⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::25::.

• 3 687
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Лошо започна футболната 2026г.
Загубихме стратега.Pensive

Илия Груев втори поред мач излиза титуляр за Лийдс.Hands Thumbsup

# 121
  • София
Светла му памет на Пената.
Титан.

Преди малко съдиите се изгравиха със симпатичната Танзания.
Имаше чиста дузпа за тях, но ВАР дори не се сезира, иначе 1/8 финала с Мароко отиваше на продължения.
Зор да не се ощетят новите галеници на ФИФА.
Мароко - ко-домакин на следващото световно.
Мароко - на 95% е сигурно, че ще са следващия домакин на второто световно клубно първенство.

# 122
  • София
Мир на праха му на Пенев, гениален треньор, стратег от класа, земен човек, донесъл толкова радост на хората.

Миналото африканско го спечели Кот д' Ивоар, нали така?

Моите впечатления (макар този път да нямам възможност много да го следя) са, че доста малко голове виждаме в това първество, което би могло да изиграе "лоша шега" на африканските тимове лятото на световното, където, пак по мое мнение, ще има тотална доминация на тимовете от Европа и Южна Америка и не вярвам отбор от Африка да стигне не до полуфинал, ами и до четвъртфинал. Разбира се, не е изключено и да ме опровергаят:))

# 123
  • София
Аз пък съм впечатлена от Буну (Мароко).
И от Игор Тиаго във Висшата лига.
За подготовката на нашите "топ" отбори от Ефбет лига по-добре да не се казва нищо, резултатите сами говорят.

# 124
За подготовката на нашите "топ" отбори от Ефбет лига по-добре да не се казва нищо, резултатите сами говорят.
В подготвителния период отборите тренират за издръжливост и тактика, която ще им е нужна в състезателните периоди. Футболните мачове в този период се наричат неофициални/приятелски и там се тества това, което се тренира, без да е важно толкова какви резултати се постигат - нито точки се дават, нито се преодоляват етапи.
В тези мачове играят всички състезатели, за да се види какво постигат в подготовката.

# 125
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
В подготвителния период отборите тренират за издръжливост и тактика, която ще им е нужна в състезателните периоди. Футболните мачове в този период се наричат неофициални/приятелски и там се тества това, което се тренира, без да е важно толкова какви резултати се постигат - нито точки се дават, нито се преодоляват етапи.

В тези мачове играят всички състезатели, за да се види какво постигат в подготовката.
А, да, нека си играят всички футболисти, нормално е. Лошото е, когато извъртиш всички налични играчи, а играта си остане все така безидейна.
Затова ЛаЛига, Висша Лига и сега африканските представители. Ефбет лига не е за гледане.
Дузпа за Мароко в продължението. Драма.

# 126
  • София
Не съм виждал такъв цирк и то на финал на голям турнир.
Този цирк, който сътвориха Сенегал беше против всякакъв футболен феърплей. И си имаше дузпа. Не е измислена. А преди това при техния отменен гол, съдията веднага свири фаула в атака срещу Хакими, още преди това да стане гол. Няма как да има ВАР, защото играта беше спряна.

Браим Диас нарочно изпусна дузпата.
Явно се бяха разбрали с вратаря. Поне моята трактовка е такава. Треньора не беше доволен. По-късно Диас беше и сменен.
Мисля, че са си казали да се реши мача в продълженията, но не е било еднолично решение на всички. Не знам.
Защо смятам така?
Ами първо Ен-Несири даде топката на Браим в последния момент. Вратаря преди това излезе много странно напред и размениха някакви думи... Вратаря не се метна, а Диас просто му подаде топката. Това дори не беше класическа паненка. Виж после реакцията на Диас и на много от съотборниците му. Треньорът му се караше нещо.
На 80% съм сигурен, че нарочно изпусна и това беше голям цирк.

Жалко, опорочи се целия турнир.

Тази дузпа ще се дискутира с години... 🤔🤨

Общи условия

Активация на акаунт