КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 28 700
  • 531
  •   1
Отговори
# 420
Приятни гости бяха, ненатрапчиви..Е; нямаше и много смешни ситуации но въпреки това беше приятно. Колко различна е атмосферата в зависимост от гостите. Понякога заради тях пропускам епизода.

# 421
  • София
Публиката продължава (е, с няколко души, ама...) да предпочита Пъдев. А отб. Милица започна направо с гювеча: хем питанка за 300, хем - малко италиански и верният отговор е... А/.
Добре дошли пред екрана и тази постоплила се вечер (преди да станело отново студено и мокро - според синоптиците).
Браво, Неве!

# 422
Милица е сладур, но мен Пъдев ме печели със всеки епизод все повече Stuck Out Tongue Winking Eye

Неве направо разкошно изглежда Sunglasses уау!!

# 423
  • София
Съгласен! Но (по първото) не съм готов още да предам Милица. Simple Smile

За листните въшки съм пас. Имах проблем с мравки на терасата и научих, че се появявали там, дето имало л.в. Е, при нас нямаше. А мравките бяха в напукана изолация в перваз под балкона. Костваха ми размисли да ходя на психиатър - понеже се борих с тях месец време и ги проверявах през 2 часа главно привечер... Imp

# 424
  • София
Неве каквото е направила наистина е уау! В един момент на млада Мерил Стрийп ми заприлича.
Аз винаги съм от отбора на Милица, но Пъдев ми е толкова симпатичен Sweat Smile че на мъжа ми съм казала, че  ако реша да го сменям с Пъдев ще е ха-ха.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 20:44 от emeto®

# 425
Софроний?

# 426
Абе това за Софроний също го е имало като въпрос, помня го. Или бъркам игрите?
Оф, много ме е яд. Тая Бабинова за втори път подвежда Христо. Голямо кречетало!

# 427
  • София
И аз бях за Кейдж.
А Неве наистина човек да вземе да я сънува след играта...
Продължавам с пиратите, до утре, банда! Порадвайте се на затоплянето (което щяло да е късо, според ония, дето им плащат да ни стресират с времето).

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:43 от EmBrother

# 428
Той Кейдж си беше поплешив още от младини,та затова стана объркването... Yum

# 429
А защо Уикипедиа казва друго?Simple Smile

# 430
Какво казва Уики? Кой е по-дърт?

# 431
Моя грешка, нещо се подведох. Оказва се , че разликата им е от 1 месец

# 432
Неве едва я познах, много добре изглежда, нещо е променила по лицето си....

# 433
Мисля, че е професионален макиаж. Много добре изглеждаше. Много свежа.

# 434
  • Разпиляна във въображението
Аз съм си отбор Пъдев. И пак Милица удари, очаквано, 300 евро. Просто няма пропуск. Много ме дразнят тези 300 евро. Просто не го виждам честно. По-добре да вдигнат печалбата на въпрос - 200 да ги направят.

Общи условия

Активация на акаунт