Какво направих днес за себе си? тема 24

• 11 724
  • 219
  •   3
Отговори
# 195
  • При децата ми
Бях на фризьор.

# 196
А аз имам час за козметик

# 197
  • София
И аз. За пръв път ми се случва да успея да запиша час от днес за днес. А утре съм и на лазерна епилация.
Вчера, тъй като ме ядосаха домашните, обявих боийкот - без готвене и пране. Мисля и днес да продължа.

# 198
  • Варна
Спечелих си комплект от инстаграм на Floradix, билкова кръв и магнезий. Билковата кръв на същата марка ми я изписа ендокриноложката за след раждането, та съм повече от доволна.
А днес си получих другата награда от ДМ и Балеа.

# 199
В някои дни най-хубавото е усещането, когато вечерта махнеш сутиена и се хоризонтираш. Твърде много емоции днес, повечето са хубави.

# 200
  • София
Купих си боти. Доволна съм. Simple Smile

# 201
Боядисах си косата

# 202
  • При децата ми
Изпих си сутрешното кафе с приятелка. Заредихме се и двете!

# 203
купих си масичка за кафе за хол и ще си я сглобя сама

# 204
  • София
В обедната почивка ходих на лазерна епилация, също и до Сиела за подарък на едно детенце. За съжаление, нямах време да си позяпам книжки, но и без това имам прекалено много и съм си наложила възбрана. Simple Smile

# 205
Поглезих се с любим шоколад от детството - LZ. Въпреки, че останах леко разочарована, че вкусът е доста променен.

# 206
  • Mediterraneo
Пристигнаха ми два календара с козметика, отворих ги , разгледах ги и пак ги прибрах. Ще чакам сега и дъщерите ми да направят същото и да започваме да си ползваме продуктите.

# 207
  • София
Купих си бански Simple Smile и лента за глава Heart

# 208
Любувам се на побелелия Пирин. В далечината някой реже дърва, но не е дразнещо, а приятно и създава усещане за уют. 🌳

# 209
  • Mediterraneo
Върнах се във фитнеса след почти 2 месеца. Гроги съм, всичко ме боли, но болката е сладка.

Общи условия

Активация на акаунт