💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 680
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Привет, момичета!🌻
Продължаваме с коментарите/клюките от ИГ. Вчера Керем първо бил лайкнал пост на Мелиса С. и след това веднага пуснал сторито с Лизге, на което флиртува с нея.
Коментарите са, че Гюнфер е лайкнала поста ма МС през профила на Керем.😅😅

# 541
  • София
Здравейте! Flowers Leaves

Мисля, че разгадах фрагмана. Grinning Размесили са сцените, но според мен никой не е прострелян, в края на фрагмана, когато се боричкат са със същите дрехи, с които са в ареста. И Аслъ е със същите дрехи, с които беше в края на 2ри епизод т.е. всичко това се случва по-късно на същия ден. Никой не е пострадал, но заради оръжието ги задържат в ареста, Рейхан и Метин ги освобождават.

Sunglasses
  И фраг 1,  еп. 3 "Сърцебиене"
https://www.youtube.com/watch?v=QGpMP9h8afg
Скрит текст:
- Още от първия ден, в който те видях... това сърце бие като лудо, Арас!
- Толкова си привлекателен. Трудно е да не се влюбиш в теб...
- Никога не съм си мислил, че ще завиждам на Мелике. Тя има прекрасна майка.
- Водим Рейхан във фермата, за да я успокоим, а не да я подлудим.
- Обвини Арас за инцидента, но ако беше добра майка, нямаше да я оставиш да шофира отново след инцидента, който скри.
- Рейхан, не прави това! Рейхан, отвори вратата!
- Вместо да се извиняваш, все още отстояваш позицията си, Рейхан, нали?
- Дните, в които ти вземаше решения вместо мен, отминаха.“
- Купих тази нова къща!
- Брокерът, г-н Окан, ни продаде тази къща.
- Ако Окан не бъде наказан сега, ще се измъкне!
- Кой, по дяволите, е този Окан? Не се бой от нищо!
- Този ​​негодник? Ще отида и ще го убия! Разбираш ли?
- Остави ме на мира!
- Всичко е по моя вина...
- Арас, не, не е твоя вината. Много по-добър си, отколкото си мислиш.

# 542
Превод на Платоничен ще има, но малко бавно ще стане за съжаление. Първи епизод вече е преведен. Много ангажименти имам аз лично и се бавя, но ще стане.
Интересен и забавен е много, заслужава си да се изчака Simple Smile
Има с руски субтитри преведени епизодите, ако искате ще ги сложа, за да не чакате.

Не успях да гледам първи епизод на Любов и Сълзи, но се надявам да упсея да наваксам и в петък да го гледам онлайн. Много са  ми на сърце Ханде и Баръш. Харесват ми като двойка в този сериал.

# 543
Бл@ги, и на мен много ми харесват Ханде и Баръш в този им проект. Наистина има голям синхрон в играта на двамата. Надяваме се да бъде силен и въздействащ сериалът и да има успех, който и двамата заслужават.

# 544
  • София
Благи, Flowers Bouquet

Nature Dizzy "Любов и сълзи", Мейра

Nature Dizzy Утре, 2 еп.

Nature Dizzy И Ханде!

# 545
"Любов и сълзи" - резюме на 2 еп:

Науката, че Мейра има три месеца живот, е опустошителен поврат за Селим, който е бил решен да се разведе. Въпреки че вече не вярва, че този брак може да продължи, знанието, че жената, която някога е обичал, върви към смъртта, го принуждава да преосмисли решението си.

Тази новина, която идва в момент, когато са се отчуждили един от друг, поставя Селим пред нова дилема: По-трудно ли е да си тръгне или да остане?

Мейра, от друга страна, се опитва да се справи с тази новина с голямо самообладание. Въпреки вътрешния си смут, тя избира да потисне чувствата си и да пази болестта си в тайна както от семейството си, така и от околните.

Годините на конфликт със семейството ѝ и особено напрежението с майка ѝ обаче правят този процес още по-изморителен и самотен. С изтичането на времето Мейра се изправя пред вътрешния си страх да бъде сама, докато Селим започва да се съмнява в смисъла на това да остане.

Докато двамата се опитват да съществуват в една и съща къща, но с различни емоции, във взаимно мълчание; Неочакван посетител от миналото отново разклаща баланса. Под натиска на времевите ограничения на Мейра и чувството, че Селим е в капан, дуото ще се изправи пред нови конфронтации пред лицето на този изненадващ посетител от миналото и неочакваните събития, които ще се развият.

# 546
Благи, не се притеснявайте, ще си изчакаме, когато - тогава 💐

Още нови кадри от предстоящия 2 еп.

Епизод 5 бил готов вече.
Заглавието на епизода ще е  „Отварянето на заключени врати...“

# 547
# 548
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 549
Сестри Етчел много стилни. Но Ханде е класа 💥

# 550
# 551
...А Арзу можеше да е на мястото на Гамзе ..... обаче, сега само ще гледа и ще цъка с език ....

# 552
Платоничен: Хотел „Синя пълна луна“ | Зад кулисите | Netflix

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт