⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 975
  • 579
  •   1
Отговори
# 510
Май гледаме различни предавания. Аз виждам как Ники и Джулка греят един до друг. Като цяло са много са притеснени, но пък много си отиват 💕
И на мен много хубаво ми стана, че спечелиха точно Н+Д! Прекрасна двойка, умни, готини, амбициозни хора. Определено по ВСИЧКО си личи, че са влюбени, буквално са като слепени. Той или с ръка на раменете й, или я гали по ръката. Прекрасни!!! Да, истински притеснени бяха от излизането на сцената и от публиката, Ники дори така беше вдигнал адреналина, че се задъхваше в началото. Но това на мен ми беше супер искрено и сладко. Нормално е да се притесняват толкова много, не са свикнали като Чефо да дърдорят постоянно пред камера. Никаква обиграност няма в тях, толкова са чисти и искрени. Стори ми се, че и Ванеса беше глътнала гипса яко, защото за пръв път говореше толкова малко. Май предпочиташе Чефо да говори и напълно я разбирам, човекът с това се занимава. Щастлива съм за Ники и Джули! А и цели две двойки излязоха от това предаване, което е супер! Можело значи!

# 511
Знаехме от спойлерната тема победителите. И двамата са много притеснителни. Никак не е лесно да се качиш на сцена пред толкова хора. Бяха доста притеснени.
Радвам ке и за двете двойки. Да са щастливи и сбъдват мечтите си.
Беше ми приятно и тук с вас.

# 512
Добре, че Ванеса е с лек характер и над нещата, аз бих откачила, ако някой постоянно ми дудне, че пак не съм изключила ароматизатора, докато проветрявам. Представям си за колко други такива дребни неща мърмори нон-стоп.

За мен Джули и Ники са много хубава двойка, той е мъж до нея, тя жена, тя е уязвима, той е закрила - така ги видях аз. Джули беше много притеснена през цялото време, адреналинът ни прави такива мизерии, че да изглеждаме неадекватно.

# 513
За мен миналогодишният финал,независимо от фаловете , беше много по-вълнуващ и емоционален.

# 514
Много тъп финал, пишеше два часа, а той дали и има час е десет минути с рекламите.
Ники и Джулия ми бяха фаворитите, прекрасни млади хора, надявам се наистина да са открили истинската любов за цял живот, би била много красива история с вещицата Ивелина.
Чехо и Ванеса макар да не ми бяха най-приятните, виждам химията между тях, пожелавам им на тях също безкрайно щастие.
Ренета и Асен… беше ясно за всички ни, не ме учудиха с нищо, дано и те намерят техните правилни партньори. Нека има любов, защото без нея сме нищо. 😇

# 515
В предаването Джулия я представиха като доста нахакана, тази вечер ми изглеждаше странно - никакъв живец нямаше в нея...
И на мен това ми направи впечатление, но след разговора, в който той каза "Ти какво, искаш да ме загубиш ли?", не се и учудвам. Надявах да се откъсне от него, но явно е успял да я смачка.
От друга страна, тя многкократно повтори, че иска да е бета във връзката. Жалко, че не осъзнава, че във връзки, в които има алфи и бети, бетата живее чужд живот.
Млада е, дано го разбере скоро...

# 516
  • София
Гледах „Диви и красиви 2“ за първи път и останах приятно изненадана, предаването е леко, ненатоварващо и с интерес следях развитието му. Радвам се, че Ники и Джулия запазиха отношенията си и в реалния живот- много сладка двойка са, пожелавам им само щастие и радост! Ванеса и Чефо също ми бяха симпатични, а Асен се показа като истински джентълмен от начало до край. За разлика от него, Рената остави доста негативно впечатление- прекалено злобна и нагнетяваща, и беше напълно ясно, че няма как да продължат заедно. На Асен определено не му трябва подобен товар.

Що се отнася до Ивелина - типичен пример за човек, който се взима твърде насериозно, с огромно самочувствие, но без реално покритие. Да, имаше известен чар, но неприятният ѝ характер винаги надделяваше и накрая засенчваше всичко положителноостанало. Колкото и да се опитваше да блести, по-скоро сама рушеше впечатлението, което би могла да остави. В крайна сметка „краставите кучета се надушват“, та никак не е чудно, че с Рената се сближиха и си станаха най-добри приятелки.

Като цяло, финалът беше интересен, а самият сезон- много приятен за гледане, ненатоварващ и свеж. Определено ще гледам и следващи издания!

# 517
  • България
Това с алфа и бета си остава тъпо. Мъже, които се хвалят, че са алфа, са просто Алф. // Перифразирам съфорумка

Партньорите трябва да са с равно количество власт и контрол във връзката. В противен случай се получава Джан Микеле токсичност от другия формат.

На мен победителите не ми се сториха притеснени. Николай е ходил по състезания, работи като модел, такъв абсурд да е срамежлив. Джулия пък ми се стори пияна.

Поздравления за Ивелина на финала - много адекватно поведение.

# 518
Последният ми ферман в тази тема! Joy
Беше ми приятно да си клюкарим заедно!
И за мен предишния финал беше по хубав , но аз тогава бях на живо , независимо че тук много се оплю тогава , на мен на живо много ми хареса ,имаше там някакви гафове , но на живо не се усетиха , кой знае колко. Този сезон също ми хареса , можеше на финала да има малко повече напрежение, примерно с някакви битки , въпроси както в предишния епизод или нещо подобно да бяха измислили , между двойките финалисти. Все пак ми хареса предаването , като цяло.
Много тъпо беше ,че още вчера излезнаха клипове от финала и кой е победителят във фейса. Трябва да се измисли нещо за следващия сезон и да не се разбира предварително ,кой е победителят , разбира се мен ме изяде любопитството и четох спойлерната тема, но все пак Мишо , трябва да измисли нещо за следващия финал .
Джули и Ники бяха супер притеснени  , което според мен е нормално за двама неопитни и притеснителни в тази сфера хора. Според мен са си заедно , живеят си заедно , просто толкова бяха притеснени ,че не можеха да говорят, Ники после добави , че и работят заедно.  Джули може да е нахакана в живота и пред един редактор ,но сцена и пред публика на живо , да не е толкова нахакана , определено имаха сценична треска. И аз на живо съм нахакана , ама айде качи ме на сцената , ще гледам ,като теле и няма да мъцна.
Та пожелавам им на победителите приятно изкарване в Бали и да си останат завинаги заедно , щастливи!
Чефо и Ванеса , очевидно им се е получило , дано и при тях така остане и да имат една хубава филмова  история за децата си . Сладки са , въпреки че на всеки епизод аз гласувах за Джули и Ники, трябваше да им измислят една по хубава отешителна награда и да ги изненадат. Дори и да е една седмица на някой наш курорт или Гърция. Пак щеше да им хареса и да си е отешителна награда. Все пак са реална двойка , а това е целта на предаването.
Ренета и Асен няма смисъл да ги коментирам и вътре си личеше , че са за стратегия заедно.

Общо взето , за мен сезона беше успешен и ми хареса , следващата година , пак ще гледам , живот и здраве , ако ми хареса може да отида да гледам на живо финала, тази година не се организирах , а и това че трябва да вземеш маса за 4 души , не ми хареса.
Мишо другия финал , нека се продават нормални билети , не маси.

П.с. прехвърлям се в тема Трейтърс.... Heart

# 519
Джули беше на седмото небе от щастие, не спираше да усмихва, нищо че беше много притеснена.
Ура - спечели най-сладката двойка.
Доволна съм от сезона ! Кастингът на мъжете беше трагичен, но иначе ми хареса.

# 520
 Марсел не знае как да се държи и има ужасно беден речник, ужасен изказ. Ивелина, без особена изненада, не успя да реагира по най-добрия начин – моментът беше подходящ да се извини и да покаже малко повече достойнство, но очевидно не ѝ достига мозъчна дейност. Ренета поне се извини – тя е по-адекватна. Асен е мазен, както винаги – опитва се да се преструва на нещо, което не е. Бил „зает“ с работата си – той като личен треньор е много зает… как ли пък не. Работата на Ренета определено е по-взискателна и изисква повече време.

# 521
Прочетох потресаващи коментари из фейсбук уж за "любимата" двойка Ники и Джулия.
Добутани от продукцията и сега разделени в реалния живот принудени да се изтърпят заради една тъпа екскурзия до Бали

# 522
Тия двамата са трагични, научени фрази и оправдания зад кулисите преди да излязат чух аз, кога иначе да разговарят, те не са се видяли и един път след предаването.

# 523
Кои са тия двамата?

# 524
Сладурчета, успокойте се вече, отмъстени сте. Сега Ники и Джули има да страдат, докато се препъват из балийската джунгла, нека им!

Общи условия

Активация на акаунт