Медицински университет - Тема 5

• 3 289
  • 49
  •   2
Отговори
Тук можете да зададете вашите въпроси, или да споделите опит свързан с подготовка, кандидатстване, прием и обучение в медицинските университети в България в специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация.
Предишна тема: Тема №4

Информация за минимални балове през годините: https://medpriem.sabev03.eu/

# 1
Да се чекна в темата, че ще ви загубя.

# 2
  • София
Благодаря за новата тема. Успешна учебна година и на добър час на новите попълнения!
Първокурсниците в МУ София да не пропускат деня на първокурсника на 14.09.

# 3
Здравейте! Моля, да ме насочите къде да намеря конспекта за кандидатстудентски изпит по медицина в МУ София. Не успях да го открия в интернет.

# 4
  • Сандански
Здравейте! Моля, да ме насочите къде да намеря конспекта за кандидатстудентски изпит по медицина в МУ София. Не успях да го открия в интернет.

В интернет незная дали може да се намери.
Всяка година излиза нов сборник и се закупува от Центъра по хигиена.

Благодаря за новата тема!
Успешен старт на бъдещите медици Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 5
Бих била много благодарна, ако някой ми изпрати конспекта по БЗО за кандидатстудентски изпит по имеил  dsterzieva@abv.bg

# 6
Бих била много благодарна, ако някой ми изпрати конспекта по БЗО за кандидатстудентски изпит по имеил  dsterzieva@abv.bg

Конспектът е в сборника на МУ София. Вземете си най-новия, тъй като може да има леки промени.

# 7
Успех на всички новоприети студенти тази година .....
Имам въпрос относно заявлението към социалните( дано не ви се стори глупав)- според Вас ако се превежда по б.сметка пари на студента, това били оказало проблем в бъдеще за получаване на тази помощ?
P.s. Прави ми впечатление, че масово не се знае за помоща-затова благодаря, че я споделихте тук.

# 8
Успех на всички новоприети студенти тази година .....
Имам въпрос относно заявлението към социалните( дано не ви се стори глупав)- според Вас ако се превежда по б.сметка пари на студента, това били оказало проблем в бъдеще за получаване на тази помощ?
P.s. Прави ми впечатление, че масово не се знае за помоща-затова благодаря, че я споделихте тук.
Не, не е проблем. Проблем е ако тези пари са основание заплата по трудов договор или стипендия. Тогава се декларират и за следващия месец не получава парите от социалните или са в намален размер.

# 9
  • София
2 въпроса към студентите от МУ София:
 - къде се намира т.н. спортна зала ДЕОС Александровска болница?
- кога започва изучаването на чужди езици в първи курс и как става записването? има ли изпит, тест, онлайн ли е?

# 10
  • София
Намерихте ли ДЕОС?
По принцип ДЕОС е ограденото по-в дясно. Минава се през входа на Алксандровска.
В лявото оградено има физкултурен салон, университетския фитнес. До един малък параклис се намира. Ако питате за спорта де...но ако ви трябва конкретно ДЕОС е зад Александровска.

# 11
  • София
Намерихте ли ДЕОС?
По принцип ДЕОС е ограденото по-в дясно. Минава се през входа на Алксандровска.
В лявото оградено има физкултурен салон, университетския фитнес. До един малък параклис се намира. Ако питате за спорта де...но ако ви трябва конкретно ДЕОС е зад Александровска.

Благодаря, Дези. Търся кое е "спортна зала ДЕОС, Александровска болница" - така е изписано мястото, където ще се провеждат спортните занимания по тенис на маса и фитнес.
иначе факултет ДЕОС те са си го обозначили на картата, но то е една малка сграда, доколкото виждам.

# 12
Здравейте. Дали СУ ще оповестят минималните балове от допълнителния прием или трябва да се искат по ЗДОИ? Не знам каква им е практиката от предходни години.

# 13
Не, трябва да пуснете заявление.

# 14
  • София
Jam, значи е това до малкия параклис. Не зад Александровска, а тук https://maps.app.goo.gl/WeH4nfU1KFdD43gQA?g_st=ipc 
Точно вчера сутрин бях там 😆 “Къщичка” със спортна зала вътре, в единия край има фитнес уреди. Има съблекални, помещения с маси за тенис на маса.

Общи условия

Активация на акаунт