КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 24 424
  • 461
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Кака Лара и моя приятел уфофен - Боби (при него обаче, баща му е в дъното на всичко с неиндефицирана база).
Саше, у дома го поемаме на вечеря, не преди/след, защото тъй не се впечатляваме дали приемаме салата от кис.зеле с узо или тиквички/патладжан и домат с водка.
Скрит текст:
А за мед.бележки по време на образователните ни години - (ето, признавам за пръв път из форума), в нашата гимназия ги пишех пък аз, ама напротив твоето - с почерк, дето диагнозите се четяха ясно (тъй и не задълбах нататък с латинския Sunglasses). И освободих себе си и приносителя на самите бланки (от баща му, естествено) от военно - като и ни диспанзеризираха. Няма да обяснявам на младите как нейде из гимназиалните години се ходеше в Говедарци на военно обучение... Simple Smile

Добри дошли в петъчната вечер, да мечтаете за дейности в почивните дни, които да ви се изпълнят.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 20:23 от EmBrother

# 451
Гледам ги, но  нямам възможноост да коментирам.

Разтяга се панделката (според мен).
Не знам какво е модерно при букетите, аз харесвам саксии.

# 452
Кака Лара и моя приятел уфофен - Боби (при него обаче, баща му е в дъното на всичко с неиндефицирана база)
Не знам за баща му, но Боби Лазаров го помня от Радио Експрес и Радио Витоша, беше известен водещ.. на разни игри предимно. Млад, слаб, висок...вечно усмихнат.
Иначе UFO темата често я вмъква, дори и в прогнозата за времето вкарва пак теми.. космос, планети.. Grinning

# 453
  • София
Боже, тия ме светнаха за басните в старата "постсоц" чалга - безценно! Става за нАучно изследване.
Дизи, даже закратко бяхме заедно в Експрес (той си беше там, аз гастролирах с "Муз.кутията"). Те са "паранормално" семейство изобщо, таткото е в основата на "истината, която е някъде там".

Ха, въпрос за шеф Манчев-авокадото. Каквото и да е - не ползваме у дома.

# 454
  • София
То това за рязане, без да е измит плода/зеленчука е опасно и не само за авокадо, защото набива мръсотията навътре.

# 455
Пъдев не си мие плодовете - представям си как се въргалят по земята в някой мръсен склад, а после ги хващаме с ръце и направо ядем... Аз ги мия с течен сапун (включително по празниците).

# 456
Малко по-късно ще видя предаването, че сега съм на "Черешката".  Кака Лара не беше ли участник и миналата година в "Кой да знае"?
даже закратко бяхме заедно в Експрес (той си беше там, аз гастролирах с "Муз.кутията"). Те са "паранормално" семейство изобщо, таткото е в основата на "истината, която е някъде там".
Скрит текст:
Кутията нали беше по Дарик радио всяка сряда? А в същото време по Радио Експрес вървеше "Блус до дъно" по Радио Експрес май...  В годините преди интернет, какво забавление имаше освен няколко радиостанции, няколко телевизии и много книги, xexe... Та затова се помни. Няма пренасищане като сега.

# 457
Много лесен въпрос - Салвадор Мунди; като гледам другите - и да не знаех отговора, щях да го отгатна.

# 458
  • София
За теб е лесен, аз отговорих като Милица Wink

# 459
Най-накрая победа за отбор Пъдев. След 5 поредни за Милица ( автокоректът упорито го преправяше 100 пъти на Милиция )Joy

# 460
Другите две си стоят в съответните музеи и са национални съкровища.

Тази картина с Христос не е на Леонардо, а Ателие Леонардо - т.е. нарисувана от неговите ученици (той може и да е имал някакво участие). Била е предложена на музей (не помня дали на Лувъра или на друг) и са отказали да я купят.
Мисля, че купувачът беше някакъв шейх и се говореше, че е надплатил много. От продажбата не се знае къде е - имаше някакви слухове, че я окачил в стая в яхтата си.

# 461
  • София
Дизи,
Скрит текст:
от Дарик се върнах в БНР и 6 мес. по-късно новоизбраното р-во (НСРТ - праизточника на СЕМ - бламира предишния директор) ни махна всички, дето сме били "новодошли/завърнали се". Та, минах и през Експрес за някъде половин година. Но оня ми радиопериод с "Кутията" и "Блек Топ"-а (класацията за любителски записи на български), макар да мина през 3-4-5 станции, не си го разменям за нищо. Беше истинско всичко, беше желано, с много хъс правено и... славно.

Аз също се колебах над Вермеер. Докато оттатък Мая (Трейтърката от Острова) най-сетне спечели нещо и бабата на участник взе книгата-втора награда, тук "Милицията" отново заложи колкото другите. Не познаха, но - става ми фиксидея - кога някой ще заложи 537 Е, или поне около кръглите суми - 495 или 605?
ПиКю х3 - благодаря за припомнянето!
На всички - вижте "влизането" ми в тази вечер: да ви е готино в почивните дни! (Ние май ще идем да погледаме Сурва(та) в Пк.)

Общи условия

Активация на акаунт