💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 161
  • 726
  •   2
Отговори
# 660
Мики, 💐

Трети епизод се очертава да е много хубав. Май ще пробвам в петък да гледам по картинки заедно с вас 😉

# 661
  • София
Здравейте! Flowers Leaves

Sunglasses
Докато чакаме буквичките:  откъси от еп.2, "Любов и сълзи"

https://x.com/i/status/1971634340304920725

Мики, Flowers Bouquet

# 662
Рейтингът:

# 663
Лошо..
Май са единствените, чиито резултати падат тази седмица..

# 664
Алекс, какво печели или какво не печели - точно ние няма как да знаем. Но да се заблуждаваме, че Керем е избрал безличната братовчедка на Хакан, само защото тя е нещо повече от хилядите му други обожателки - айде нЕма нужда да се заблуждаваме и да се уверяваме в това. И да реши да прекрати отношения “поради натоварен график” само 2 седмици след като и Ханде е прекратила своите - това точно няма как да е съвпадение. Аз не мисля, че има шанс отново да се случи нещо межди Ханде и Керем, но и няма как да повярвам, че всичко е случайност и съвпадение.

# 665
  • София
Да, не изглежда добре картинката. Smirk Мисля си за артистите и екипа, те са професионалисти, но как да се мотивираш да продължиш, когато драгия зрител не харесва и одобрява работата ти? Къде и в какво  е проблемът?! Thinking

Sunglasses
още от еп.2, "Любов и сълзи"

# 666
Жалко, не се приема добре сериалът на Ханде и Баръш... Разбираемо е донякъде. Твърде много, твърде често заедно на екрана.... Признавам си, че ако Любов и сълзи не беше римейк на корейски сериал и ако не бях толкова любопитна как друг екип ще го пресъздаде, новината за пореден проект с Ханде и Баръш бих я подминала с безразличие.

На мен като зрител стига да ми харесва не ми е важно дали ще е на върха или ще стърже дъното на класациите и ще го броят за абсолютен провал, но дано изкара 15-16 епизода да не са им все пак напразни ентусиазма и усилията Flowers Four Leaf Clover
В Туитър отбелязват като голям плюс по-малката продължителност на епизодите.

# 667
# 668
Момичета… ето нещо, което ще ви оправи моментално настроението:

Нашите лъвчета, нашата гордост!!! Страхотни, млади българи, благодарение на които сърцето ми прелива от емоция, гордост, а очите ми са пълни със сълзи! Heart
След 55 години отиваме на финал!

# 669
Браво на нашите!

"Любов и сълзи"
Още 14 еп. все ще се задържат ... Sunglasses

Yellow Heart

# 670
  • София
Браво на нашите момчета!

Sunglasses
още от еп.2, "Любов и сълзи"

# 671
# 672
Ново/старо
Керем и Гюпсе
https://x.com/live__for_music/status/1971864557099618327
„Да поговорим за лицевите опори“ 😂
Керем ни разказва за тренировъчната си програма, докато Гюпсе ви насърчава да слушате

# 673
Зад камера на 3 еп. на сериала "Сърцебиене"

# 674
Здравейте! Flowers Hibiscus

Много се радвам, че спечелихме и сме на финал.

Очаквах да сме нагоре, но каквото такова. Не се ядосвайте, няма смисъл. Турците трудно гледат качествени и луксозни сериали. Satisfied

Скрит текст:
А може и Арзу да плаща за нисък рейтинг. Шегувам се де, ама ми мина през главата. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт