Какво направих днес за себе си? тема 24

• 36 976
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Резервирах кратко пътуване

# 691
Карах го лежерно, петъчно.Последните 3 дни въпреки поледиците доста си походих.Влизах в магазини уж с намаления.Всеки ден нещо си купувам.Вече съм с три нови блузи и едни дънки.

# 692
Подарих си една спокойна вечер сама. Сега дращя из форума, след малко ще хапна, ще си запаля свещ и ще си пия винцето в блажена тишина и тъмнина. После ще легна с книга - знам колко са ми пенсионерски желанията, но това ме успокоява след тежката работна седмица.
Утре ще ходя на "лов" за саксия. Има тук един готин склад за всякакви джиджавки втора ръка от западна Европа и има страхотни саксии.

# 693
  • Бургас
Подарих си една спокойна вечер сама. Сега дращя из форума, след малко ще хапна, ще си запаля свещ и ще си пия винцето в блажена тишина и тъмнина. После ще легна с книга - знам колко са ми пенсионерски желанията, но това ме успокоява след тежката работна седмица.
Утре ще ходя на "лов" за саксия. Има тук един готин склад за всякакви джиджавки втора ръка от западна Европа и има страхотни саксии.
Ей, това много ми хареса и ще си го крадна!
Само дано успея да си го причиня!

# 694
Мен ми хареса и как Eva+ дращи из форума. И аз като нея дращя, но виното си го изпих.

# 695
  • при моите деца .....
След натоварената седмица се разходих из града, купих си вино...
Сега му се наслаждавам.
Наздраве!

# 696
Бях на масаж и маска след кратка коледно-новогодишна пауза, имах нужда.
След това хубаво се разходих по току-що навалелия пухкав сняг на връщане.
Зарадвах по-малкото дете с изненадващ подарък.

# 697
След малко ще имам неочаквана среща със скъпи приятели, в любим ресторант. Обичам съботите Grinning

# 698
  • Mediterraneo
Успях да открадна десетина минути между поривите на вятъра и да пия кафе на слънце на терасата.

# 699
Фитнес, плуване, джакузи, сауна.

# 700
Цял ден вкъщи на топло. Имах гости, брат ми. Решавах судоку. Сега съм с чаша горещо какао и форума.

# 701
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Поразходих се под дъжда, с новият ми чадър - червен на бели точки. Добре ми се отрази.

# 702
Спонтанен обяд навън с мъжа ми и сина.
Всичко това по време на непланиран, но доста сполучлив и богат шопинг тур.

# 703
Разходка с дъщеря ми

# 704
Наколко часа насаме с дъщеричката ми. Отдавна не сме си прекарвали време само двечките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт