КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 29 252
  • 549
  •   11
Отговори
# 540
Какво има да му чакаш? То по-лесно то това няма начин. И ученик ще отговори вярно.

# 541
  • у нас
Доста лесни въпроси днес.

Уау, еротични списания...

# 542
  • София
Сигурен бях за еробиблиотеката на Б.Райнов. Трябваше да се съобразят с интелектуално-културните ценности, които по онова време (неговото, след някое време и моето) ни бяха забранени, спестени или направо заклеймени. (Няма как полицията да му дава конфискувани оръжия, нито пък есенните листа са чак такова изкушение - даже и парижки - за малко по-малко рисуващия брат Райнов.)
ЧС. Знам, че не е ОК да бухаш горещия тиган в мивката, ама и аз го правя. И колкото по-скъп е тиганЯ, толкова повече не мисля за изпаренията. Simple Smile Ама след като пусна и крана на студената.

# 543
На Б.Райнов нищо не му е било забранено.

Това важи за старите тигани. Нашият тиган (става и за индукционни,и за обикновени котлони),от години го подлагаме на студена струя вода и нищо му няма.

# 544
  • София
Трябва да призная, че Галин ме изненада приятно. Не че съм знаел какво да очаквам от него..., неочакваното? Приятна вечер. При мен надграждането е - тухла в двора на Комодорс (не че ще ми трябва).

Хубава седмица на всички. Бързо стопляне! На отпускарите - още сняг и бързи ски.

# 545
Тъкмо щях да пиша същото за Галин.

# 546
На мен пък ми бяха трудни за гледане днешните гости... Девойчето много семпло, а Галин показа някакви знания в неговата област, но беше много дървен и без чувство за хумор. Оф, свършиха ли интересните хора, че опряха в последно време до чалга гилдията?!?

# 547
  • София
Предварително (за да е ясно) - на чешки театър е "дивадло", а зрителите са "дИваци".

Та: понеже недолюбвам шефа (сегашния) на артистите, но и понеже коментарите по финала на мача още текат... предпочитам като обикновен "дивак" да гледам (засега) все още оттатък. Нищо, че Левски падна.
Тази вечер твърдо съм (ха-ха, отново) за отбор Милица.

# 548
Шекспир не се знае кой е,но те за сина му питат! Yum

# 549
  • София
Ето, с готини гости колко добре се получава! А не като снощи - отказаха ме по средата.

Общи условия

Активация на акаунт