Какво направих днес за себе си? тема 24

• 9 776
  • 179
  •   2
Отговори
# 165
Показа се слънцето, зарязах всичко и отидох да му се порадвам. Карах колело сред зеленина 10-12 км, бях и на Пилатес.

# 166
  • Sofia
Снощи започнах един корейски сериал след като си легнахме на лаптопа. "И ти ли си човек" Много приятен и от моите жанрове - за един робот. Гледах серия, след серия до 3 през нощта. Тази вечер, ако не ми се спи много ще продължа, ако - не, само малко серия или част от серия, но нямам търпение да видя как ще продължи.

# 167
  • София
Напоследък така са ме налегнали работни грижи, грижи по децата и тн битовизми, че не правя нищо за себе си. Или поне нищо, което да напиша тук (вечерното четене на книга като си легна някак не го броя, то ми е като яденето и дишането).
Днес обачем най-сетне спря гадният дъжд и си сложих новичките велурени боти. Simple Smile Сега чакам и заветното слънце дето са го обещали.

# 168
Дидка и аз пък имам нови велурени ботички. Но открих и кожени в гардероба, бях ги забравила.
Отспах си след нощна смяна и хванах пътя. Първа спирка е при фризьорката. После - шопинг. Зарязах всички битовизми, ще им дойде реда.

# 169
Отстоях себе си. Просто вече ми писна поведението и присмеха на определени хора, пък ако ще от "обида" да ме клепат за глупости пред шефа. Все пак прекарвам в службата повече време дневно отколкото със семейството вкъщи и ми е важно да се съхраня психически.

# 170
Напоръчах за мен и дъщерята сумай ти чорапи от Пирин Хил.
И за половинката и синчето също по едни с коледни мотиви, че са на път да останат без читави такива, а сезонът наближава.

Инак- пореден ден с разхозки из околията.
Толкова е красиво навън с тези жълто- червени листа!!! HeartHeartHeart

# 171
Бях на преглед и прочетох една книга. От години не съм чела книга за ден. Е, днес имах време докато чаках за преглед

# 172
  • София
Купих си нова кафе машина. Е, ММ ми я подари. Но аз си я избрах. Много съм доволна.

# 173
  • някъде другаде
Бях на заведение с приятелка.

# 174
Придружих мъжа ми на тренировка на открито - той си правеше упражненията с ластици, а аз обикалях стадиона в несвяст. Simple Smile като за начало и толкова ми е доста, но с раздвижването се чувствам супер!

# 175
По повод предния пост - да се похваля и аз, че от както съм в болнични всяка сутрин правя йога. Колкото мога, до където мога, далеч съм от професионални практики, но за обездвиженото ми тяло и това е нещо. Усещам се  витална и раздвижена и за пръв път от много време имам енергия, добър тонус и настроение. Дано това се запази и когато се върна в рутината на работа.
Допълвам се - след физиотерапията минах през работа и си пуснах 3 дена отпуск другата седмица. След това пих кафе с приятелка, после пазарувахме с мъжа. Взех си тиква и сушени плодове и познайте какво ще стане 👌
Някакви деца ( мои и на мъжа ми) щели да се прибират утре....дано ми се е причуло 🤣

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:59 от мекичка*

# 176
  • София
Бях на страхотна тренировка по мобилност, а за обяд си направих тортиля с телешка кайма, пълнозърнест лаваш и салата.
Доволна съм и от това, че се придържам към решението си да не пилея пари за излишна козметика, а и не само козметика, вече доста месеци. Днес установих, че в момента имам само един коректор, което е прецедент. Преди доста се поддавах на допаминовия кик да си купя НЕЩО, шкафовете преливаха, парите летяха, удовлетворението беше кратко. Вече добре обмислям какво ми трябва наистина. Та, това е нещо хубаво, което съм направила за себе си и днес си дадох сметка за него. 😃

# 177
  • Варна
Вчера ме избраха резервен печеливш в играта на ДМ и Балеа, та печеля комплект лимитирани продукти от Балеа. Да е жив и здрав първият печеливш, че не е реагирал в рамките на срока!

Днес си представях как в играта на Юск ме теглят мен и така и стана. Та си спечелих спален комплект.

Доволна съм много!

# 178
Запалих камината. Къщата е отвратително студена и сега стоя на верандата, за да се стопля.

# 179
  • София
Сутринта ходих да дам кръв за изследвания. Надявам се на добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт