КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 28 223
  • 528
  •   2
Отговори
# 180
От Милица научих,че не било просто небце,а мъжец! Laughing Всезнайка ни е тя. Laughing

# 181
Небце и мъжец са различни неща
. Мъжецът е висулката между слимиците.

# 182
Небце и мъжец са различни неща
. Мъжецът е висулката между слимиците.
Не го знаех...

# 183
  • София
Хайдеее, към хубавата ТВ петъчна вечер (преди уикенда)!
М.Бехар е даже пиар на всички пиари не само у нас - а и в една от международните организации. Извън Черешката - докато сме се познавали и виждали (преди поне 10-тина год.) - човекът си има и чувство за хумор и много е обиколил. С Милица би трябвало рекорд да направят тази игра.
Поли с Пъдев, ПП на квадрат - успех и на тях!
На всички вас пред екрана и вечерния аперитив - наздраве!

Ето и връзката с темата на книжния ни клуб и БГ-сериалите: а, де, мамникът или лехусата не мият чинии? Simple Smile

Първата част - и двата отбора без грешен отговор! Браво!
Готина игра правят. Поли (у дома я харесваме) ми надгради впечатленията за умно момиче. А Пиарът, оо, какво ли не прави наистина - тази вечер забава и хубаво настроение преди почивните дни. (Да видим кой ще бие, все пак, накрая...)

Жалко, че не успяха да отбележат постижение без грешен отговор. Но пък сумите хич не са лоши. След преразпределението току-виж публиката успяла да вземе по 100 лв. на калпак.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 21:53 от EmBrother

# 184
  • у нас
Интересен въпрос за джамията.

# 185
  • София
Финално: ... и аз бях за Конго, признавам.
Малко ме е яд някак за Милица и Максим. Но пък публиката зад ПП взеха даже над 100 лв. на калпак.
Мн. хубава вечер ми беше. (Е, ако в Хелса, примерно, бях видял да "сушат" цяло пиле със сешоар - щях да го знам, ама ето пак го научих трика.)
Спокойни почивни дни, банда! (Старите днес "соцмладежи" знаят, че на 7.11. празнувахме ВОСР. Затова тази напоителна с настроение и знания вечер, пих водка. Имахме и купешка руска салата, т.е. "френска", според тях. С КДЗ на екрана - безценно.)

# 186
И аз бях за Конго... Във "Винету" книгата има сцена от Мисисипи и мислех,че тя е дълга река...

# 187
  • България
Изпуснах Максим Бехар, ще се гледа на запис, ясно е.

# 188
  • София
Чакам, чакам, чакам... и никой не се появява да рече думичка за Сашко и подопечните му дами и господа. Хубави отбори тази вечер. Хубава игра. Комбинацията - Лили/Мили - особено добра комбинация. Знаеща и късметлийска. Дано устискат и изкарат повече тази вечер.
Честит ви 10 ноември.
През 2012-а на днешния ден, на телефона за точно време съобщавали:
В 7 часа, 8 минути и 9 секунди на 10 ноември 2012 година ще бъде 07:08:09 10/11/12... Simple Smile

Според мен, е реката (Флийт)

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 21:35 от EmBrother

# 189
  • у нас
Тук сме, тук сме Grinning Отбор Милица са голям тандем с Лили. Големи сладурки. А Пъдев голям калитар днес.

# 190
  • Sofia
Какво е “калитар”?

# 191
Късметлия. Човек на когото му върви.

# 192
  • у нас
Привет, привет на всички! Интересни отбори днес. Ще стане хубава игра. Ути много се е фитнал. Приятно гледане, банда!

# 193
  • София
Добре сме дошли отново! Кой където и с когото (и с каквото на масата) е.
Ути сме го гледали, Дара ще ми е интересна да поразбера как й работи онова в черепната кутия - и извън майтапите (няма да липсват).

- А за мен си е отг А (ПП. И съм прав! Тия нашите двама защо тъй се подхлъзнаха?)
- За парфюма добре (но наистина немалко - и не от младите днес - германци се пенсионират там, дето са почнали работа; условията в големите фирми го позволяват)
- Поговорката "С пръд-я боя не става" доби количествен израз: Без такава - 600 лв. Simple Smile
- 1-ва лична греда: бях за песен на Асп.Лешников - пял е по Германия и практически е доста евро-известен в ония времена; а специално за консервите м/у войните - не плодове и зеленчуци в златна БГ градина - не мислех да са преуспели...
- Естествено, че е култово и вярно - за бирата с водка че се търсят и следват). В края на 80-те дори и една наша култова банда имаше такова парче. Знаели са... Simple Smile

Преди края, за да не се влияя. Приятно ми беше. Рубенсовият тандем си знаеше повече и отново ме научиха на по нещичко. Дара не ми беше неприятна тук. Но само зад чувство за хумор (всъщност, не особено чак; ПП. май си е ограничена откъм знания) и приятна отвореност в КДЗ не можеш да се скриеш. (Няма да се учудя, ако Пъдеви бият накрая - заради математиката. ПП. Хубаво, че НЕ.) Мисля, че това е най-високата спечелена сума, която съм виждал до сега.

Веднагически след кадъра с победителите отивам на мачовете другаде. Затова:
Хубави почивни дни (топличко ще да е, помага за настроението), успешни и любими занимания, весели трапези с близките ви хора!

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:00 от EmBrother

# 194
  • у нас
Чудесен тандем бяха Милица с Ути. Продължавам да се удивлявам на знанията на Милица. И какъв късмет. Точно сутринта да й попадне информация, която ще й донесе победата вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт