Какво направих днес за себе си? тема 24

• 2 107
  • 42
  •   2
Отговори
# 30
В Юск има супер възглавница за 20лв Wink

Започнах разопаковането на багажа. И минах през библиотеката

# 31
Точно в  Юск видях тази за 79 лв. От там взех за 22,50. Имаше и някакви за 13,50, но не ми харесаха. В къщи има 4 бр ортопедични, никой не иска да спи на тях.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 06:22 от мекичка*

# 32
  • София
Тренировка, кафе с приятелка, билети за театър и концерт.

# 33
  • Mediterraneo
Мързелив следобед в леглото с филм и книга.

# 34
Питах го измежду другото дали ме обича.. обаче не помня какво ми отговори. Но съм в много приповдигнато настроение след разговора.

# 35
  • При децата ми
В събота бях на гости. Много вкусна храна беше приготвил домакина. Да си оближеш пръстите! В неделя кафе, направиха ми закуска и после на тръстиката!  Smile

Вчера, първи учебен ден за малкото дете, което вече не е никак малко и обяд с мама.

# 36
Днес се върнах на работа след отпуска. Беше трудно, но до обяд успях да приключа с всички въпроси, които са се натрупали през времето, когато ме нямаше. Сега вече мога със спокойствие да продължа седмицата

# 37
11 000 крачки и хубава книга

# 38
Ям грозде.
Резервирах тридневна почивка на планина. Това ще ми е подарък за РД. Ако ММ не иска с мен,  сама ще ида, ако трябва с автобус.

# 39
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
От днес подновявам ежеседмичните ми посещения при психотерапевт. Много ми липсваха през ваканцията.

# 40
  • София
Купих си малко козметика - балсам за устни, лакове и лосиони. Започнах нова книга.

# 41
Две парфюмчета си поръчах. Времето се захлади и живнах 🥰

# 42
Уж закрих плажния сезон, ама някак с усещането за нещо недовършено, затова в събота ще ида на море. Стартирахме и проектът Куба - всеки месец заделяме във фонд за почивка някъде. Не знам къде, няма да е в Куба, някъде! Където и да е, все ще е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт