Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 40 078
  • 220
  •   11
Отговори
# 210
Може ли на лични ако някой знае кой е победителят в ИВ? Благодаря!

# 211
ИВ - бяха писали, че победител е Мирослав.

# 212
Интересно ми е това новото момиче Гизем ще се измъкне ли от блатото?
Гледах за кратко лайв в тик ток на Гордиенко, там я попитаха с кои от предаването си е останала най- близа и тя каза "Мартина, Пекин ..." не успях да чуя нататък затворих без да искам лайфа, но щом е станала близка с Пекин значи стига доста напред. Също се изказа много особено за Ръждавичка нещо в стил, че се влошават отношенията им. Нейният фаворит бил Дино.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 17:35 от Камелия Николова

# 213
Traitors

Анна-Мария в последния си подкаст с Марио от ДиК каза, че няма вяра на актьори, защото в друго предаване актриса я е "лъгала не знам колко време". Марио ѝ подсказа, че трябва да го изреже и Анна-Мария замаза, че там един ден се усеща като една година, но май няма да си ходи скоро Неве.

# 214
А в подкаста май със Силвия беше казала, че Даниел бил много скучен персонаж.

# 215
Traitors
Неве няма да бъде изгонена на кръглата маса в трети епизод (утре), колкото и монтажът на промото да клони в тази посока.
Първата снимка е именно от промото за трети епизод, а втората снимка е от уводната част на първи епизод с избрани моменти от сезона. Досега не сме виждали Неве облечена така на кръглата маса; в трети епизод също няма да бъде.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 216
  • България
Ако съм на мястото на БиТиВи ще спра подкаста на АМ, докато не свърши предаването.

# 217
ИВ
Спойлери за играта/локацията тази вечер ?

# 218
  • София
ИВ
Шопа до къде стига?

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 21:37 от Elwing

# 219
ИВ

Понеже видях,че участниците в този сезон са 41,за сега са участвали 38,означава ли,че тази седмица ще имаме още една тройна кастинг битка и ако да някой има ли представа кой ще вземе участие?

# 220
ИВ Изолатор ли ще има пак?
Мен взе да ме дразни това ,че не дават реално всичко. На всеки му е ясно ,че няма как на това блато и плаж да стоят без баня и храна. Може да го кажат публично, какво ,кога им се полага  и да няма спекулации.
Някой знае ли как е наистина?

Общи условия

Активация на акаунт