Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 19 916
  • 494
  •   3
Отговори
# 240
Всеки решава на кой да се довери. Важното е,че на вас е помогнал.

# 241
Средата в матката се мени, затова и биопсиите имат валидност. Аз например имах "оскъдни лактобацили" на микробиологичната биопсия декември 2023 и 4-6 левко/поле. Януари 2024 нямаше проблеми с лактобацилите, левкоцитите бяха 10-15/поле. Обаче и двете бяха скоро след корекция на истмоцеле и според мен не се беше възстановила лигавицата като хората, а първата беше правена и при наличие на ендометрит, за който още не знаехме тогава.
Предполагам и се надявам да съм права, че при следващата нещата ще са много по-добре, вече като е минала повече от година без задържана кръв в матката заради истмоцелето (което пък си води до хронично възпаление и бактериален растеж).

# 242
О със сигурност го има това. Но щом е имало левкоцити на първата биопсия, значи е имало нещо, но не са изолирали какво.

# 243
# 244
  • София
Някой конкретен доклад ли визирате или обяснението с какво се занимава Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ ?

# 245
Някой конкретен доклад ли визирате или обяснението с какво се занимава Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ ?
Има информация за всяка една от клиниките за процедурите. Според мен е полезно

# 246
  • София

Може ли да посочите къде точно? Линка, който е даден съдържа информация за дейността на Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ и има възможност да се изтеглят документи с доклади на дейността и тн.

# 247

Може ли да посочите къде точно? Линка, който е даден съдържа информация за дейността на Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ и има възможност да се изтеглят документи с доклади на дейността и тн.

Първия

# 248
Някой знае ли издават ли се фактури например с касова бележка от септември?

# 249
Някой знае ли издават ли се фактури например с касова бележка от септември?
Не би трябвало при изтекъл месец

# 250
Някой беше публикувал тези дни съответните страници в някоя от фейсбук групите, но според мен така представени за съжаление не дават смислена информация. Хубаво щеше да е да бъдат задължавани клиниките да публикуват адекватна информация за извършени процедури и съответна конкретна успеваемост на уебстраниците си, да ги видим колко са успешни успешните тогава.

# 251
Някой беше публикувал тези дни съответните страници в някоя от фейсбук групите, но според мен така представени за съжаление не дават смислена информация. Хубаво щеше да е да бъдат задължавани клиниките да публикуват адекватна информация за извършени процедури и съответна конкретна успеваемост на уебстраниците си, да ги видим колко са успешни успешните тогава.
Успеваемостта е в други

# 252
Момичета при инвитро на естествен цикъл на кой ден горе долу се пада да е пункцията?
Днес късния следобяд ми дойде, броя утре за първи. Разбрахме се да отида на втори ден, но предвид, че имам планирани събития на 15ти и 22ри, се чудя дали въобще да стартирам този месец. Освен това този месец като са последните пункции се чудя да не бързат да претупат нещета и съм в голяма дилема какво да правя.
Какво ще споделите от вашия опит?

# 253
Щом е на естествен цикъл, ще бъде примерно около ден преди когато стандартно бихте имали овулация.

# 254
Някой да е имал зацапване след ПРП процедура на лигавицата?

Общи условия

Активация на акаунт