💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 29 854
  • 726
  •   2
Отговори
# 675
Аз идвам в лоша новина:
В Туитър се завъртя, че сериалът "Любов и сълзи" има сигурни епизоди до края на октомври.След това сериалът може да бъде финализиран.
Очаквал се рейтингът следващата седмица и ако е незадоволителен няма да следват оригинала, а ще минат към "турска" версия и промяна на сценария.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:21 от tina-latina

# 676
Започнах да гледам втори епизод. Първи не съм гледала все още. Наистина не разбирам този рейтинг.
Не съм го изгледала до края, но първите ми впечатления са, че въпреки че е трети проект няма нищо общо в героите им и начина, по който ги пресъздават.
Харесват ми Ханде и Баръш.
Има и драма, има и хумор и то забавен, а не клоунски (в който в стремежа си да запълнят време правят героите на полуидиоти)
Разкошна музика, актьори, места на които снимат, начин на снимане. Лукс от всякъде. Гледайки ги разбираш, че наистина са богаташи, а не като в други сериали, в които баш коконите ги кипрят от Зара и ХМ.
Надявам се да има раздвижване в рейтинга, за да се задържат на екран, а ако не, поне да имат договор с платформа. Бих го изгледала и там.
Започнах да го гледам, за да ви го преразкажа набързо, докато излязат субтитрите и се зарибих. Ще го гледам с кеф, а не по задължение.

Мейра и Селим Heart

Дилеми, много ме зарадва с твоя обзор на сериала. Hug

# 677
Много ми хареса на мен сакото на Мейра.

Но като му видях цената ( четирицифрена в долари) вече не ми харесва толкова 😂

# 678
Според мен ниският рейтинг се дължи на факта, че това е трети или четвърти пореден проект на Ханде с Баръш. Публиката е пренаситена да ги гледа заедно и ги приема като част от пейзажа.

# 679
Керем, Хадисе и Инан в Милано

# 680
Керем и Хадисе са в милано за модното шоу на Долче и Габана.
Инан е с тях, разбира се.

https://x.com/live__for_music/status/1971915369180025334

# 681
  • Кърджали
Понякога въпреки актьорите, въпреки добрата история в оригинал, нещо липсва. Аз си имах такава болка с "Имам проблем", който пък беше римейк на италиански сериал - актьори от висока класа, историята като цяло добра, ама нещо липсваше и това се отрази и в рейтинга. Няма да се тръшна че е било защото нямало насилие, изневери, обичаи, драми... Да, това се гледа, ама ако се представи добре и другото се гледа, нищо че ги няма тези типично по турски неща.
И това че за толкова кратко време двамата вече по трети проект работят заедно, също има отражение. Толкова пренасищане с присъствие не води до добър резултат.
Самият сериал не мога да го коментирам, не съм го гледала /не ми е и в списъка за гледане на мен/, но общо взето това им е неутралното, странично мнение.

# 682
Страхотен е Heart Eyes

Голям си симпатяга, грее направо.

# 683
Керем и Хадисе са в милано за модното шоу на Долче и Габана.
Инан е с тях, разбира се.

https://x.com/live__for_music/status/1971915369180025334

Инан не беше ли на модното ревю на Х.Бос с Ханде?
В последно време (особено след засечката им при Нилпери) двамата са все с едни и същи хора. Двамата сияят. Някакви закачки се засичат от двамата в ИГ. На мен това ми е много съмнително. Преди засечката такова нещо нямаше и от двамата. Не бяха толкова активни в ИГ въпреки всичките им проекти. Нещо се случва.

# 684
Той Инан е навсякъде 😉😂

Явно Керем и Хадисе са се сдобили 😉

# 685
Стягайте се да изписваме темата.
Решила съм Мики да ни пусне днес нова. Satisfied

# 686
Страхотен е

# 687
Страхотен е
Скрит текст:

Честно, обратното съм, изобщо не му отива. Satisfied

Симпатяга е иначе. Раздялата и на него добре му се отразява. Satisfied

# 688
Инан не за първи път е на събития първо с Ханде и после с Керем. Много преди да се засекат на погребението.В конкретния случай с ревюто на Бос реално Инан не присъства. Отбелязвам фактите.

Толкова ми е нелеп с тази визия Керем, че няма накъде. Тези широки панталони, дълго палто не му правят услуга. Иначе изглежда много добре.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт