Развод или не - има ли шанс за "прераждане" на отношенията?

• 12 836
  • 503
  •   1
Отговори
# 255
  • Далечният изток
А ти сега защо си досъчиняваш?! Rolling Eyes
Вкарваш в сюжета твоите проблеми и емоции или какво?

# 256
Че и тя е чепрашик ли?
Някой има съмнение?

# 257
"Ако човекът заслужава" - става въпрос за свекъра, който както тя каза никога не е помогнал с нещо, дори не е разговарял с нея.
Хайде да четем с разбиране.
Или пускаш евтини провокацийки...
Дори и така да е, ако свекъра е виновен да не може да се разбере с бащата на детето което толкова много е искала и той е бил с нея през цялото време така да бъде.
Ако това ви устройва и ви изглежда правилно кой съм аз да ви съдя в женски форум Simple Smile
Ами ако пък мъжа не го устройва бащата на жената?
Ох той е мъж и няма право на мнение извинете.

Мъжът стои, защото иска да я накаже. Хич 5 пари не дава за детето. Човек, който обича детето си, комуникира с него. Стига се проектира в чужди ситуации.

Аха това вече е логично Simple Smile
Да седи при жена която презира за да я наказва.
Звучи леко мазохистично не мислите ли?

Ами съжителството с такъв си е живо наказание. Тръгва си, връща се, тръгва си, връща се, блъска, чупи, крещи...
Ама разбира се, то мъжете друго правят ли освен да бият, чупят, блъскат?
Знаете една история предоставена ви от жена без да знаете колко и какво крие. Имате една гледна точка която приемате за чиста монета без да подлагате на съмнение. Щом има казус - жената е жертва а мъжа насилник.
Това е по подразбиране.
Напълно изключвате, че това дете все пак е негово. Елеминирате напълно че и той може да има чувства, че може да страда
Или тези неща са позволени само на жените?
Звучи ли ви логично мъж който живее с една жена 8г, от който тя прави аборт и той остава до нея, който ходи с нея по лекари и полага усилия тя да има дете изведнъж да превърти и да почне да чупи "2 сварени яйца", да блъска и крещи?
Или той просто е бил идиот и е чакал да му се роди дете за да почне да я тормози?

Аз ви задавам въпроси на които единствените ви отговори са че съм трол, че не съм много умен, че не съм виждал жена и тнт.
Не отговаряте с нещо смислено с което да допринесете на дискусията, просто нападате без дори да се опитате да помислите.
Впечатляващо е че с толкова много жени тук всеки опит за диалог се заменя с обиди и етикети от които полза - никаква, а да ви кажа вие не можете да ме обидите.
И подобни жени дават мнения на други жени на тема отношения ...

# 258
Не знаех тази дума, видях й значението. Е то това е ясно, че е опака и инат, а два остри камъка брашно не мелят. Въпросът е защо мъжът се връща, след като я напусне. Затова си мисля, че не е изключено да има потенциал в тези отношения.

# 259
За съжаление все още има жени, които са дресирани от родителите си, че трябва да се подчиняват на мъжа. Че той е шефът.
Този Прагматика май ще излезе прав.

И точно както тук, така ще е и в живота на детето – бащата ще бъде посочван като "парапитек, насилник, недостоен" и тнт списъка е много дълъг.
Самотни майки подкрепят и окуражават това да става още и още.

# 260
За жилището - жената казва, че е на нейно име, но това не значи, че тя непременно е собственик от преди брака.

А какво значи? Свекърите са купили жилище и са го записали само на нейно име ли? Или мъжа й е бил този благороден човек?
Само това може да значи, че е на нейно име - имала е жилището отпреди брака и е прибрала някакъв да й агресира и да чупи и да блъска вътре.
Не пише авторката, надявам се да го е натирила този традиционалист при майка му.

Редактирам след като прочетох Мексиканеца. Мъжът тук Е насилник. Не само е посочван от други самотни майки като такъв. Не се опитвайте да омаловажавате агресията и насилието и да ги нормализирате. Ей заради такива като вас жени свършват захвърлени в куфари на боклука.

# 261
  • Далечният изток
Тролче, не ми е ясно защо търсиш диалог в женски форум, където те обиждат и ти слагат етикети. Под великото ти ниво сме. Можеш да напуснеш с бодра крачка и завинаги.

# 262
  • София
Да, такова е. В този случай възниква въпросът тя защо стои.
Писах и трих, защото се опитвам да го напиша по-тактично.

За съжаление все още има жени, които са дресирани от родителите си, че трябва да се подчиняват на мъжа. Че той е шефът.

E точно пък в тая тема къде намеси жените, които се подчинявали на мъжете и видя в тях авторката ...
...
В абсурдното изречение "кой ще ме вземе с дете?" е (цитирам по памет).

# 263
Ами съвсем резонен е въпроса. 3/4 от мъжете не биха взели жена с малко дете от друг мъж. Аз не бих на 100%. Остава един ограничен сегмент от крайно отчаяни мъже. Не я пускайте по пързалката, особено когато няма ясни кандидати, да няма после мяу.

# 264
Няма да напусне, него това го храни, затова пише тези фермани, мисли си че провокира с тях и с изкуфелите си виждания
Един обикновен трол.

Много ми е интересно защо с Мексиканеца и двамата говорят за жените с деца като някакво бреме и че никой няма да ги вземе, а мъжете които са разведени и с деца - те какви са?
Направо сте абсурдни и двамата. Абсолютни женомразци.

# 265

Това като мъж ме заинтригува. Но понеже не е точно по темата ако желаете ви каня на лични съобщения да видим кой е шефа и кой трябва да се подчинява.
Ако желаете да проведете една културна дискусия с така омразния трол пишете ми на лично.
Предизвикавам ви Simple Smile

# 266
Ами съвсем резонен е въпроса. 3/4 от мъжете не биха взели жена с малко дете от друг мъж. Аз не бих на 100%. Остава един ограничен сегмент от крайно отчаяни мъже. Не я пускайте по пързалката, особено когато няма ясни кандидати, да няма после мяу.

Това е характерно за българския мухльо - да не се мине и да отгледа чуждо дете и да не настине. Но определено мухльовците не са 3/4 - по-скоро 2/5.
Разведените мъже и вдовците мислят съвсем различно.

За брак/връзка с чужденец от Европа самотната майка не е стока втора употреба.

# 267

E точно пък в тая тема къде намеси жените, които се подчинявали на мъжете и видя в тях авторката ...
...
Не стреляйте по вестоносеца.
Числата не са мнение, а реалност.
Ако тези числа не ви допадат – пишете гневно писмо до НСИ. Simple Smile

# 268

Това е характерно за българския мухльо - да не се мине и да отгледа чуждо дете и да не настине. Но определено мухльовците не са 3/4 - по-скоро 2/5.
Разведените мъже и вдовците мислят съвсем различно.

За брак/връзка с чужденец от Европа самотната майка не е стока втора употреба.
Не е характерно само за българските мъже. Виждам го и в САЩ.
И проблема не е, че жената има дете. Проблема е, че вторият мъж почти няма никакви права що се отнася до това дете. Каквото и да се случва с детето, бащата на детето, даже да не присъства в момента в картината е този, който може да участва в решението за много от нещата в живота на това дете. Може днес да не се интересува от детето, но след година две може да потърси връзка. И законно може да я получи. Вторият мъж може да е най-свестния човек на земята, но да се вкара в много интересен филм. За периода на пуберитета да не говорим. И не е като да няма стотици такива случаи. Другото е, че ако детето се привърже към втория съпруг на майката, и едни ден тя реши, че и тоя е "хвани единия, удари другия" - този човек ще излезе от живота на детето като един никой.
За това ги има тези мъже (не знам дали са 3/4), които предпочитат да започнат всичко от нулата. За срещи тук и там, за някой и друг секс мераклиите ще са доста повече, но за да се стигне до нов брак или семеен тип отношения се иска доста повече от харесване.

# 269

...
Не стреляйте по вестоносеца.
Числата не са мнение, а реалност.
Ако тези числа не ви допадат – пишете гневно писмо до НСИ. Simple Smile

Айде, Chatgpt-то извади пак измислените статистики…

Общи условия

Активация на акаунт