СНБМ - инициативи - VIII част

• 11 446
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Наси, може би дарения са тези на Нук и другите, а кутия за дарения са тези на гостите ни.

Миличка, НУК са от спонсорите,............

Момичета забравих да кажа, че съм много приятно изненадана от новите членове на клуба:
Лили, Анна, Таня, Ивелина. Страхотна работа свършихте мацки, радвам се че се запознахме, страшно позитивни сте всичките!

# 121
  • На края на вселената!
Наси, може би дарения са тези на Нук и другите, а кутия за дарения са тези на гостите ни.

Миличка, НУК са от спонсорите,............
Амии да, така е......  newsm78 Не знам тогава

# 122
ЕЕЕЕЕЕ, как можахте за един ден толкоз нещо да изпишете, ей !!!
И аз искам да кажа колко много се радвам най-накрая да се запозная на живо с мамите от сдружението! Ине, наборе, с тебе пак се разминахме, ама се надявам все някой ден да вземем да са видим  Grinning
Искам да поздравя всички - мами, татковци и деца за страхотния ентусиазъм. За сефте ми се случва, за около 1000 направени от мен събития, всеки влязъл да започва с репликата - " Дайте да правя нещо" За това само шапка ви свалям. Щастлива съм, че станах член и ще се радвам за другия път да бъда доста по-полезна от изрязване на цветя. Разчитайте на мен!!!
 Целувки и хубав понеделник
Таня

# 123
  • София
  Леле колко глупости изприказвах в интервюто за радиото. Определено се бях притеснила и изпуснах доста неща да спомена....
  Интересуваха се за политиката на БСП и това че не е прието нищо за подпомагане на близнаците.... Също споменах и за това че България трябва да направи нещо да се отглеждат тук близнаците, а не в чужбина където има по-голяма помощ. Абе дано изрежат повечето наща които изхъмках а то и с моето р което не мога да произнасям.
  Мишленце кажи поне от кое радио ми звъняха..  Embarassed Утре  между 10-11 часа ще е предаването.

# 124
Затова, според мен, трябва да определим кой ще се занимава с контактите с дарителите в дългосрочен план, защото ще има работа определено ooooh! Желаещи?

Бих могла и аз да се включа тук да помагам, струва ми се интересно и определено ще ми е приятно да "крънкам" парици за идеите ни Twisted Evil!
Между другото подсещам отново- на единствената среща, на която аз съм присъствала се реши моята персона да качва новините на сайта ни- още не го правя, чакам някой да каже  как и кога да почвам...

# 125
Момичета, Кали ми звънна сега и помоли да кажа:

Утре сутрин от 10 часа по радио "Хоризонт" Кали и Айла ще дават интервю по проблемите на близнаците.

Да слушате радио утре Laughing

# 126
  • София
   Ох след като и Кали е говорила вече съм по-спокойна , че няма да са само моити глупости тя поне се е справила сигурна съм  Simple Smile

# 127
  • СОФИЯ
Момичета, Кали ми звънна сега и помоли да кажа:

Утре сутрин от 10 часа по радио "Хоризонт" Кали и Айла ще дават интервю по проблемите на близнаците.

Да слушате радио утре Laughing

Аз със сигурност ще слушам  Grinning
Ще направя и запис, ще го сваля и ако правите архив, ще ви го препратя  Flutter

Аз много се извинявам, че не успях активно да се включа, преживявам кофти неща, имам си грижи и... повече няма да се оправдавам  Confused

Поздравления от мен   bouquet

# 128
vadjra, супер, ще разчитаме на твоя запис, за да може който е пропуснал, да го чуе!
И стига си се извинявала, бъдещето е пред нас, работа ще има много  Laughing

По молба на Кали подадох пресинформация за празника за списание... /ох, забравих кое беше, издава се от Санома Блясък/. Тъй като обемът беше ограничен, съм казала само най-важното. Изрично подчертах, че държим да се споменат имената на спонсорите ни, защото сме в договорни отношения с тях и възнамеряваме да работим и за в бъдеще. Можете да видите цялото писмо и прикачените файлове - брошурата и списъка на наградените деца, на мейла, в папка "Изпратени".

Доли, писах, че снимки ще им се пратят след 19 часа тази вечер, надявам се, че ще можеш да спазиш обещанието.

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 15:34 от Моли Уизли

# 129
Доли, Пепи, Наси, ще ни трябва точен отчет от кого какви пари сме получили:

От билети -
От дарения -
От спонсори -
От кутията за дарения -
От рисунки -

Ще, но ми трябва малко време

О, сега се сещам, Доли, парите от ФРГИ май не трябва да ги слагаме като събрани от събитието, защото всъщност парите ни бяха дадени за самото събитие и доколкото знам така или иначе нищо не остана от тях Grinning  Вчерашната таблица беша за вас, отчета към ФРГИ ще изглежда по друг начин - само събрани средства, което е 800 + 700 лв = 1500 лв./ Разходите следва да се отчитат по друг начин. Като събера малко сили след ден -два ще почна отчета и ще се чуя и с ФРГИ, за изчистване по подробностите
Трябва да извадим и пощенските разходи по изпращането на наградите към другите градове.
- поеха си ги Хиполенд

# 130
vadjra, супер, ще разчитаме на твоя запис, за да може който е пропуснал, да го чуе!
И стига си се извинявала, бъдещето е пред нас, работа ще има много  Laughing

По молба на Кали подадох пресинформация за празника за списание... /ох, забравих кое беше, издава се от Санома Блясък/. Тъй като обемът беше ограничен, съм казала само най-важното. Изрично подчертах, че държим да се споменат имената на спонсорите ни, защото сме в договорни отношения с тях и възнамеряваме да работим и за в бъдеще. Можете да видите цялото писмо и прикачените файлове - брошурата и списъка на наградените деца, на мейла, в папка "Изпратени".

Доли, писах, че снимки ще им се пратят след 19 часа тази вечер, надявам се, че ще можеш да спазиш обещанието.

Гери сред спонсорите трябва да споменем и КД Средец, които предоставиха зала и представление. Можеш ли да ги включиш? Трябва и на тях да се отблагодарим.

Момичета дайте да си разпределим, отблагодаряването. Аз ще подтогвя отчета, но трябва да обсъдим към кой спонсор какво отчитаме - или ще правим общ отчет newsm78. Все пак боравим с  така да се каже конфиденциална информация (финансова, която е само за пред спонсора и нас като сдружение). Това ми се ще да го помисля, но днес главата вече ми се поду (пратих си експертите на 6 поредни семинара из страната и сега ми се е свило под лъжичката какво може да се обърка  Crazy #Crazy )
Аз мисля да пробвам днес утре да нахвърлям едно писъмце за хората от Средец, може и по дизайн да се заиграя - ще гледам да пратя до утре следобяд нещо.

Гери, ще прегледам какви снимки имам днес като се прибера от работа - къде трябва да ги пратя? в какъв размер?

# 131
Цитат
Момичета дайте да си разпределим, отблагодаряването. Аз ще подтогвя отчета, но трябва да обсъдим към кой спонсор какво отчитаме - или ще правим общ отчет newsm78. Все пак боравим с  така да се каже конфиденциална информация (финансова, която е само за пред спонсора и нас като сдружение). Това ми се ще да го помисля, но днес главата вече ми се поду (пратих си експертите на 6 поредни семинара из страната и сега ми се е свило под лъжичката какво може да се обърка  Crazy #Crazy )
Аз мисля да пробвам днес утре да нахвърлям едно писъмце за хората от Средец, може и по дизайн да се заиграя - ще гледам да пратя до утре следобяд нещо.

Доли, няма нужда да вършиш сто неща и накрая нещо да се обърка. ТИ се занимавай с отчета, който си почнала, а благодарственото писмо ще се напише  от друга мацка или мацки и то ще е за всички спонсори.

# 132
Цитат
Момичета дайте да си разпределим, отблагодаряването. Аз ще подтогвя отчета, но трябва да обсъдим към кой спонсор какво отчитаме - или ще правим общ отчет newsm78. Все пак боравим с  така да се каже конфиденциална информация (финансова, която е само за пред спонсора и нас като сдружение).

Доли, няма нужда да вършиш сто неща и накрая нещо да се обърка. ТИ се занимавай с отчета, който си почнала, а благодарственото писмо ще се напише  от друга мацка или мацки и то ще е за всички спонсори.

Съгласна съм с Наси.

Кали даде много добра идея 1 човек да се грижи за създаването и обновяването на база данни на дарителите и изпращането на кореспонденция към тях. Самите инициативи, контакти, преговори и т.н. детайли по отношенията с тях ще се водят отделно.

Та, в този ред на мисли, на всички спонсори трябва да изпратим благодарствени писма + свидетелства за даренията, които са направили (естествено, говорим не за тези, които са давали минимални суми, като тези в кутията например).

- отчети трябва да се подават само на онези, които имат изискване за това и
- трябва да съдържат информация само за разходването на предоставените от конкретния дарител средства

Нук още не са получили подписания от нас договор и съответно не са превели парите. Хриси ще провери по разписката от пощата, ако трябва ще занесем договора на място.

Отчетът за Нук предлагам да направим след кръглата маса, за цялата сума.

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 18:52 от Cruela D'Evil

# 133
Момичета, имате огромна прегръдка и целувки от Ренци!

Компютърът й е развален и няма достъп до форума...
... и много я е яд, че не може лично да ви поздрави за празника и да прочете и види подробностите.
Колкото можах преразказах, ама друго си е да усети емоцията, пропита във всеки ред, написан от вас, момичета!  Hug

# 134
Гери сред спонсорите трябва да споменем и КД Средец, които предоставиха зала и представление. Можеш ли да ги включиш? Трябва и на тях да се отблагодарим.

Гери, ще прегледам какви снимки имам днес като се прибера от работа - къде трябва да ги пратя? в какъв размер?

КД Средец съм споменала още в първото изречение, но че там се е провел празника.

Доли, хубаво е да пратиш няколко снимки, избери и две-три, ако има с Елена, Крум, Ирен, в по-голям размер мисля че е по-добре да бъдат. Мейлът на списанието ще намериш в общата поща.

Общи условия

Активация на акаунт