Номинации за Муньо - 2007

• 107 352
  • 541
  •   1
Отговори
# 15
                Леле, в живота ми само един такъв ми се е случил и си мислех, че са кът тия идиоти smile3555. Нека съм офф, ама държа да наблегна, че съм получавала много подаръци от бивши гаджета - аз късам с тях, те ми дават пари и подаръци по 100-2000 лева... Пък дори и години след това... Не се отчайвайте, момичета  Hug.

# 16
jas.min, не разлепи ли ЧичиСкручовите фотографии на най-видни места?
  Mr. Green

Не, офейках с бясна сила оттам! Нямах време и желание да му отмъщавам. А и аз си го знаех, че е "финансист"  Money човека и не ме изненадваха особено такива изказвания.

Дълг от 5000 за 2 години  Shocked Е, успокоих се, не съм била само аз  Simple Smile
Дали не трябваше още тогава да си платя дълга, че ако ме види сега кой знае какъв лихвен процент ще ми приложи  hahaha

# 17
Сега разбирам,че съм късметлийка.Не съм срещала такива екземпляри.

# 18
Сега разбирам,че съм късметлийка.Не съм срещала такива екземпляри.
И аз, но имам наблюдения върху същество от мъжки пол, което от икономия не пие алкохол в заведение и плаща в заведения до стотинка и само в стотинка. А като част от компанията беше връзкар и не плащаше вход в дискотеките на Боровец (8-ми декември).

# 19
С такива хора на заведения не ходя.Когато сме с приятели на ресторант,например друго приятелско семейство,винаги плащаме по равно.Никога не смятаме кой какво точно е ял и пил.За стотинки пък и дума не може да става в ресторант.Ама има всякакви образи де.Имахме един познат,който звънеше например у дома и после затваря.Вдигам аз слушалката,дава свободно.След малко пак звъни и аз защото съм вече до телефона,вдигам веднага.Оказа се,че затварял,за да не се включи секретаря и да не се набута с едно обаждане ако не сме си у дома.Затова звъни,затваря и после звъни отново.Слава богу отдавна не ми се е обаждал. Crazy

# 20
Оу,ходих аз веднъж на кафе с един младеж
дет упорито и настоятелно ме сваляше
и отиваме ние в кафето,сядаме и той ми казва:
"-Айде поръчвай ,ама да знаеш,че нямам пари и ти ще  платиш!" - #Crazy
Направо паднах от стола-поръчах си сокче,изпих си го
а него го оставих да се облизва отстрани и не му поръчах нищо  Naughty
а имах пари  Whistling

Повече не се видяхме

# 21
Излизаме с въпросния за пръв път на кафе-поканата дойде от негова страна.Поръчваме си 2 кафета, всяко от които струва 40ст.Идва ред да плащаме сметката и всеки от нас вади по 50ст.Сервитьорката обаче връща ресто цяло 20ст.

Той ме пита:'Искаш ли рестото?'
Аз: 'Ами не.'
Той:'Тогава аз ще го прибера.'

И си прибра 20-те ст. в джобчето.
 #Crazy

# 22
  • София /Абсурдистан

И си прибра 20-те ст. в джобчето.
 #Crazy
Ей, а за бакшиша на момичето никой ли не помисли  Joy Joy

# 23
Аз имах намерение да ги оставя бакшиш,ама така се шашнах от създалата се ситуация ,че изобщо не можах да отреагирам-просто дадох заето. И докато се ошашавя и 20-те стотинки-хоп в джобчето и изчезнаха.

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 19:07 от ulia

# 24
   Аз съм щастливка. Такова нещо не ми се е случвало. newsm44

# 25
И аз никога не съм имала такива случки.Всички мъже, с които съм имала  работа, са били ларж според възможностите си..

# 26
Айде и аз да се похваля с един муньовски случай. Отиваме с гадже в кафене, правим сметка 5-6 лева. Аз подавам банкнота от 20 лева на сервитьорката, тя бърка да върне ресто, а той казва: "Не, мерси!"  Shocked

# 27
Голям Мунйо да не забравя и името му да спомена Кирил ****** се казва, родом от Добрич, 70ти или 71ви набор беше, преди 4-5 г. се подвизаваше като собственик на пицария Б в студентски град,СФ и имаше някакво интернет кафе пак там.

Въпросният се движеше с един приятел Пламен ( голям "мафиот", от Лас Вегас се бил върнал!!-така казваше) за да муфти пари на заем без да ги връща, че пицарията и интернет кафето не изкарваха достатъчно за наемите.Идва Гергйовден, събира се компания за печено агне, агнето ще се пече в пицарията на Мунйото. Ние живеем от 1 месец заедно, правят се вече предложения за " що не ми родиш едно дете, той брака не е важен"...
Мунйото казва - в 12 часа да си в пицарията на агне, ще празнуваме.
Отивам аз, масите опънати, мунйовците седнали и чакат да ядат.
Моят като ме видя, се ухили и каза - " ходи седни отвън на терасата, там са брат ми и снаха ми, аз ей сега ще дойда"
 Пристига след малко, честити ни празника и вика - поръчвайте си пици, нали знаете че тука са най добрите, че аз празнувам Гергйовден вътре Shocked

да ти пикая на пиците...нали на агне си ме поканил?
"еми то сега малко неудобно, важни разговори водим с Пламен"

вечерта прибира се той в къщи, доволно преял и препил и естествено иска да е*е.
Пита - ти сега кво се надуваш, кво толкова е станало
Ми неудобен си ми.
Как неудобен? Да не искаш да кажеш че куцам в секса а?
В мозъка си куцаш ама не си го разбрал още.

наскоро разбрах че бил фалирал и затворил всичко...явно е занемарил пиците покрай печените агнета.

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 19:56 от Мадам от Финландия

# 28
Айде и аз да се похваля с един муньовски случай. Отиваме с гадже в кафене, правим сметка 5-6 лева. Аз подавам банкнота от 20 лева на сервитьорката, тя бърка да върне ресто, а той казва: "Не, мерси!"  Shocked
Шушон, извинявай, ама тази история май е за "муньовницата" JoyМомчето хитрец излезнал, бреееййй Stop
Да не се обидиш нещо, майтап Blush

# 29
Аз си помислих, че сваля сервитьорката и си викам: "Край! Отървах се!", ама друго се оказа.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт