Пътуване до Лас Вегас само за концерт

• 592
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Пътуване до Щатите само за 2-3 вечери е лудост. Ще пътуваш повече време, отколкото ще прекараш там. Ще прекачваш поне два пъти - един полет до Европа, един до Ню Йорк или Вашингтон и после още един вътрешен.

Отделно часовата разлика е сериозна. Концертът на практика ще започне за теб в 6-7 сутринта българско време.
По-лесно се понася от изток на запад, отколкото от запад на изток, така че ще трябва да си предвидиш и време след завръщането за почивка.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 20:28 от Дидичка

# 16
  • Down south
Погледнах билетите около споменатото време, варират от 2 до 3К на човек. Продължителността на полета, взависимост от летищата, през които ще се лети варира от 20 до над 29 часа. Това го споменавам, за да си направи авторката сметка и да калкулира времето.
Дано концерта си струва и е някоя голяма мечта Sunglasses

# 17
На мен ми се ходи на Джей Ло във Вегас, но ми се струва скъпо и ще го мисля. От България не се виждам да се грабна дори и за такава звезда.

# 18
Разбирам Ви идеално, и аз като видях клипчета от концертите на Бекстрийт Бойс в Сферата, ми се прииска за пръв път в живота да пътувам до САЩ, но са приключилшли, та нямам причина да пълня гушата на администрацията им.
Иначе в Лас Вегас доста от хотелите са евтини (както писаха по-горе), защото са огромни и захабени, така че самият престой няма да е проблемен.

# 19
Между Коледа и Нова година също имат концерти там всяка вечер.

# 20
Евтините хотели са по далеч, и ако се спести от хотел ще се плаща за таксита (убър не е много на почит). Освен това наистина евтините са гадни и не си заслужава, човек да си разваля преживяването заради спестени 100-200$.

Общи условия

Активация на акаунт