КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 23 863
  • 446
  •   2
Отговори
# 435
И аз може да съм пристрастна, ама на Милица въпросите са много по-лесни като цяло, а и Сашко почти винаги дава верен отговор при нея. Тива , съчетано със самодоволството й, доста дразни Simple Smile

# 436
И аз може да съм пристрастна, ама на Милица въпросите са много по-лесни като цяло, а и Сашко почти винаги дава верен отговор при нея. Тива , съчетано със самодоволството й, доста дразни Simple Smile
Мислех, че само аз го забелязвам. Олекна ми, че не съм сама.
Започнах да забелязвам тези нюанси, след като Милица много грубо подсказа при една смяна на местата - развика се "не, не!", те се замислиха и смениха отговора. И разни други, но не ми влиза в подробности.
Пъдев е над нещата, и затова ме печели.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:08 от Тук там

# 437
Ама какво е виновна Милица, че е/са избрали точно такъв въпрос? Да го беше избрал Пъдев! А друг въпрос е, че ако за някой е лесен, за друг е труден. Отбелязвам, че Пъдев ми е много  симпатичен. Дори не го познавах преди това- не съм гледала "Татковци". Но, ако сме обективни, трябва да признаем, че Милица има много знания. А дали Сашо при нея отговаря по-често вярно и то нарочно, си е теория на конспирацията.

# 438
  • Разпиляна във въображението
Просто често нацелва точно въпросите с повече пари. Мен това ме дразни. Искам това да се махне.

# 439
Мен Милица ме дразни накрая когато се решава кой ще победи. Нито умее да назове колко пари , и на оглед лесни въпроси се дъни.

# 440
Колко сме различни и виждаме нещата различно, защото за мен Пъдев често има късмет и макар и без знания налучква верния отговор. Откакто го гледам се чудя дали не му дават верните отговори, как без да знае успява да нацели верния отговор. И все усещам желанието му да бие на всяка цена, дори когато има вероятност Милица да спечели и са заложили на един и същи отговор, той се надява да са заложили на грешния отговор, ами детско и инфантилно поведение, хората да останат без награда, само и само да не бие тя (наскоро такъв фрапантен случай беше в новогодишния епизод, много доволен беше, че той спечели с 1 евро или нещо подобно и публиката не взе нищо, но нали се води, че той е спечелил, доволен е). Докато тя ми е точно над нещата, никога не се връзва толкова, ако губи или не спечели, нито всичко ѝ е на всяка цена. Оставя и госта да избира категории и да дава отговори, докато Пъдев почти никога не прави такива жестове към госта.
Явно има значение на кого се симпатизира и затова виждаме различно, на Пъдев също му се падат лесни въпроси, падат му се и въпроси за 300 евро, но това е на късмет все пак. В началото когато въведоха смяна на местата Сашо с малки изключения винаги даваше верни отговори при пъдев и грешни при Милица. Който не вярва може да провери от началото на миналата година май въведоха смяната на местата.
Да не споменавам, пък колко много знания има тя, има ли въпрос, по който да не може да каже нещо. Страхотна е, особено в любимите ѝ флора и фауна, наистина се изумявам от познанията ѝ. Харесвам и уважавам много начетените хора!

# 441
 като мъж не иска да губи от жена и то начетена жена. милица наистина е над нещата, но ицо не е такъв.

# 442
  • София
И аз мисля, че Милица е над нещата, беше ѝ станало неприятно, че напоследък губеха по-често, но тя оставя и гостите си да отговарят дори, когато мисли, че не са прави, докато Пъдев натиска и не ги слуша. И двамата ги харесвам.

И аз успявам често да позная къде ще е въпросът за 300 евро, не мисля, че някой ѝ казва. Въпрос на усет, понякога и от името на категорията се разбира, че ще е въпрос от спонсор.

# 443
  • Разпиляна във въображението
Въпрос за Фауна - оооооо, въпрос от публиката за 300 евро. Ама разбира се.

# 444
  • София
Пъдев пак "по интуиция", миличкият, "позна", че водата от варенето на яйца може да се ползва за торене... Joy
Интуицията на Пъдев си има име и най-често се нарича... Сашо Кадиев. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аман!

# 445
Чудя се дали го правят от неграмотност или умишлено да всяват повече хаос и неразбория, но редакторите на това предаване редовно формулират некоректно много от въпросите си. Тази вечер  за Миг Джагър - ако беше "правнука МУ" щеше да е двусмислен - можеше да се отнася както за правнука на самия М.Д., така и на сина му. но при "правнука СИ" двусмислие няма, това е еднозначно правнука на сина който очевидно може да е по-голям от прадядо си единствено при пътешествие във времето. Но това само леко смути  Милица, но не и' попречи да даде невъзможния "верен" отговор

# 446
Въпросът за Баку снощи беше доста лесен. А че Пъдев и Бабинова мислеха, че Азербайджан има излаз на Черно море... това беше направо нелепо. 

Милица колко подробно отговаряше за онези птици... Личи си, че доста е озвучавала научно-популярни филми в дублажа и знае какви ли не подробности за животинките.... Като се четат текстове и голяма част... се помни.

Общи условия

Активация на акаунт