Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 95 589
  • 562
  •   19
Отговори
# 525
Може и само да показват какво са щели да спечелят, ако докторката беше победила. Надявам се.

ИВ
Здравейте. Направих си профил специално заради днешната капитанска битка, понеже виждам, че и други се надяват/очакват Калин да я спечели и се чудят като мен дали очакванията ще са оправдани - пуснах си промото за днешния епизод отново и продукцията не разочарова и този път.

Ако някоя добра душа знае какво ще се случи с едно от другите племена в резултат от победата и желае да сподели, моля, нека го направи. 🙏🏻😁😆
Да не намекваш, че луканките на "Леки" са за бедстващите в изолатораи Коеджикова е спечелила?

# 526
Според мен спойлерът е в плочките отзад, но не виждаме зелените и дали е паднала последната синя в кофата или там каквото е.
Не виждам Калин да е харесван от продукцията и не ми е много спокойно за него Simple Smile

# 527
ИВ

Мисля, че е повече от ясно, че Калин е спечелил - наредил е плочките и ги е бутнал. Останалите капитани са се представили доста зле и интрига е нямало, затова остават без знамена. Само Калин го даваха как правеше фини "настройки" на плочките. Явно е имал бая време за това. Wink

# 528
ИВ

Мисля, че е повече от ясно, че Калин е спечелил - наредил е плочките и ги е бутнал. Останалите капитани са се представили доста зле и интрига е нямало, затова остават без знамена. Само Калин го даваха как правеше фини "настройки" на плочките. Явно е имал бая време за това. Wink

Ох, дано, дано! Знаем Ги, че са способни да сготвят всеки, който си наумят. Rage

# 529
Калин е победител, продукцията го издаде на промото! Няма логика да му взимат знамето, при все че е наредил всички плочки и са паднали идеално. Да, не виждаме плочките на Коеджикова, но няма логика Калин да е с лошо представяне при тези наредени плочки.

# 530
Павката казва, че Кристиян изпреварва Десислава, Калин си е първи. Ето и две снимки от промото, когато Павката казва , че Кристиян се връща в играта.

# 531
  • България
Traitors
Бачорски каза, че за 14 дни е спал 18 часа. Супер голям спойлер, че остава до края.
+ Бачорски бил изкарал много денонощия с Владо Николов. Това дали значи, че Владо става трейтър?!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:30 от ferencliszt

# 532
ИВ
Със снимката исках само да покажа, че Калин си печели битката. За съжаление нямам познати, свързани с предаването, и нямам сигурни спойлери. Единствено мога да правя догадки по това, което ни се дава в промото. И тъй като и аз не бях на 100% убедена, че щом сините плочки са бутнати, са били бутнати първи, защото в този кадър не виждаме тези на ветеринарката, се загледах още по-внимателно и издебнах момент, в който съвсем леко се подава зелен варел с плочки отгоре (най-вдясно на снимката). Поне така си мисля.

Сега се чудя каква ще е тази ядрена бомба за едно от двете племена, което може да промени целия ход на играта, затова и помолих някой, който е наясно, да се отзове и да разкрие, но явно спойлерната суша продължава. 🥲 Съмнявам се да е храната, тъй като този сюжет го използваха вече, по-скоро, както някои бяха предположили, ще става някаква ротация по линията блатни --> зелени или жълти.

# 533
  • София
Ядрената бомба може да е да смени локациите Wink или да разкара изолатора от играта

# 534
ИВ
Хм, а може ли като резултат от капитанската битка да пратят жълтите на блатото и така Томи да отскочи до магазина?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:32 от NoraSimeonova

# 535
  • Stockholm
Traitors
Бачорски каза, че за 14 дни е спал 18 часа. Супер голям спойлер, че остава до края.
+ Бачорски бил изкарал много денонощия с Владо Николов. Това дали значи, че Владо става трейтър?!
Скрит текст:

Е,  то е ясно, че остава до края. И там вече какви популистични циркове е правил, вероятно сам ще си каже в други свои изяви по подкастите. При него хвърчат спойлери с отварянето на устата.

За Владо не мога да си помисля, че е приел да е Предател, поредният популист. Но всичко е възможно.

# 536
ИВ
Явно няма да стои дълго. Щом в края на юли е имала активност Йоана . Сега май сме до средата на месеца,  ако не бъркам

# 537
ИВ
Знае ли се съдбата на Шопа?

# 538
ИВ
Някой сполерист моля да каже, че Шопара не се връща в играта, а е пътник. Не го понасям.

# 539
ИВ
Аз го харесвам. Силен играч е. Заслужава финал заедно с Калин, Дино и Чикагото.

Общи условия

Активация на акаунт