Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 95 819
  • 562
  •   14
Отговори
# 510
Аз няма да се учудя ако Неве е подсказала на Гъмов , че тя е предател.
И да си имат договорка - предателя да не убива праведния, а праведния да гарантира за предателя на масата .

# 511
Аз няма да се учудя ако Неве е подсказала на Гъмов , че тя е предател.
И да си имат договорка - предателя да не убива праведния, а праведния да гарантира за предателя на масата .
Изглежда ми логично, Гъмов и без това има вид на"знаещ" - трети вид играчи.😁

# 512
ИВ

В кое племе отиваше Чикагото?

# 513
В зелените мисля

# 514
Какво се случва утре на капитанската … да не би Десислава да побеждава ??

# 515

Сакън! Пепел ти на клавиатурата. Laughing Ама и аз бих искала да се успокоя, че Калин печели.

# 516
Ами явно. И краде Чикагото. Или печели жълтият капитан и има право на размяна при другите две племена. Алекс ли е все още капитан при жълтите?

# 517

Сакън! Пепел ти на клавиатурата. Laughing Ама и аз бих искала да се успокоя, че Калин печели.
Не, чакам спойлер Wink
А и не разбрах това за Чикагото кога се случва ?

# 518
Кристиян е капитан. Ами значи може би той ги бие и прави размяна - кон за кокошка.

# 519
ИВ

Според мен промото много се издаде,че Калин печели,видяхме,че има доста наредени плочки,докато Коеджикова и Кристиан нямаха и половината.
Чикагото става зелен в рамките на следващите 2-3 седмици.

# 520
Ей, нямат сърца спойлеристите тази година!

# 521
ИВ

Според мен промото много се издаде,че Калин печели,видяхме,че има доста наредени плочки,докато Коеджикова и Кристиан нямаха и половината.
Чикагото става зелен в рамките на следващите 2-3 седмици.

Освен това Ралица гледаше към него като говореше, че пленява двете знамена, но дори без интрото за следващия епизод, по логика човек може да се досети, че той печели, имайки предвид срещу кого е.. Хайде може да допуснем, че Калин може да загуби, но чак пък толкова позорно, че да му вземат знамето абсурд... най-вероятно той бие.

Там интрига няма да има. По интересно ми е при блатните какво се случва, някой има ли инфо?

# 522
ИВ
Здравейте. Направих си профил специално заради днешната капитанска битка, понеже виждам, че и други се надяват/очакват Калин да я спечели и се чудят като мен дали очакванията ще са оправдани - пуснах си промото за днешния епизод отново и продукцията не разочарова и този път.

Ако някоя добра душа знае какво ще се случи с едно от другите племена в резултат от победата и желае да сподели, моля, нека го направи. 🙏🏻😁😆

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 05:22 от justt_love

# 523
Нещо няма сигурни спойлери този път, ни за ИВ, нито за предателите, само догадки се правят...

# 524
ИВ
Здравейте. Направих си профил специално заради днешната капитанска битка, понеже виждам, че и други се надяват/очакват Калин да я спечели и се чудят като мен дали очакванията ще са оправдани - пуснах си промото за днешния епизод отново и продукцията не разочарова и този път.

Ако някоя добра душа знае какво ще се случи с едно от другите племена в резултат от победата и желае да сподели, моля, нека го направи. 🙏🏻😁😆
Да не намекваш, че луканките на "Леки" са за бедстващите в изолатораи Коеджикова е спечелила?

Общи условия

Активация на акаунт