⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 991
  • 579
  •   1
Отговори
# 495
  • България
Предвидимо. Да видим сега двойките колко ще изкарат.

# 496
Честито на моите любимци, които сватосах от 2-3 ден! Браво!
Магдалена много зле "ама Джули сега що се вълнуваш", е няма за какво. Ванеса ѝ казва в бъдеще ще има деца, тя пет пъти попита и не разбра кога.

# 497
На някого направи ли му впечатление, че не обявиха кастинг за следващата година? Не подканиха за бъдещи участници? Да не би да е бил прекалено слаб рейтингът?

# 498
Чехо и Ванеса са свикнали да са на второ място. 😁

Стана ми много мъчно за тях. Горките!
Не можаха ли да им измислят някаква друга утешителна награда освен тъпите душ гелове?!
Второ място все пак и са ми далеч по-автентични от Ники и Джулия, които се държаха доста странно и дръпнато за двойка, която е много влюбена.

# 499
Отдолу показаха за секунди покана ,да се запишеш за кастинг

# 500
Oт повече от две седмици се гласува по Nova Play.От вчера е известно какво се е случило на финала, което донякъде уби интереса.

# 501
  • Бургас
На някого направи ли му впечатление, че не обявиха кастинг за следващата година? Не подканиха за бъдещи участници? Да не би да е бил прекалено слаб рейтингът?

Във фейсбук са обявили кастинг за нов сезон

# 502
Не са го казали, но отдолу постоянно изкача да се записват за следващия сезон, следователно ще има и трети.

# 503
И три месеца да изкарат, двойките пак е много на тази възраст.

# 504
  • Варна
Джули и Николай тази вечер не ми изглеждаха като да са заедно . В предаването Джулия я представиха като доста нахакана, тази вечер ми изглеждаше странно - никакъв живец нямаше в нея . Ако можеше тази вечер са се гласува , щях да гласувам за Ванеса и Стефан .

# 505
На мен Джулия ми стоя доста неестествено до Ники, имаше някаква скованост; емоционалността ѝ също не можах да я усетя автентично. Разбирам вече защо в палата на любовта не беше особено харесвана, доста са орязали от нея като персонаж чрез монтажа. Даже на моменти ми се стори и надменна…

Възможно е и проблемът да е в моя телевизор де.

# 506
Монтажът беше много зле, много сбито, кой знае какво са обявили и какво не. Миналата година лошият лайв ми хареса повече 😂

# 507
И три месеца да изкарат, двойките пак е много на тази възраст.
За Джулия и Николай е ясно, че раздялата е почти предначертана (предвид възрастта им).

При Чефо и Ванеса нещата са на кантар: за човек с неговите разбирания за света не съм убедена колко е подходящ постоянен партньор. Да ти отнемат „свободата” и да те озаптят тежко по бързата процедура при толкова желание да се „наживяваш” не ми изглежда като перспективно занятие.

# 508
На мен лично Николай и Джулия ми харесват заедно, даже доста добре се държаха, имайки предвид, че са ги изтъпанчили на сцена и трябва да се обясняват пред публика

# 509
Май гледаме различни предавания. Аз виждам как Ники и Джулка греят един до друг. Като цяло са много притеснени, но пък много си отиват 💕
Чефо ми се струва в процес на опитомяване. Ванеса спокойна и уверена. И те ми харесват. Визуално много си приличат тези хора 🫶

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 23:26 от KatyaS

Общи условия

Активация на акаунт