Какво направих днес за себе си? тема 24

• 2 107
  • 42
  •   2
Отговори
# 1
С благодарности за новата тема Heart

Подготвям се за празник утре. Вярвам, че ще е хубаво.

# 2
Благодаря за новата тема.
Пореден супер приятен ден на плажа.

# 3
Джакузи, римска баня и сауна + обеден сън

# 4
  • София
Нови книги и печат в книжката...

# 5
  • Козлодуй
Пих кафе, играх на компютъра - по този начин си изчиствам мозъка Simple Smile

# 6
  • Mediterraneo
Поръчах си някои неща за ваканцията през ноември. Вече ме сърбят ръцете да опаковам багаж, а остават 2 месеца и половина.

# 7
  • Козлодуй
Ние поръчахме и предплатихме екскурзия до Виена през декември Simple Smile

# 8
Разходихме се с мъжа ми покрай реката.

# 9
  • София/Севлиево
Прочетох цяла една книга от 493 стр(отдавна не бях отделяла толкова много време за четене,но на последното море се захванах с една трилогия, която накрая ми бе толкова интересна,че почвайки късно снощи последната част и стигайки до 20 страница ,днес просто зарязах всичко и я прочетох цялата).Това ми се отрази доста добре на вътрешното състояние...

# 10
Благодаря за темата, Тарти! 🤗

Отметнах годишната техническа профилактика на колата ми в сервиза. Винаги ми я връщат изчистена отвътре и измита отвън. 😊
Елислава, коя е трилогията?

# 11
  • Варна/Благоевград
Пусках си една поръчка от нова кожа за два серума и един мист . Изтеглих си 7-8 нови книги и си подредих шкафа с лекциите от миналата година . От 15 влизам в джаза със стаж в болницата от университета.
Днес трябва да купя на детето пантофи за детската градина и да си я изпратя за последна година на 15 септември в градината. Кога минаха 6 години и кога ми порасна толкова детенцето ,че догодина да е ученичка ,не разбрах,  имам чувството, че я родих преди 2 години ....

# 12
  • София/Севлиево
Благодаря за темата, Тарти! 🤗

Отметнах годишната техническа профилактика на колата ми в сервиза. Винаги ми я връщат изчистена отвътре и измита отвън. 😊
Елислава, коя е трилогията?
"Силоз ",Хю Хауи ,май и сериал или поне филм има по нея.Тези дни ще го потърся и се надявам да го намеря преведен на български...

# 13
Поспах хубаво следобяд, че само ядове от сутринта. Веднъж да настаним малката дъщеря в София, че да ми олекне.

# 14
  • Mediterraneo
Боя, маникюр и педикюр. Довечера излизане със сестра ми. Цял ден съм сама с кучето, успях добре да си почина.

Общи условия

Активация на акаунт