейна песен от някой друг, който дори не е певец.
Но на мен ми харесват и двете версии и ги слушам и двете.🙂
Демет ми влияе с изпълненията си, за мен това е важно. Тя няма амбиции за музикалната сцена, в крайна сметка достатъчно добра актриса е и доста отдавна е една от най-скъпо платените актриси.
Ah yar ми е любима на мен, много ме доксна с нея Нисанче.🥰
Освен нея Dâr-ı Dünya , когато Ешреф се нахъса, тази песен направо е гръммм🤌🔝
Ели, дано повлияеш телепатично на сценаристите и дадат малко щастие на Нисанче и Ешреф, заслужават го.❤️
Лале, ейй, наборче , ще трябва да си обменим на лични май май някоя друга турска песничка.🤩

Знаете ли че тази песен където я пеят тук в килийката си момчетата, Галена и Фики са си я набрали и са я изпяли и те? 😱
Припева е един и същ с това Ой ой ой.
Приятелка ми изпрати да чуя.😀
Естествено, че в изпълнение на нашите момчета е къде къде...🤌🫶

https://youtu.be/WqGi5DZTPtk?si=EYdHzfX1JJKcb9Nb

Общи условия

Активация на акаунт