Медицински университет - Тема 5

• 18 091
  • 202
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Гледате минималните балове за съответната специалност и пол, вадите от тях предполагаемата оценка от ДЗИ БЕЛ /примерно 5,50/ и остатъкът делите на 6. Така виждате приблизителна минимална оценка по всеки от двата предмета.

# 196
Здравейте, някой вече купил ли е сборника за МУ София 2026, ако може да сподели какви промени е забелязал. Те със сигурност са заменили задачите по химия, които са се паднали на кандидатстудентските изпити, обаче какво още..

# 197
Според моя човек, няма промени спрямо миналата година.

# 198
Извинявам се, ако е коментирано скоро, но какъв е периодът, в който трябва да се внесат учебните такси за втори семестър в МУ София? Никъде не намерих срокове. Сега може ли или е рано?

# 199
  • Бургас
До един месец след началото на втория семестър. После с документа за внесената сума в деканата.

# 200
  • БУРГАС
Подадох те ли за тази година за соц. помощи? Днес ходила дъщеря ми в социарното, но и дали от деканата неправилно уверение. Утре ще ходи отново в Деканата да ново. Знаете ли за отоплението сега ли се подава за 2026г или предния период беше 2025/2026г.?

# 201
Ние сме подали за мес.помощ-искаха и уверение,че не се получава стипендия...
Доколкото знам, от лятото ще се подава за отопление за 2026/2027 г. ,защото помоща се полага от м.11 до м.03 ...

# 202
  • София
Подадох те ли за тази година за соц. помощи? Днес ходила дъщеря ми в социарното, но и дали от деканата неправилно уверение. Утре ще ходи отново в Деканата да ново.

какво по-точно е било неправилното и какво е правилното, бихте ли споделили?

Общи условия

Активация на акаунт